|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
18.10.2008 21:35:47   
blackcoffee
ojla babuške!

saj ne morem verjeti.. danes sem oprala za cel stroj cunjic za tamalega in jih pridno sušim. jutr bom po 'stotih letih' spet aktivirala likalnik (huh, evo to bo opravilo, ki ga bo potrebno ponovno vključiti v svoje življenje), v naslednjem tednu pa mislim, da se bom spravila barvat posteljo.
v novembru bom kupila vzmetnico,  kar pa zadeva posleljnine, pa naj se gredo solit. tudi meni niso všeč preveč kričeče in too much pisane posteljnine. zato sem se odločila, da jih dve ali tri sama sešijem - vsaj izbira blaga je večja..  in konec koncev niti ni dosti dela s šivanjem.
evo.. prešibala vas bom po levi!  in tako na koncu prehitela marsikatero decemberko.. čeprav... hmm ali nisem prav jaz na samem začetku seznama za it rodit?  




< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 18.10.2008 21:37:55 >

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
   RE: decembrke 2008
18.10.2008 21:40:22   
blackcoffee
hudirja. tam mi je kar 2x post objavilo. mea culpa.

martka:
blackcoffee:..A je tebi trebuh kaj popokal ali hrbet (kot moji sodelavki!!)?
Mažem se z Eucerin oljem in je zaenkrat vse ok! ampak punce moje... prsi so mi pa res zrasle! iz lepe polne 2 (75B) na 80D! kaj šele bo, ko bom začela dojit.

sem šele zdaj opazila tvoj post..
sama sem imela pred zanositvijo 68-70 cm obseg pasu.. jah nisem ravno harfaste oblike (beri: pravilnih ženskih oblin - prej deska).   in moj komentar sploh ni bil slabo nameren.. itak da hodiš ponosno s trebuščkom naokoli - katera pa ne?
kar zadeva kože na trebuhu, je odgovor ne. zaenkrat nimam še nobene strije. mažem pa se s kremo (home made) ognjič pomešan z olivnim oljem in matičnim mlečkom. bomo videli koliko bom še narastla do poroda. upam, da me ravno ne bo razgnalo. koliko sem pa slišala, se strije v večini pojavijo prav v zadnjem obdobju.
seveda pa je vse odvisno od strukture kože. poznam ženske, ki so se vsak dan mazale pa jim je kljub temu popokala koža. očitno tudi pri tem ni pravila. 

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
   RE: decembrke 2008
18.10.2008 23:32:13   
Anonimen
Ku-kuc!

Jaz sem bila pa danes precej pridna ... sem lepo dolgo pančkala, pa s teto sem šla na en dooolg spehod, dobila ogromno otroških cotic na posodo, skuhala kosilo, končala poslikavo stene, presortirala in oprala vse mini cotke, zdaj sem pa čisto hin tukaj na kavču ... me enmajčkeno križ boli. Sobico bom pa jutri poslikala, ko bova z mojim imela fotosešn ... takoj ko jo počistim vseh malarskih potrebščin in talnih zaščit user posted image .

A mi laho katera svetuje kako naj vse te posojene cotke označim, da bom vedela komu jih vrnit. Sem razmišljala, da bi na vsako odznotraj prišila kak košček blaga ... samo teh cotk je res malo morje ... pomoje jih bom kar na kavč razporedila in jih poslikala user posted image .

Glede strij ... jaz sem učeraj odkrila prvi dve na trebuhu, pa se že celo nosečnost mažem z vlažilno kremo ... no pa saj se ne sekiram toliko, ker jih imam že iz najstniških let polno po bokih ... sem blazno hitro rasla in me koža ni dohajala user posted image .





< Sporočilo je popravil Otika -- 18.10.2008 23:34:21 >

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 4928
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 6:31:25   
Nincica1
Dobro jutro. Jaz že pijemuser posted image , kar ne morem in ne morem dolgo spati, me user posted image ves čas opozarja nase in me vedno bolj spodaj pritiska, da upam, da me ne bo kaj preveč prehitel. No tudi mi smo sedaj vse oprali, zlikali, dokupili, česar nisem dobila, tako da zdaj samo še voziček kupim ta teden in lupinico s temi nastavki, da bova lahko oba imela v avtu lupinico in potem sem pripravljena,...celo torbo imam že pripravljeno za porodnišnicouser posted image No še nekaj kozmetike bom nakupila za user posted image pa bom verjetno kar od Welede oz. Mustele, ker slišim same pohvalne stvari pa še naravne so. No zdaj grem pa malo pospravljati, moj je itak še v nezavesti potem pa malo F1, da še malo poležimuser posted image
Lep dan vsem user posted image inuser posted image .


