Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sva z Joejem razmišljala, da se hitreje sušijo, da nam ne bi pol leta smrdelo v bajti.
ponoči jih pa jaz tudi ne maram...Samo jaz ponoči nikoli ne full krvavim, vlije se (če se) zjutraj ko vstanem..je bila pa prva m po porodu(11 m) full nekrvaveča pa tako sem se bala kaj bo
HB imam čist blage M in je ne rabim. Čez dan bi bil dovolj en normal tampon, ponoči pa nikoli ne krvavim. Že 3x trkam.
(beri metanje avtomobilčkov v daljavo etc.).
. Tko da sem auf že od pol petih. Ob petih me je naspidirala una muska iz filma na svoji zemlji, ki je vedno na valu 202 točno ob petih. Še iz mojih srednješolskih časov
. Juhej! Se mi že obeta da bom šofer za nazaj, ker sta M in moj v.d. svaka že napovedala da trgatev pač ne gre brez vina (starega seveda
.
!
Bila je super, čeprav na koncu že tako utrujena, da je komaj čakala, da pride do postelje. Kako ogromno ji pomeni, ko vidi vse vnuke in pravnuke- še posebej Lee se vedno tako razveseli, ker je tri mesece, ko je bila na EINT menda 24h/dan molila zanjo
Imam prav slabo vest, ker jo gremo tako redko obiskat.
Zdaj si bom pa res poiskala spet eno, ki mi bo hodla mal čistit.
Se v praksi stvari dost hitreje spreminjajo kot uspejo učbenike poodabljat.