mesecnica
|
Lara76 - tvoja Naja je pa potem tako aktivna kot moja Luna . Pa tudi ve ste imele vročinske krče, tako kot midve . Sva bile tudi v bolnici. Je kar hudo gledat otročka ko je čist nemočen. Pa full cortiš je Naja, prava mala navihanka. Uhh..pa super recepti. Itata - upam, da se čimprej pozdraviš od tega prehlada. Vrtnica76 - za mini RD. Janey - tebi se tudi nikakor ne uspe naspati . Pa kaj berem za tvojega bratranca. Pa saj ne morem verjet, da se to tudi pri nas dogaja. Pa zanima me kje ti kupeješ kvinojo in ostale take eksotične stvari? Vem, da si enkrat že o tem pisala pa sem pozabila. Upam, da se čimprej pozdravite . SN - za mini RD. Suzi* - naša full čeblja. Tudi ko je sama na tleh, kar nekaj čeblja . Je tako smešna. Jencili - za tvojo taščo. Je pa res fajna vidim. Si lahko srečna. Larisa - jaz naši dajem samo prekuhano sadje in sicer jabolko in hruško. Začela bom pa še z borovnicami in slivami (ki jih ima moja mami v skrinji). Bamby - full luštni čeveljčki. Bo pa Anaja res prava damica. Glede paypala, jaz grem samo naprej in gre. Pa za novo rojstvo v družini, samo da je vse OK. Dolenjka - za Taro, da je tako lepo pomalicala jabolček z žiti. Polonca78 in Mlavla - za vaju in da vama čimprej minejo slabosti. Februarka08 - upam, da se Larisi čimprej pozdravi ritka. Zgleda res hudo. Pa da čimprej začne normalno jest. Mala_pikica - upam, da se končno pozdraviš. Ampak to je pa res čudno, da toliko časa traja. Buči - upam, da ti rata dobit novo službo . Pina-1 - boga Ana, upam, da se ji ritka čimprej pozdravi. Pa za nov voziček. Mary_lou - jaz ajdovo kašo in proseno kašo vedno v vodi kuham. Kati kati - , da se čimprej pozdravite. Ella79 - Zoji za sedenje in bravo bravo. Jaz tudi našo učim bravo, pa ji še ne gre. Drugače pa že kar nekaj časa full lepo da pa pa. Mami28 - upam, da se vam očki čimprej pocajtajo . Evo sem se končno prebila skozi. Včeraj enostavno ni bilo časa za RR. Zvečer sem pa po netu iskala kakšen pameten LCD. Moramo namreč nov TV kupit, ker gre stari k . Slika kar zgine in ga moraš prav udarit, da spet začne delat. Zdej moram pa kaj pametnega najt na netu. Drugače smo OK. Zdravnica nam je sporočila, da je urin OK . Nazadnje je bila samo bakterija iz blata noter, se pravi je bil kontaminiran urin. Tako, da sedaj jeva Primotren za zaščito. GH jemo še tako tako. Danes je npr. pojedla zjutraj ob 9.00 cca. 40 ml prosene kaše z AM za alergike in sedaj še 100 ml jabolka kuhanega. Danes ji bom pa prvič naredila piščančka. Kako ste ve prvič dale meska vašim ? Skupaj z zelenjavo ali čist posamično? Kašen enostaven receptek mi lahko katera zaupa?