Martina27
|
Dobro jutro punce... No, da vam povem, da nismo šli včeraj nikamor V petek ko sem šla ob 12 iz službe(imela sem izobraževanje na sedežu banke) se mi je ena kobila zaletela zadaj v avto.... Vse ja razbila, kmetica ena nesposobna,da bi jo lahko zadavla tam na licu mesta In pol ji rečem, ja kaj niste vidli kakšno je cestišče, da vozite ko da ste na dirki, in mi reče, jaz sem vozila počasi.... ja najbrž res, a s takim šusom se je zaletela v Fiesto, Fiesta vame, jaz pa v golfa, ker je ona vozila 40 km na uro Cel sistem mi je porušla, jaz pa sem hotela včeraj sineka peljat v park dinozavrov in zdaj nisma šla nikamor, zaradi ............ ne bom je imenovala, ker se še zmeri tok jezna, da bo babo lahko razpolovila.... No, da vam povem, da mi je Lyra poslala slike od pikic...kok sta lepi..joj jaz bi ju kar polupčkala.... Je rekla da se zbujata na tri ure in hočeta papat... Lepo vas pozdravlja in pravi, da vas pogreša... Ah, sej bomo kamlu spet klepetale vse tuki gor, ker nas čas se približuje s svetlobno hitrostjo No, midva sva v četrtek naročila vabila v Poročnem kotičku, tko da jih ta teden dobiva, moj ma prijatelja ki gre v Ameriko za pol leta pa mu ga bo dal, pa jaz sodelavki, ostale pa bova dala nekje januarja februarja.... Zimbra- celotno kolekcijo 2009 v Poročnem kotičku dobijo decembra... Tko zdaj veš.... Edin kaj še ne vem je to, kam se naj vpiševa na plesni tečaj...... Ampak tudi to bo....... Lep dan....
|