*Naja
|
Mesečnica- no, še moje poročilo, ko smo mi doživeli prve vročinske krče.... "Tamala je že popoldan dobila 38vročine. Drugače je bila super volje, zato se nisem pretirano sekirala, pa tudi zbijala ji nič nisem. Ponoči je bilo stanje nespremenjeno, je pa bila mogoče malo bolj sitkana in bolj nemirno je spala, zato sem jo imela kar pri sebi v postelji, pa bila sem sama doma, ker je bil dragi v nočni. Pri postelji sem si pripravila še sirup, če bi ji tekom noči slučajno mogla dati kaj proti vročini. No, tako midve s tamalo spiva, ko me vrže ob 03.00 u luft, ko se začne mala ful jokat, tak predirljiv jok, ki ga nisem bila vajena. Sm se ustrašla, sem bila v sekundi pokonci, pa jo dvignem v naročje in vzamem sirup, da bi ji dala. Pol jo pa začne trest, kot da bi jo na elektriko priklopu in jo je tako ene 6-8krat streslo. Potem je bila pa čist mirna in ko sem jo odložila na posteljo, je kr nekam v strop gledala in se ni odzivala, ko sem jo poklicala. Jst sem bila čist paf, sem klicala v ZD in je prišu rešilec po naju. Sva ostali v bolnici 5 dni, sva šli tudi na EEG, da izklučijo, da ni šlo za epileptični napad. Naši se je bolnica čist "zasrala", se je ful prejokala tam, tak da upam, da nikol več ne bova rabile it tja .