|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STRAH
23.3.2005 13:50:42   
ŽELJA
LEPO PROSIM, NAJ MI NEKDO RAZLOŽI.
TUDI JAZ SEM NOSEČA IN NESKONČNO SREČNA. NO SAJ BILA SEM, DO PRVEGA UZ. PRVI DAN ZADNJE MENSTRUACIJE 3.2.2005, SE PRAVI SEM NEKAKO V 6-7 TEDNU.ČEPRAV SE MI ZDI DA VEM KDAJ SEM ZANOSILA IN SICER 16.02.2005, TO PA POMENI DEJANSKO 5 TEDNOV NOSEČNOSTI. MOJA PIKICA PA JE VELIKA KOMAJ 2 MM. GINEKOLOGINJA JE REKLA DA JE PLOD PREMAJHEN. MOGOČE IMA KAKŠNA PODOBNE IZKUŠNJE, PA JE SEDAJ VSE UREDU. IZKUŠNJA JE BILA GROZNA, MOJ PRVI UZ V ŽIVLJENJU ZRAVEN PA POGOVOR O SPLAVU. PROSIM POTOLAŽITE ME:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   STRAH
23.3.2005 14:00:20   
Grascakinja
Najprej, brez panike.

Čeprav se ti zdi, da veš, kdaj si zanosila, si lahko nekoliko kasneje, kar bi pojasnilo "majhen" plod. Sicer pa se ne sekiraj, raje se naroči še na drugo mnenje, preden razmišljaš o najslabšem.

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   STRAH
23.3.2005 14:01:25   
pika78
Moj plodek je bil na vseh UZ za dobra 2 tedna premajhen oz. manjši, kot bi moral biti glede na datum zadnje menstruacije - in sem očitno zanosila 2 tedna kasneje. Tako da mi je G prestavil PDP za celih 18 dni!
Morda je pri tebi tudi možnost, da si pač kasneje zanosila (imela toliko kasneje ovulacijo)?
Upam, da bo vse ok! Sicer pa pojdi čez čas morda še enkrat na UZ (magari samoplačniški) in boš videla, če je plod zrasel in če si res kasneje zanosila.
Želim ti vse dobro!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   STRAH
23.3.2005 14:05:10   
deily
Pri meni je bilo enako. Na UZ je G ugotovil, da plod ne ustreza tednom. Tudi jaz vem približno kdaj je bil spočet. Sedaj sem na koncu :nosecka:, pa še vedno zaostaja v rasti. Bomo videli, verjetno bo :duda: pač manjši. Glavno, da je z njim drugače vse ok.
Ne sekiraj se, raje uživaj v nosečnosti.

Deily in :duda:

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   STRAH
23.3.2005 14:10:53   
Anonimen
Vsekakor bi šla po drugo mnenje!

Drugače pa čestitke!:bravo::bravo:

Bojana

(odgovor članu ŽELJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   STRAH
23.3.2005 14:35:58   
ŽELJA
PUNCE FUL HVALA, PA SEJ SE NON STOP PREPRIČUJEM DA NI PANIKE, PA DA JE ŠE FUL ZGODI IN DA BO MOGOČE NASLEDNJI UZ POKAZAL VSE DRUGAČ. NASLEDNJI UZ IMAM 29.3.2005, TO JE ČEZ EN TEDEN. EN DOLG TEDEN.

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   STRAH
23.3.2005 14:48:05   
corfu
Želja , nikar se ne obremenjuj, jaz sem tudi imela takšno izkušnjo, celo nosečnost, naj bi bil moj otroček premajhen, obseg okoli trebuha pa naj bi zaostajal kar za en mesec v primerjavi z obsegom glavice, zadnji mesec nosečnosti sem bila na utrazvoku na vsake tri dni. Živa groza!
Dandanes pa imam zdravega sina, ki pri dveh mesecih tehta že skoraj šest kg, in z njim ni prav nič narobe, še preveč krepak je za svojo starost...

Srečno

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   STRAH
23.3.2005 16:36:59   
taya
Samo ne obremenjuj se!
Tudi meni so prestavili rok iz konec marca na 15. april, ker sem pač kasneje zanosila (pa neredni ciklusi), nato pa so mi hoteli v 20.!!!!! tednu nosečnosti narediti splav zaradi bolečin, ki mi jih je povzročal miom.
Danes na pregledu (37. teden) pa je moj :duda: ocenjen že nekje na 3 kg.

Vse se uredi, verjemi.

:rozica:

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   STRAH
23.3.2005 17:22:26   
Urška//
OJla

Jaz tudi vem kdaj sem zanosila in sicer 8.9.2004, potem sem bila na pregledu pri g noseca 6t in 3d pa je bila pikica velika le 3.2mm, sedaj v 31t pa so rekli da je kar velika in mi dalin se en teden zraven tako da se nic ne sekiraj vse bo OK.

papa

Urska//in:roza::duda:

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   STRAH
24.3.2005 7:02:37   
puri
Men so skos prestavljali roke, najprej so mi dali 12 dni kasneje rok, kot pa pride po zadnji menstruaciji,.....no, na koncu sem imela rok še vedno 1 teden kasneje,............ ko sem pa rodila in to 15 dni pred prvim rokom, so pa v porodnišnici rekli, da otroček čist ustreza velikosti zadnje menstruacije in da ne vejo, zakaj je moja G tak čuden rok postavla:zmeden2:

lp

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   STRAH
30.3.2005 14:19:57   
ŽELJA
LEP POZDRAV.:)
NO DANES PA SE POČUTIM VELIKO, VELIKO BOLJE.:sloncek: MALI JE ZRASU (1 CM), PA SRČEK MU ŽE UTRIPA, TKO DA JE BLA ŠE G FUL VESELA. SEM JOKALA K DEŽ, KO SEM VIDLA DA JE VSE OK. ŠE ENKRAT HVALA ZA VSE SPODBUDNE BESEDE. TKO, SEM V 7 TEDNU IN VESELO RASTEMO. ZDEJ PA UPAM, DA BO ŠLO NAPREJ VSE KOT MORA IT. SE ŠE OGLASIM. IMEJTE SE LEPO.

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?