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 10:34:52   
Bimba80
Dobro jutro rožice:)))
Kaj nobena ni vstala da bi gledala F1???user posted image user posted image user posted image  Se hecam seveda......mene je pa moja psička zbudila, ki je hotela ven na sonček, ki danes na obali tako lepo sije in greje.......

No včeraj sem končno se razjezila in šla v Trst in naročila voziček.......odločna sem šla, da vzamem tisto barvo, ki imajo in če mi bo seveda všeč, pa ko sem vprašala za nove barve in tisto, ki bi jaz hotela, ne boste verjele jo dobijo v torek.........kakšna srečka sem........če ne bi mogla naročit in čakat 20 dni kar ni malo.......tako, da drugi teden bom doma imela ze voziček.......juhu:))))))

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 12:11:37   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: abi

CIPRESA - Baje je zakonsko določeno da potrdilo velja 5 let. Meni oz. mojemu so ga dali v ZD v Kamniku b.p. 


Oj jaz sem tudi uz Kamnika, se pravi ga bova dobila bpuser posted image user posted image user posted image



sašaa,če se ne motim si rekla da greš jutri v P da ti sprožijo porod. Mislim nate - da bo čimprej vse za tabo in da spoznaš svoji dve mali nagajivkiuser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 13:05:06   
martka
pozdrav punce!

iščep po netu tisto blazinico za spanje na boku- za novorojenčka, pa je ne najdem. v baby centru ni tista, ki jo imam v mislih, vem pa da jo je ena izmed vas omenjala
hvala


_____________________________

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 13:12:41   
nadya
Dan!

Kakšen fajn sonček je zunaj. Jaz sem bila že na sprehodu. Od mojga moža dopoldne itak nič ni blo- je bla formula na programuuser posted image

Drugače pa greva danes v živalski vrt, nove žirafkote pogledat user posted image .


Vidim da mate že skor vse prištimano za user posted image , tudi Blackcoffee me že prehiteva user posted image . Jaz sem vse drobnarije že nakupila, rabim še posteljico, voziček... Ja bo treba to v dveh treh tednih zrihtat, da ne bo kaj prehitelo pol.

Torbo za v porodnišnico si bom pa jaz prištimala, ko bom 35t noseča. Kar naj bo user posted image  še v bušiju...
Je pa naš user posted image  zadnje dva dni full aktiven in vedno bolj močan user posted image . Pa še kolca se mu po 2x na dan user posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 13:36:24   
žabicamala
iščep po netu tisto blazinico za spanje na boku- za novorojenčka, pa je ne najdem. v baby centru ni tista, ki jo imam v mislih, vem pa da jo je ena izmed vas omenjala
hvala


Tukaj imaš link http://www.deltababy.be/products/gb_babysleep.html.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 14:10:33   
žabicamala
Dober dan souser posted image ,
zadnjič smo se pogovarjali o nujnih nakupih, zukaj so ... http://bibaleze.si/clanek/starsi/nujno-in-nujno.html

Pa lep preostanek vikenda user posted image

(odgovor članu žabicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 16:56:32   
Anonimen
Danes pa niste preveč zgovorne, kaj? user posted image

Današnjega sončka jaz nisem izkoristila, tako kot bi ga morala user posted image ... sem bila pa vseeno pridna. Sem iz sobice odstranila vse v zvezi z malarijo, včeraj oprane in posušene cunjice sem zlikala, jih presortirala po velikosti in vsako posebaj fotkala, da bom vedela katere moram komu vrnit.

