|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
9.10.2008 21:53:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image   

....Nik in njegov medekuser posted image ...

Gloria, tvoj Nik je pa tak cukerček.  user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
9.10.2008 21:55:42   
womanpolice

user posted image   

..Gloria... tale tvoj sinek je pa res cotkan.... pa tko lepe učke ima...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
9.10.2008 22:02:30   
zarja1
Gloria user posted image user posted image user posted image Nikcu......

Horny Teddy

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
9.10.2008 22:04:03   
zarja1
Babe včeraj me je zvijalo na desni, dans zvečer pa začelo na levi. Boleče za dret se zraven!!!!!! A ta dva moja pikeca parcelirata vsak svoj konc......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
9.10.2008 22:05:57   
mlinček
Pozdravljene vse in novi član KRUCE FIKS - smo že trije user posted image user posted image user posted image , upam da vama bo uspelo čimprej.

Samo toliko, navijam za vse 300% in upam da bodo same user posted image user posted image  in da bomo potem vsi z nasmehi user posted image  brali in pipkali.

mamilašice (z mojo mlinčko na čelu), trepetalke in nosečnice držim pesti za vse

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
9.10.2008 22:08:03   
bbpikica
Kruce Fiks jaz sem pri Rešu in mi je rekel še marsikaj hujšega kot si ti napisal pa vseeno ne mislim da je "prepotentnež" se bi kar strinjala s tem kar je arneja ene dve strni nazaj napisala, da nam s svojim nastopom samo noče dajat lažnega upanja in predstave da bo on čudežno uresničil naša hrepenenja in da nas pomalem pripravlja na to kar nas čaka, na kratko po moje nas ne obravnava kot uboge reve in nas želi samo psihično utrdit da bomo pripravljene na eventuelne neuspehe. Zna bit pa tud zlo prijazen in razumevajoč. Je pa tako da če žena njegov odnos slabo prenaša, je bolje da se o tem malo pogovorita in razmislita o drugem zdravniku, kajti razumevanje med zdravnikom in pacientom je pri teh zadevah še kako pomembno in če bo žena z odporom hodila k njemu to za sam postopek ni dobro. Drugače pa razumevanje in tolažbo pa večinoma vse najdemo na forumu, pri naših zlatih možičkih in pri mamicah in taščah. Sem se ful razpisala ker razumem tvojo ženkico da jo je prizadel ampak na žalost je naša pot do sreče polna takih in drugačnih razočaranj je pa zato uspeh toliko bolj sladak. Želim da bi vama kljub Reševemu nastopu uspelo sodelovati z njim ker konec koncev je vseeno strokovnjak in da bi se tudi vama čim prej pojavila tako pričakovana in zaželjenauser posted image .
gloria ja kolk je pa sladek tale tvoj Nikec

zarja1 po moje mal raziskujeta pa se za boljši plac grebeta user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 9.10.2008 22:16:31 >

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
9.10.2008 22:12:38   
miska73
arneja, kolk je bilo tvoj post o sestanku pri ata Rešu lepo prebrati. Tako je poln pozitivnega naboja. Lepo te je tako razpoloženo brati.

Vsem ostalim pa pozdravčke in objemčke...
Grem še seznam preverit za jutrišnje akterke.
Saj res, kje pa danes naša mišmiš.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
9.10.2008 22:18:38   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

arneja, kolk je bilo tvoj post o sestanku pri ata Rešu lepo prebrati. Tako je poln pozitivnega naboja. Lepo te je tako razpoloženo brati.

Vsem ostalim pa pozdravčke in objemčke...
Grem še seznam preverit za jutrišnje akterke.
Saj res, kje pa danes naša mišmiš.

ja tud mene zanima kje se je mismis izgubilauser posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
9.10.2008 22:25:52   
miska73
Torej za jutri bomo navijale za:

Petek, 10.10.
Kalina - UZ

Petek, 10.10.
Sonček85 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
9.10.2008 22:27:59   
Pija76
Gloria kakšen lep fantek, če bi bla mlajša bi ga kar počakala. Lubčka!

Arneja pa teb se dogaja! No naj uspe že tale ata na mamo, pa božiček in miklavž naj tud kaj lepega prinesejo.

Lučka ti samo kliči v torek, upam, da kmalu zaštartaš.

Moška publika ste za pohvalit, res ste dobri.

Gigi kako si?

Mismis verjetn ata na mamo prakticira user posted image

Kje pa je Daisy?

Abra čau, kako sta z gimnastičarko? Pa dragi?

Zarja evo otroc že zdaj nakazujejo kdo je glavni!

Kajši ti sam počivaj, pa se na otročke pripravi.

LL hay kako kaj?

Netka a se dobr pikaš? Mlinčka za tebe ne dvomim da ne bi šlo :)

Pika in Goldy te dva pri vama sta taprava user posted image .

Sonček sobica pobarvana?

Dajamaja kdaj greš srčke pogledat?

