Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...tako da jih nisem nikoli nosila dlje od 3 tednov, ceprav so bile mesecne. Poskusila sem tudi johnson n johnson in so mi ble katastrofa....zdaj uporabljam ZEISSove in sem fullllll zadovoljna, nikoli mi ni se nobena pocila, vedno jih imam najmanj 1 mesec ali se kak dan vec in nikoli me oci ne pecejo ali kakorkoli rugace motijo, tako da jih ne menjam vec. Je pa res, da ne pasejo vsem enake lece, zato pa jih je na trziscu toliko. Poskusi jih vec pa se sama odloci. Skoraj v vsaki optiki imajo brezplacne mesecne vzorcke, prosi ce ti dajo kake... pa probaj
sej optiki po moje sploh ne delajo pregleda ampak imajo zaposlene okuliste in ja tudi jaz ne bi prakticirala z lečami in poskušala kr neki tja v tri dni, zato pa uporabljam tiste ki mi ji je priporočil po opravljenem pregledu. Na pregled pa hodim tako 1× na 2 leti ker se mi tako hitro dioptrija menja in rabim nove meritve.
Tole pa sigurno ni dobr, ti mora zmerit vlažnost oči, pa kako velike šarenice, zenice imaš pa te fore in če si sploh primerna za leče, katere so zate najbolj primerne (sigurno niso vse), ti svetuje kako in kaj, tako da prvi pregled je po moje skorajda OBVEZEN, mi je pa čudno da ti tega pri optiku niso povedal, groza.Ja pa še to dioptrija leč je drugačna od dioptrije očal, tako da tud glede tega mora naredit meritve in ne moreš naročit kar leče po dioptriji očal.