Samo sem pa kar malo presenečane sama nad sabo ... mislim v negativnem smislu. Namesto, da bi bila hvaležna za vse te cotke, se mi po glavi mota samo to, da sem čisto izvisela, in da bi si moja pikica zaslužila čist nove in čisto svoje cotke. Ma sem bedana ... user posted image

(odgovor članu žabicamala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4936
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 17:10:52   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
...Namesto, da bi bila hvaležna za vse te cotke, se mi po glavi mota samo to, da sem čisto izvisela, in da bi si moja pikica zaslužila čist nove in čisto svoje cotke. Ma sem bedana ... user posted image

..men se niti malo ne zdiš bedna. ker pol sva že dve taki.
tudi sama sem danes razmišljala o tem med likanjem.. in nič kaj navdušena nisem nad požvekanimi in izpranimi cunjami. user posted image
definitivno mu bom marsikaj dokupila, saj v samo teh, ki sem jih dobila, res ne bo skakal user posted image user posted image user posted image - lahko pa jih komot pokaka. user posted image
sicer pa itak bomo mamice (vsaj jaz) svoje štruce razvajale v dobrem, koliko se bo dalo in koliko bodo pač finance dopuščale.
res, tudi s skromnostjo se da otročička gor spravit. ampak koliko sem videla te cotke.. nekaj jih še rdečemu križu ne bi podarila - raje brišem prah z njimi.


< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 19.10.2008 17:12:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 17:43:27   
Ana Luna
Otika in blackcoffee, tudi jaz sem imela podoben "problem". Vsaka mamica bi verjetno rada za svojega otroka vse najboljše, kar pomeni tudi lepe in, če že ne nove, pa vsaj lepo ohranjene cotke. Sploh pa, če gre za prvega otroka.
Jaz sem par stvari nakupila novih, nekaj sem jih dobila. Za punčko je še vse lepo ohranjeno, za fantka pa bolj "bogo". Ampak za kakanje bo čist o.k. user posted image

Fajn je, če si za vsako številko kupiš eno stvarco novo, pa se bo ta beden filing, da ima tvoj otrok vse ponošeno,  malo razblinil.
Sicer pa tudi jaz prisegam na skromnost!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 17:46:43   
Ana Luna
blackcoffee, vidim, da nas pridno dohitevaš ... Sem vedela, da se boš slej ko prej razpičila in prehitevala po levi! user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 18:00:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna
Fajn je, če si za vsako številko kupiš eno stvarco novo, pa se bo ta beden filing, da ima tvoj otrok vse ponošeno,  malo razblinil.
Sicer pa tudi jaz prisegam na skromnost!


Hvala punci! No vsaj vem, da nisem edina, ki se mi take misli podijo po glavi ... Saj drugače nisem neko razvajeno bitje, ki mora imeti vse novo in čist v skladu z modnimi smernicami ... ma niti slučajno ... tako da niti ne vem, od kje so se mi te misli danes prikradle ... itak sem sprane in poflekane cunjice ven izločila in jih bom kar takoj nazaj vrnila, pa tudi dokupit sem mislila nekaj lepih cotk ... sploh za iz porodnišnice ... ampak, ko sem likala te male zadevice, sem se zalotila pri razmišljanju, da je 3/4 takih, ki jih sama gotovo ne bi kupila ... user posted image ... mah smotana sem pa čist zmešana od hormonov, pomoje!

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4940
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 18:36:49   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna
blackcoffee, vidim, da nas pridno dohitevaš ... Sem vedela, da se boš slej ko prej razpičila in prehitevala po levi! user posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image
ja, še vedno mislilm, da z alternativnim načinom življenja ni nič narobe... toda!, če ne bom nič uredila, pol tamali sploh ven ne bo hotel prit - pa alternativa gor al dol..  lol user posted image user posted image
danes imam čistilno akcijo - 'VELIKO ČIŠČENJE' stanovanja - to, da je nedelja, me ne gane. čistim, ko dobim popadek pa če je to svetek ali petek... mi je vseeno.
trenutno imam pravo razdejanje. eno veliko sortiranje od starih zvezkov, skript, knjig... marsikaj bo maširalo v škatle in smeti, v omaro pa pridejo cunje!
no, med vmesnimi pauzami pa oko še sem na forum vržem in čekiram kaj dogaja. pa nič kaj.. kaj te delate, da vas skoraj ni?!



< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 19.10.2008 18:37:50 >

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 18:53:36   
*nina*
hojla punce, no pa je vikend počasi za nami. Jaz sem imela sestro na obisku, tako, da se mi je skoz kaj dogajalo in mi je vikend hitro minil. Vidim, da imate generalke, tudi jaz jo imam...vsak dan se nečesa lotim...ali so to omare, ki so za izprazniti ali pa kaj druga! ta teden bom po moje kuhinjo generalno spucala.
v sredo imam pregled in mi jo bo sedaj v 31t še enkrat premerila, takšno ima ona navado...no pol pa še mal in bo dojenček tukaj, komaj čakam.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 19:33:44   
zverinca
hojla!!

evo še mene, po ležernem vikendu... je namreč princeska v petek v vrtcu zakuhala, tako da sva se sedaj dva dni valjali in crkljali in očitno pregnali virozo user posted image , danes je brez vročine, kako bo zjutraj bomo pa še videli - ali bo šla v vrtec ali bo pa še malo pri meni doma...

