Pikapolonica_
|
Čestitke za rojstne dneve za nazaj, Julija, Zarja in Gašper Mi praznujemo 16.11, v bistvu bo to že naslednji teden - v glavnem, še vedno ne vem, kaj naredit, ali del familije povabit domov, ali vse skup na eno kosilo v eno oštarijo. Ali narediti piknik zunaj, da mi vsi skupaj pomrznejo ... Krfijolca, nora ideja za torto Imaš kakšno idejo, da dobim ven pujso Pepo ali dinozavra? Ker drugače okrogle torte mi še kar grejo Bom pa naredila eno nutelino in eno mango-mak; nutelino otroci obožujejo. Glede trme - naš je zadnje čase poosebljena trma. Kot je povedala Nogavica za nas je mission impossible iti z mulcem na pokopališče, ker pesek kar frči. V trgovino ga je nemogoče peljat, ker ima sedaj finto, da nujno potrebuje svoj vozicek (pravi pred Mercatorjem, Mama,NUJNO! ) in not mece stvari, ki so mu vsečne. Kjer je trgovina z oblačili je tako ali tako brezveze, ker kot nor trga dol etikete ali pa črtne kode dol praska - pa nič ne pomaga, da divjam za njim kot , na koncu prodajalcu vedno izročim vsaj 30 etiket in ostalega sranja, ter se globoko opravičujem. Na banki od 'tetik' vedno izprosi ali šparovček, obesek oziroma kakršnikoli propagandni material Včeraj je seveda zmagal z svojimi umotvori , celi dan je ponavljal ATI,MUF - ker sem zjutraj spreoblačila posteljo, sem rekla mojemu možu, naj se premakne, v smislu MOVE, pa mu je bilo to višek dneva in je celi dan kričal MUF,MUF po stanovanju O tem niti ne bi, da je kasneje vprašal atija, ali je mama tudi lep fantek? Dogaja, ja. Nič je treba it delat
|