BBpikica, Želvica, Miška73, WP, Jazzz, pa še seveda vse ostale: LEP POZDRAVČEK!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
9.10.2008 22:29:27   
Pija76

Petek, 10.10.
Kalina - UZ

Petek, 10.10.
Sonček85 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz navijam!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
9.10.2008 22:30:01   
bbpikica

Petek, 10.10.
Kalina - UZ

Petek, 10.10.
Sonček85 - NS

se pridružujek
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
9.10.2008 22:36:39   
bbpikica
Lahkonoč vsem prisotnim in odsotnim pa našim navijačem čas je za spanje.
NOČKO

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
9.10.2008 22:37:42   
miska73
Nočko pupe in naši vseštevilčnejši navijači.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
9.10.2008 22:40:06   
Pija76
Ledenka a ko tkole sediš te trebušček še nič ne tišči user posted image ? Pozdravček!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
10.10.2008 6:35:34   
Pija76
Včeraj zadnja, danes prva?

Kako to?

Punce lep dan vam želim, 5ek je!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
10.10.2008 6:36:31   
sonček33
Dobro jutro Pija
Pridna si
Jaz čakam, da grem k G, me je vse bolelo celo noč in me skrbi ful.

Držite pesti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
10.10.2008 7:43:32   
pikovit
Dobro jutro,kako ste kaj punce moje?

Pija danes pa si zgodna kdaj pa kakšna kave pade?
Žiži včeraj te nisem nič morila in sem te raje pustila pri miru.Ko boš boljša pa le pokliči in greva na čvek.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
10.10.2008 7:43:48   
miska73
Sonček, saj bo vse dobro. Že držim pesti.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
10.10.2008 7:45:13   
miska73
Bom jst danes skuhala kavico.

user posted image

Joj kak fajn, da je danes petek.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
10.10.2008 8:00:15   
anci banci
ja pri rešu sem.. in superfact sprey "snifam" že od 30.9 danes zjutraj pa sem dobila prvo inekcijo Menogona... ko sem zagledala inekcije sem skoraj skupaj zlezla... hvala bogu se je potem moj začel smejat in potem ko sem se še jaz začela smjet mi je prov nežno zapiču tisto špiko... malje zapeklo amapk je bilo vsaj hitro mimo

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

anci banci...ne vem kje si....če si pri Rešu imaš po vsej verjetnosti sprej suprefact. Dvakrat na dan na dvanajst ur. Jaz sem na menagonu in ti povem, da ni taka panika...sam ritica mal boliuser posted image user posted image .

bbpikica...uh se ti je pa full dobro izšlo, verjemi da bi se meni tudi zdel absurd. Že tako al tako se pripravljam na postopek skor dve leti, pa me še marsikatera stvar presenetiuser posted image user posted image . Tvoja G. je pa carica, da ti lepo zaželi srečo. Reš je itak kritičen do let, tako da takoj zažene paniko!!! To mi je po neki logiki zelo všeč pri njem.....poslušaj pa menda ti nisi punčara iz Vrhnike, ki je letos že četrtič v postopku?!?! a si bila mogoče v četrtek zjutraj v ambulanti pri Rešu?! Mene bo kap če ja!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
10.10.2008 8:29:02   
dajamaja
Abra, hvala za skrb. Sem v soboto res ostala doma in si privoščila mal razvajanja mojega sineta. To soboto bom pa samo par uric, ker gremo pol našega kosmatinca pokazat vzrejni sodnici. Pa saj veš, v službi čas hitreje mine. Kako si ti in tvoja telovadka!? Salte!?

Hope mi manjka! Kaj delaš Mišek naš? Izkoristi čas, ko si še lahko z nami, potem te bo tako nogometaš preveč zaposlil.  

Arenja, vidim, da si se Reša pošteno lotila. Jaz sem tudi zadnjič imela seznam, da kaj ne pozabim. Lepo, da sta se pogovorila, človek dobi nov zagon, a ne!? Boljš da mu mene nisi omenila, ker bi po svoji navadi rekel, počakmo, da vidmo kaj bo al pa pustmo se presenetit, ko si ga ravno v dobro voljo spravila. Sicer se pa strinjam z njim in čakam Shuka ti je menda napisala in se strinjam z njo, da si najboljša taka pozitivna in ostani taka!!!

Daisy, zdaj je pa že oktober – a si že štartala, sem že ogreta za navijanje!

Lučka, uživaj za vikend. Glede krvavitev in postopka se pa kar z Rešem posvetuj. Srečno!

Lara, jaz imam podobo kot ti, če ne jem mi je slabo in če se preveč nabašem se mi spehuje. Bom vzela za dober znak in napoved za UZ. Kako kaj ti premaguješ neučakanost, da vidiš še srčka!?

Gloria, Nik je super fant!!! Ko so mojega krči matrali sem ga odvila in mu masirala trebušček. Nekega čudežnega zdravila ni in gotovo se ti srce trga, ko tako neutolažljvo joka. Naj čimprej minejo!

