Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 23:03:46
|
|
|
|
tally
|
Ja jaz se tudi poslavljam ker bo jutr budnica ob 7.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 23:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ ti si ena zlata mama. Hvala ti nina7, pejt se solit, zakaj pa nas nisi prej spomnila?? Seznam je bogsigavedikje... Pa še preveč čvekate, da bi imela čas še tickerje spremljat. Vse naj Gaji za 5 mesecev!!! Zdaj pa res grem Ja ne vem kaj Estrella muti s seznamom,da ga nč gor ne daje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 23:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Ja jaz se tudi poslavljam ker bo jutr budnica ob 7. Jest tud. NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 3.11.2008 23:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
No sej sem vedela, pol bodo pa vse pobegnile... No pa lahko noc vam zelim... Pri nas pa ne bomo nic spali zgleda..je Samia full boga... zato jo sibam crkljat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 7:18:59
|
|
|
|
valentina2006
|
DOBRO JUTRO Ste pa čist resn zagrable... sem misnla, da ste že na 4. delu ... skratka tok napišete, da tud sledim ne vč... zdej pa 1 , da bote lahko hitr spet v polnem zagonu za pisanje .
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 4.11.2008 7:23:24 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 7:25:22
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Meni je včeraj računalnik zaštekal od čvekanja. Sem ga mogla na "silo" ugasnit., ker je samo roštalo. Noč je bila malenkost boljša po uvedbi nalepk. Bomo videli, če je to dovolj velika motivacija, ker mj mali obožuje nalepke. Komaj čakam kafe!!! Šibam, ker moram malega zrihtata za vrtec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 7:30:18
|
|
|
|
barbaw
|
Valentina saj ko bomo na 4. delu bomo imele veliko prednost pred zasledovalkami in lahko potem bolj na počas. Zdaj smo se vse navadile na večerni maraton in tudi filma več ne gledamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 7:39:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 DOBRO JUTRO Ste pa čist resn zagrable... sem misnla, da ste že na 4. delu ... skratka tok napišete, da tud sledim ne vč... zdej pa 1 , da bote lahko hitr spet v polnem zagonu za pisanje . Hvala valentina, bo prav pasala kavica! Aja pa DOBRO JUTRO vsem skupaj!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 7:43:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro.... No dones sem pa tud jaz takole . Spala nisem nic...se. Omar se je hranil 2 x ponoci...ko pa ni on pokonci je Samia jokala...Nos ima zabasan, useknit se ne zna...spucat ne pusti...potem pa dihat ne more, pa se zbuja pa joka... Ni da bi clovek govoril...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 7:56:02
|
|
|
|
valentina2006
|
vse naj, naj za 6 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 7:58:31
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Valentina saj ko bomo na 4. delu bomo imele veliko prednost pred zasledovalkami in lahko potem bolj na počas. Zdaj smo se vse navadile na večerni maraton in tudi filma več ne gledamo. Vem ja kk to glede TV zgleda ... sam učer vas pa res nisem sledila ... BRAVOOOO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 8:29:21
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro ****, boga Samia Naj se revica čimprej pozdravi Pri nas si prehladi oz. viroze kar podajajo roke, mala pika in princ nonstop smrkata.......... Velika je zbolela le 1x, moj pa tudi kar naprej boleha. Samo jaz vozim slalom med prehladi in upam, da ne bom zadela vratic IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 vse naj, naj za 6 mesecev za Ello!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je včeraj računalnik zaštekal od čvekanja. Sem ga mogla na "silo" ugasnit., ker je samo roštalo. In , da nalepke učinkujejo. valentina2006, kavica izgleda božanska katy82, daj ti meni malo pomagaj: koliko in kaj tvoja mačkica je? In koliko mleka še spije? Koliko pa čaja oz. druge tekočine? Komot lahko svetujete tudi druge, ki veste, kaj narediti oz. kaj dajati jest, če noče kaj dosti mleka. Več glav več ve
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.11.2008 8:30:07 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 8:30:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 vse naj, naj za 6 mesecev Tudi z moje strani!!!! Jutro! ****: za neprespano noč. Pri nas je tud bila uzbuna, ker je Andraž 2x bruhal. Prvič malo čez polnoč, pol pa še okoli 2h in posledica je mami Andraž pa preventivno doma . Je pa čisto OK in se mi zdi, da sta mela prste v mes 2 krofa. No ob 5h je še Alja jedla. Včeraj sem se nekaj trudila, da bi našla seznam pa sem obupala, ker sem pozablan na kateri strani je, sedaj moram počas pregledat, da povlečem tapravga. Grem previt malo, ker ga je mastno narinila v plenico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 8:34:35
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: pri nas je bila ista pesem in je sedaj bolje, spet pije mleko in ziza. Drugače sem jaz mleko švercala v doma pripravljene kaše ; banana+40ml AM+ piškot ali dva. Pa mlečna kaša 2x dnevno, samo da sem notri turala sadje, da jo je pojedla, ker če je bia sama no way. Glede na to, da je mali že skoraj 6m star, bi mu probala podturat tuki kako sadno skuto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 8:35:05
|
|
|
|
MARTINA25
|
