Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in zaspala u sekundi - baje je moj pršu minutko kasneje (bog ve kaj je hotu...
) pa sploh ne vem, da je pršu za mano. In pol sm se pa zbudila okol 2h in neeeee zaspaaaatttt. P
mater, ej.... Sm tolk jezna, da bi lahka enga prtegnala! Kaj nej začnem one sanosane jest???
Kolumbo a so lepi? Js sm jih tud pogrešala. Se pa strinjam za Demer, Ateno, Margit, Nenny, Barmaz, Pa še marsikatera bi se našla.
Babe žabe javte se kej! Men je dolgcajt sam moje poste brat!
Pa se zravn dru "MAMA NE PAPA, NE PAPA" Kao nej ne grem papa, nej ostanem... Jooojjjjj....
za vse zaspance......
Sej ne... Mam še neki malga za naredit.
Ma zadnje cajte pri men ni pomembno kdaj grem spat - se zbudim okol 2-3 in pol adijo spanje. Res!
.
, tko da ve, kako zadeva zgleda. Zdej se odloča med Jesenicam in Kranjem, jo pa mika epiduralna, samo v Kranju je za plačat na Jesenicah je pa gratis. Ampak Jesenice jo na splošno odbijajo....ne vem zakaj, men je blo zakon, tud če mi epiduralna ni prjela
in spet zaspim
do pol šestih zjutraj - nekaj dni se točno takrat zbudi Katja. Pa sem zjutraj še vedno zaspana. Sem pa imela zelo velike probleme po rojstvu Urške, saj me je mučila huda nespečnost - sploh nisem mogla spat. In potem sem se podnevi vsa izmučena in zadeta poskušala lotevam vsakdanjih obveznosti. To so bili zelo težki časi. No zdaj pa je hvala bogu bolje.
za vse vas.