Kruce fiks, se nam bo krucefikska tudi pridružila!? Tukaj nas je kar nekaj takih, ki nas je že sesuval, pa smo se sestavile nazaj. To je pač njegov pristop, ne vlivat preveč upanja, ker so pričakovanja ljudi potem previsoka. Dela pa odlično!

Pija, midve bova pa morali na kavo veš. Mi je še zdaj žal, da se nisva ujeli na srečanjih! Srčke grem gledat v torek user posted image . Javim vam pa v sredo, ker prej ne pridem do mašine. Kako si ti? Se že kaj pripravlja?

Kje je GIGI!?!?!?!?!? Kaj dogaja !!!!???

Kajsi, kako si ti!?!?!? Pa ne ,da te še matra – daj javi se.

Mlinčka, a si ti imela že ET!? Vsaj punkcijo? Jaz bi te brala vodoravno, pa nič ne napišeš.

Še Kalini za UZ in Sončku za NS pritegnem v navijanju !!!!

Eto zdej grem še pa delat mal, čeprav ne tko rada.

Srečno vsem našim pupam in fantu user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
10.10.2008 9:40:21   
gigi1
Goldy in Pika  user posted image user posted image user posted image  ker ni pingvinčkov. Pa nič se sekirat. Saj te pikice, ki jih imata so borci in bo tokrat ratalo user posted image  user posted image  user posted image
Sabsa user posted image user posted image user posted image za 5ko! Je pa res veselje videt, da kateri od nas rata imeti tol zmrznjenčkov.

Lana ti si pa prava QQŠka user posted image  user posted image  user posted image  super vmesni rezultat. Kar tako naprej.

Kalina naj UZ pokaže same dobre stvari user posted image

Sonček2 uživaj v pogledu na pikico in naj ti pokaže spol user posted image

Želvica upam, da bo vikend lep in da bosta uživala.

Lučka ti pa uživaj na morčku. Sprosti se in pozabi na tegobe. Pa naj se končno tole z M uredi.

Dajči user posted image  mislim nate.

Šuki, Abra, Sonček, Zvezdica, Dakec, Hope, Larica, Hedi...kako ste moje ljube nosečke?

Glorija lupčke tebi in prekrasnemu Niku. Upam, da ga krči kmalu nehajo matrati.

Miška moja si se nažurala včeri?

Pija user posted image

Pikovitek zmenjeno user posted image

Zarja se verjetno en malo kasneje gnezdi.

Netka kar veliko pij, da bo vsaj malo bolje.

Arnejči  user posted image  za pozitivizem. Vidim, da si že Rešu pod kožo zlezla user posted image

Kicsi kaj dogaja? A še nisi lulala?

Jazzyka a je kakšen pirček padu?

Miška73 še malo pa bo UZ user posted image

Mlinček lepo nam pozdravi Mlinčko. Upam, da jo lecnije ne matrajo preveč.

Kje sta pa Dejzi in Folikel? Lahk bi se še nam mal posvetila, ne sam drug drugem (čeprav tud to šteje user posted image )

Kajši si boljša?

Lubice vsem skupaj želim prav lep dan.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
10.10.2008 9:40:44   
mojsonček
Daaaaaaaaan!

Kok je luštn, k je petek pa čeprav je vreme bolj za en d...

Miška73 thx za kofi, dons si bom privoščila po dolgem času še tapravega
Arneja prav zabavno je bilo prebrati tvojo dogodivščino z atom, res ma svoje dneve...
Sonček dobro opravi danes pri G, sej bo vse ok
Dajamaja UZ se približuje... si pripravljena na to, da je možnost trojčkov?
Gloria tvoj Nik je pravi sonček in upam, da vam krči ne bodo predolgo kvarili lepih dni in spanca čeprav fantje so kar na udaru... mi smo jih imeli do 5. meseca
Lara tudi ti boš kmalu videla svoja srčka, naj se to prelepo obdobje samo še nadaljuje in stopnjuje
Zarja upam, da je bolečina samo dober znak, da sta tvoji pikici vrgli sidra

Kje pa je Mismis, jo kuža čist preveč okupira pa ni cajta čvekat al pa tko pridno user posted image user posted image user posted image , da je pol čist izmučena? Mi doma že nismo tolk časa, da ne vem več za kaj drugega kot za lulat pa prometium notr tišat jo sploh mam... kriza... ampak mam tko povečane jajčnike, se ni za špilat... no sej se kako drugače zrihtat, aneuser posted image

Evo punce, tolk od mene, nobene nisem namerno spustila ampak tkole na skrivaj v službi brat in pol še kaj napisat... sej me štekate ane
Vse dobro zrihtajte in uživajte v upam da lepem vikendu!

ajl bi bek!

upam, da gre vse po planu
Petek, 10.10.
Kalina - UZ

Petek, 10.10.
Sonček85 - NS

ker tkole pridno navijamo

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
10.10.2008 9:50:46   
Goldy
Daan!

Spet sva ostali sami, bbpikica. Hvala vsem za objemčke in spodbudne besede.
Današnje akterke, javite se kaj!
Kicsi, jutri je tvoj dan! Si že lulala? Kdaj imaš v Lj?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?