mama_milchy
|
Ojla, evo smo z dopusta, odpočiti in polni energije; ve pa ste bile zelo pridne klepetulje in sem zdaj rabla debelo uro,da sem as prebrala. Kako ste so ? Počutje? Utrujenost? Jaz sem OK, na dopustu sem uživala, malo plavala, brala knjige na ležalniku ob bazenu, hodila z Žigcem na otroške delavnice, pohajali naokoli in tako. Sicer pa ko si tako, te čas hitro mine. No, sem pa , sem dobila herpes na ustnici, ki ga nikoli nimam in me zdaj full moti, peče ko jem kaj bol kislega, skratka sam . Pred dopustom pa sem nekaj nakupla za dojenčka -bodo slikice v albumu in sicer tako zimsko bundico, košaro za na voziček in avtosedež. Bundica je nova, ostalo pa iz druge roke ampak zelloo lepo ohranjeno. Jutri pa greva s kolegico, ki ima rok decembra v Torri d´Europa malo pogledat cunjice in če bo kaj lepega seveda tudi kupimo. Jaz bom sicer mal manj kupla, ker imam še od Žiga, kakšen tolejše stvari - pajacek, trenirkico, ker pri Žigcu maja/junija tega pač nisem potrebovala. Pa seveda flaške, dudice in kozmetiko moram kupit. Naročla pa sem tudi previjalno mizo, ki jo gremo drug teden iskat. Zdaj grem pa dajat slike od dopusta v album, pa zlikat moram nekaj cunjic za jutri; sva pa z Žigcem zdaj 3dni sama, ker je možek/tata na službenih treningih oziroma vajah. Uživajte
|