Otika to je čisto normalno!! Pa veš kaj!? Sploh če si toliko stvari dobila da ti ni treba veliko cunjic kupovat pa le kupi za svojo dušo kak novi pajacek, komplet. H&M je poceni in lepo, tako da se ti ne bo ful poznalo finančno pa še mirna boš! Jaz te čisto razumem... sama imam vse od prvorojenke (če bo punca), če pa bo fant imam veliko sposojeno - dosti da mi ne bi bilo treba ama nič kupit, no pa bom vseeno v HMju vzela ene 4bodije na preklop pa kak pajacek. Zaradi mene. Pa sem tudi drugače za skromno, kupim tudi rabljeno, sam za novega člana pa za moj mir pa moram nekaj novega. Kaj čmo. Sej vprašite partnerje, se bojo čist strinjal da nekaj je pa le treba novega. Brez slabe vesti...
Žabicamala tale članek je pa zelooo resničen, v prvo nakupiš pol preveč, sploh pri kozmetiki se to rado naredi, pa to pa ono... bz!! manj je več!!

Otika kaj pa slikice sobice? user posted image

Sedaj pa z dragim gledava kaj bo za večerjo..

lep večer še naprej...


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 19:36:12   
zverinca
ajaaaa, Saššša, držimo pesti za jutri!!
user posted image


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 20:28:35   
Lyla
Saššša vse dobro za jutri!!!!  Bom misnla na vas! Pa sporoči kako je šlo!
user posted image     user posted image     user posted image        Navijam za vas!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 20:40:17   
*nina*
saššša držim pesti zate jutri, joj kako fajn, že jutri jih boš videla, vse bo vredu, boš videla....pa javi namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 22:54:02   
abi
Saššša, tudi jaz držim pesti za jutri. 
              user posted image  Srečno ! user posted image

_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
   RE: decembrke 2008
19.10.2008 23:17:49   
Anonimen
Saššša, tudi od mene vse naj naj boljše za jutri in malo pobožaj in polupčkaj svoji pikici še za nas, ok? user posted image user posted image user posted image

Zverinica, saj vem ... itak bom še kako cotico čisto za svojo dušo kupila ... sam pomoje me zdejle totalno hormoni razmetavajo, pa se malo sama sebi smilim. Je pa lepo vedet, da še kateri taki prebliski rojijo po glavi.

Slikice ja ... bodo po vsej verjetnosti jutri. Sobico sem poslikala že danes, samo fotke iz gsm-ja so zanič, za one iz fotoaparata bi bilo pa treba v klet it pa oni računalnik v pisarni zalaufat, ker na temu nimam programčka inštaliranega ... tak da jih bo dragi jutri snel dol in vam jih pokažem user posted image .

Zdaj pa lahkonočko pa želim vam čim manj obiskov wc-ja user posted image !

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4948
   RE: decembrke 2008
20.10.2008 7:22:30   
pišapela
Saššša držim pesti danes! Vso srečo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
   RE: decembrke 2008
20.10.2008 8:38:32   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: nadya

..... Pa še kolca se mu po 2x na dan user posted image .


Našemu se tudi kolca ful......tak prijeten občutek ko ti trebuh skače v enakih  časovnih razmikihuser posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Samo sem pa kar malo presenečane sama nad sabo ... mislim v negativnem smislu. Namesto, da bi bila hvaležna za vse te cotke, se mi po glavi mota samo to, da sem čisto izvisela, in da bi si moja pikica zaslužila čist nove in čisto svoje cotke. Ma sem bedana ...



Otika nikar ne razmišljaj tako, raje pomisli koliko stvari boš še itak morala kupit, ki pa bodo morale biti nove, cunjice sploh tamale niso za dolgo in bi bil nesmisel da bi kupovala vse na novo, če imaš kje se za sposodituser posted image
Potem je že veliko stroškov z plenicami in pri meni je bilo še adaptirano mleko - tu zapraviš zelo velliko.

SAŠŠA  MISLIM NATE.............go girl, go girluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?