barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella* in kasso, hvala za nasvete Če mu dam piškote v AM, je isti klinc kot sam AM, mala barabca malo spije in noče več Najlažje ga nahranim z žlico, obožuje sadje in se malo zmrduje ob mlečni kašici, ampak jo vseeno vsaj nekaj poje. Ko pa jaz jem kosilo, se mu skoraj utrga, bi mi kar v krožnik skočil in mu moram dajati malo za poskusit, če je kaj primernega Jaz bi na tvojem kar na GH prešaltala. Jaz sem mojemu ko je delal tako kot Gregi kar začela dajat GH od začetka do konca, kar pač je primerno. Je jedel pire, špinačo, juhe, mlečni riž, gris, pudinge, ..... Nisem nič komplicirala pa mu ni nič manjkalo, pa tudi težav ni bilo. Moram priznat, da se nisem ozirala na stroko, ker je pač moj otrok bil izjema. Kaj čmo?! Hvala ti za tvojo izkušnjo Saj pri veliki piki sem dala že čez tak mlečni štrajk, ko je bila stara pol leta, ampak sem kar malo pozabila, kako sem potem preklopila na GH Je le že 9 let od tega... Zato vsak nasvet prav pride Zdajle sem dala malemu brezglutenski piškot v roke in je ful hecen: ga vtika v usta in liže, potem pa jemlje ven in si ga ogleduje z vseh strani Kako mi je tole znano. Sem ti pozabila napisat tako kot je Edinaos, da smo tudi mi z mesom zelo hitro štartali. Saj sem zadnjič pisala, da je pri 8-ih v bistvu vse jedel, od hrenovk, salam, paštet. Hrenovke je oboževal in so bile vsak dan na sporedu. So mu že skoraj iz ušes štrlele. Sem kolobarček narezala na 4 koščke in zraven dala majhen košček kruha in je mlel po ustih in kruh ven pluval, hrenovko pa pojedel. Je pa imel zobka, da je lahko grizel. Jaz bom mojo danes kar podojila za kosilo, ker bomo takrat v posvetovalnici. Kako je to glupo imet tako uro! Moram pazit, da mi da naslednjič kako bolj pametno, ki ne bo v času kosila.