Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.Why not.Probat ni greh.
Sem vam pa kar folš, da ste že v glavnem videle svoje pikice. No, zdaj so že pravi korenjaki in korenjakinje.
. KATASTROFA. Veste kakšen šok. Sem zbudila mojga in takoj na URG. Malo me je tolažilo da ni bilo nobenih krčev in strdkov v krvi. Tako da sem bila malo pomirjena. Na urg so mi naredili notranji UZ, ker se je oj
lepo premikal, , srček je lepo bil, velik je tednom primerno- približno 4 cm in prav dobre volje je bil. Tako da sem bila prav vesela. Ampak ni mi jasno od kje krvavitev?? Nič težkega ne delam, ma popolnoma NIČ, zdravo probam jest- tako ne vem!!! Ampak smao d aje sedaj OK in da bo vse dobro šlo naprej. V ponedeljek imam tako ali tako redni svoj pregled in bomo videli. Drugače pa je sedaj čez dan že ok, le še ko grem na WC in se obrišem je malo rjavo, ampak počasi izginja. Tako da res nimam pojma od kje toliko krvi.
pustiva to megleno ljubljano za sabo in greva na kratek oddih na morje.