Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, naš mali dedec je danes pridelal prvo "šljivo" oz. buško Pustila sem ga na tleh na penastih puzzlih, ampak se je splazil dol in z glavico trčil ob tla... Ni hujšega Dobrodošla v klubu . TUdi moja je včeraj naredila isto. BIl je vik in krik, da je skoraj pozabila dihat, ampak se je potem pri mamici v naročju hitro pomirila Soncnica Sandra ***, tvoja princeska že krepko je GH, ne? Daj mi, lepo prosim, za orientacijo malo povej, kako zgledajo njeni obroki, koliko spije mleka, koliko drugih tekočin Ja naša že kar lepo papa GH. Mleko je bolj kot ne za zjutraj in za zvečer. Tudi ni ravno ljubiteljica mleka . Edino če ja pa ful zmtrana pa ful lačna, takrat pa je flaša ZAKON. Zjutraj ga spije med 100-150ml, zvečer pa med 150-210ml. Če sesštejem vse skupaj, bi rekla, da mleka spije cca.400-600ml Čaja običajno spije kolikor ga vidi . No ponavadi vsaj dve flaši (2x260ml). Trenutno sem zamenajala čaj in sicer prej sem ga imela od Bebivite: janež sedaj pa ga imam od Bebivite; sadni čaj, ki je še meni ful dobrega okusa. Pri GH pa je tako: zjutraj ji velikokrat preden ji dam flačko, ji ponudim še kako mlečno-sadno kašico, ki jo pripravim na vodi. Naslednji obrak je običajno sadni ali pa zelenjavni, potem pa odvisno. Če je za naslednji obrok tako, da je tik pred spancem, ni šans, da bi jedla po žlički, tako da takrat ji pripravim flašo in zaspi. Če pa je vmes že kaj pančala, pa ima še en sadni ali pa zelenjavni obrok. Velikokrat potem še preden se gre kopat popapca še malo mlečno-sadne kašice in po kopanju obvezno še flaša mleka, potem pa spanje. Za GH pa ti količinsko ne znam povedat, ker sadja ali zelenjave ne tehtam, ampak ga pripravim po občutku, potem pa kolikor poje pač poje, ostalo pa ponavadi mami pomalca
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|