|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri vrtec
21.3.2005 13:03:54   
L&F&B
Včeraj sva nekako zaključila obiskovanje vrtcev. Nekako sva upoštevala bližino, program, vtis, osebje in prehrano. Na koncu sva oddala prošnjo v dva vrtca in v obeh so nama zatrdili, da bo skoraj sigurno sprejet.
Eden je v bližini doma (5min.peš), drugi pa v bližini službe, to je 15min vožnje od doma. Je pa v centru Lj. No, tu se začne pa dilema. Mož pravi, naj ne obsodim malčka na vsakodnevno vožnjo, če mu tega ni potrebno. Jaz pa sem nad drugim vrtcem veliko bolj navdušena, ker se mi zdi veliko bolj kakovosten. Otroci so veliko zunaj in skupina bi bila do 14.otrok. Veliko hodijo okoli in osebje, ter vzgojiteljica so zelo topli, strokovni. Skratka jaz sem navdušena. Vse, kar sem si želela, so mi tukaj ponudili in kolikor poznam najinega sina, on potrebuje ravno tak vrtec.
Tu v bližini doma bi prišel v skupino 17.otrok, od katerih je več kot polovica starejših za najmanj leto dni. Vzgojiteljica mi ni preveč simpatična, pri uvajanju niso pristaši dolgega uvajanja in nimajo skrajšanega programa. Dobre strani pa so; bližina doma, z istimi otroci se bo igral na dvorišču in šel z njimi v šolo.
Torej zanimajo me vaše iskušnje pri izbiri vrtca in čemu ste dale prednost. Kajti v vrtcu bo preživel tretjino dneva in rada bi, da bi se imel do vstopa v šolo lepo.
Lp
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kateri vrtec
21.3.2005 13:18:06   
tejč
Dudldi, kakšen je to skrajšan program?

Na tvojem mestu bi ga dala v tisti vrtec s 14 otroci v skupini...
lp.:rozica:

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kateri vrtec
21.3.2005 13:25:16   
L&F&B
Mislila sem štiri urni, ker imam pogodbo za skrajšani delavnik do dec., potem pa bi normalno po osem ur. Sem pa nekako hotela tako, da bi najprej te tri mesece hodil po štiri ure, ter se počasi uvajal še za spanje, da bi lahko dec. štartala normalno in brez stresov po osem ur. Pa nekako niso bili navdušeni, da bi se uvajal za spanje posebej. No, v tem ta drugem pa so mi to sami predlagali. Saj se jaz tudi nagibam proti drugemu, samo ne vem koliko odtehta bližina vrtca...

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kateri vrtec
21.3.2005 13:32:30   
kofetek2010
Priporočala bi ti, da razmisliš, če še nisi, tudi o tem, koliko časa potrebuješ ti od službe do vrtca, ne samo od doma do vrtca ali službe. Gneča v LJ ob takšnih urah (med 15:30 in 17:00). Sama sem bolj težila k temu, da ga imam bližje službi, saj veš, da se zmeraj kaj lahko zavleče v službi in potem dirjaš zadnjo minuto (no, vsaj pri meni je bilo tako). Razmilsi tudi o tem.

lp
jana73

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kateri vrtec
24.3.2005 17:43:14   
natasa78
Jaz sem iz Lj center in me zanima katera dva vrtca imaš v mislih? Naš je bil v dr. France Prešeren na Puharjevi v jaslih, pa smo ga izpisali, zaradi bolezni, predvsem pa zaradi vzgojiteljice, ki mi ni bila všeč..Sem mislila da je problem v meni, da nočem dat tamalega od sebe, potem sem pa vidla da ni, ker sem imela možnost spoznati tudi vzgojiteljico iz sosednje skupine(že ful starejša,ampak z blaznim smislom za otroke)...no v glavnem zanima me katera dva vrtca imaš v mislih, mogoče pride kakšen v poštev tudi za nas...
Pozdravček, nataša.

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kateri vrtec
4.4.2005 11:23:35   
L&F&B
Nataša, odločila sem se za vrtec Poljane, drugi vrtec pa je v Polju-Miškolin.

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?