JUTRO!!!! Sem iskala moj zadnje objavljeni post.....sej ga nisem najdla, ker ste tok naklofale!!! V glavnem danes sva po dolgem času spale odlično, končno sem se malo naspala.Tamala je ležala z mano v postelji, ati pa je imel nočno!!!! Včeraj se končno našla cunje zase za na krst!!!Se je moj izkazal in mi jih častil Edina jst pa mislim da bi vidva s tvojim mogla imet še eno dojenčico,da bi imela Anja sestrico!!! TANA7 kakšno poroko pa bosta imela če ni skrivnost??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 8:41:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 JUTRO!!!! Sem iskala moj zadnje objavljeni post.....sej ga nisem najdla, ker ste tok naklofale!!! V glavnem danes sva po dolgem času spale odlično, končno sem se malo naspala.Tamala je ležala z mano v postelji, ati pa je imel nočno!!!! Včeraj se končno našla cunje zase za na krst!!!Se je moj izkazal in mi jih častil Edina jst pa mislim da bi vidva s tvojim mogla imet še eno dojenčico,da bi imela Anja sestrico!!! TANA7 kakšno poroko pa bosta imela če ni skrivnost?? Jutro MARTINA!!! Razkri svoj profil , pol pa klikni na svoj nick in boš vidla svojo zadnjo objavo. Simpl ko pimpl Kakšen krst? A pa z Aljo še vedno čakava na obisk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 8:44:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Mojih zadnjih 50 objav je bilo od 19.55h-23h včeraj Mislim, da je počas čas, da se mal umirim, ker potem bomo kmalu v 5 delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 8:46:18
|
|
|
|
MARTINA25
|
Tenx Estrella.....!!!!Se vidi da nisem baš neki računalniški guru!!!! ...Krst za Tjaško...imamo ga v soboto na Brezjah!!! Em, obisk.....ja, em, prideva kmalu!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 8:47:23
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Oooo Valentina, ja take kavice si vsako jutro želim, s tako gosto penco. A tudi ta moja bela pride prav, da spregledam ella vse naj naj ****, boga ti, ker si , pa boga Samia . A ni pri vas zelo vroče, da je kar skozi bolna. Ponavadi je to, če je kak prehod, zima pri nas.... estrella, danes pa boš imela pestro, ko je Andraž doma. Pa kar dva krofa za večerjo pojedel špelin@, ja mogoče bi res lahko kakšne skutke začela dajat , ali ap kake piškotke v AM mešat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 8:53:58
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella* in kasso, hvala za nasvete Če mu dam piškote v AM, je isti klinc kot sam AM, mala barabca malo spije in noče več Najlažje ga nahranim z žlico, obožuje sadje in se malo zmrduje ob mlečni kašici, ampak jo vseeno vsaj nekaj poje. Ko pa jaz jem kosilo, se mu skoraj utrga, bi mi kar v krožnik skočil in mu moram dajati malo za poskusit, če je kaj primernega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 9:00:42
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Nejc je v vrtcu, danes popoldne grem na govorilne, da vprašam, kako se kaj vklopi v družbo; Tilen se po tleh valja, jaz pa pijem zasluženo .Valentina hvala zanjo! Noč je bila do 1. super, potem pa se je začelo.Od 3.30 pa do 5.30 je imel govorne vaje.Je hotel jokat, pa je ugotovil, da ni učinka, je raje pet začel .Potem je končno zaspal, ob 6.45 pa budnica z drugega konca hiše Danes moram pa malo pospraviti po bajti,dnevno in kuhinjo sem že včeraj, danes pa ostalo.Ko pridem nazaj bomo verjetno že na 4. delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 9:03:32
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 ...Krst za Tjaško...imamo ga v soboto na Brezjah!!! oo to bo pa lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 9:09:01
|
|
|
|
barbaw
|
vse naj, naj za 6 mesecev Elodmy naš škrat se je za nagrado naučil pihat skozi nos. Verjamem, da je hudo, ker smo to že dali skozi. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella* in kasso, hvala za nasvete Če mu dam piškote v AM, je isti klinc kot sam AM, mala barabca malo spije in noče več Najlažje ga nahranim z žlico, obožuje sadje in se malo zmrduje ob mlečni kašici, ampak jo vseeno vsaj nekaj poje. Ko pa jaz jem kosilo, se mu skoraj utrga, bi mi kar v krožnik skočil in mu moram dajati malo za poskusit, če je kaj primernega Jaz bi na tvojem kar na GH prešaltala. Jaz sem mojemu ko je delal tako kot Gregi kar začela dajat GH od začetka do konca, kar pač je primerno. Je jedel pire, špinačo, juhe, mlečni riž, gris, pudinge, ..... Nisem nič komplicirala pa mu ni nič manjkalo, pa tudi težav ni bilo. Moram priznat, da se nisem ozirala na stroko, ker je pač moj otrok bil izjema. Kaj čmo?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 9:09:42
|
|
|
|
nia5
|
Anitka, jaz bučko olupim, skuham in ji zmiksam s krompirjem, solila pa nisem, si ne upam, čeprav je pol hrana praznega okusa. Kaj res ni priporočljivo dajat hruške??? Spali smo spet za en klinc, se premetava celo noč, to je za pop... , jaz sem že kronično neprespana, pol pa sem živčna čez dan, saj hodim z kilometerskimi podočnjaki po svetu . Ko bi vsaj kak zobek ven pokukal, bi vedela da je to krivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 4.11.2008 9:12:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Oooo Valentina, ja take kavice si vsako jutro želim, s tako gosto penco. A tudi ta moja bela pride prav, da spregledam ella vse naj naj ****, boga ti, ker si , pa boga Samia . A ni pri vas zelo vroče, da je kar skozi bolna. Ponavadi je to, če je kak prehod, zima pri nas.... estrella, danes pa boš imela pestro, ko je Andraž doma. Pa kar dva krofa za večerjo pojedel špelin@, ja mogoče bi res lahko kakšne skutke začela dajat , ali ap kake piškotke v AM mešat. No saj sta bila ta mala, se je pa tolažil v avtu, ker je odpadlo plavanje MARTINA: O na Brezjih, to bo pa lepo
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.