|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
3.11.2008 23:03:46   
tally
Ja jaz se tudi poslavljam ker bo jutr budnica ob 7.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
3.11.2008 23:06:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ ti si ena zlata mama. user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image user posted image

nina7, pejt se solit, zakaj pa nas nisi prej spomnila?? Seznam je bogsigavedikje... Pa še preveč čvekate, da bi imela čas še tickerje spremljat.

Vse naj Gaji za 5 mesecev!!! user posted image

Zdaj pa res grem user posted image

Ja ne vem kaj Estrella muti s seznamom,da ga nč gor ne dajeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4752
3.11.2008 23:09:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Ja jaz se tudi poslavljam ker bo jutr budnica ob 7.

Jest tud. NOČKO

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4753
3.11.2008 23:57:51   
Anonimen
No sej sem vedela, pol bodo pa vse pobegnile...

No pa lahko noc vam zelim...

Pri nas pa ne bomo nic spali zgleda..je Samia full boga... zato jo sibam crkljat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4754
4.11.2008 7:18:59   
valentina2006
DOBRO JUTRO

Ste pa čist resn zagrable... sem misnla, da ste že na 4. delu user posted image ... skratka tok napišete, da tud sledim ne vč... zdej pa 1 user posted image , da bote lahko hitr spet v polnem zagonu za pisanje user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 4.11.2008 7:23:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
4.11.2008 7:25:22   
barbaw
Jutro!

Meni je včeraj računalnik zaštekal od čvekanja. user posted image  Sem ga mogla na "silo" ugasnit., ker je samo roštalo.

Noč je bila malenkost boljša po uvedbi nalepk. Bomo videli, če je to dovolj velika motivacija, ker mj mali obožuje nalepke.

Komaj čakam kafe!!! Šibam, ker moram malega zrihtata za vrtec.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
4.11.2008 7:30:18   
barbaw
Valentina saj ko bomo na 4. delu bomo imele veliko prednost pred zasledovalkami in lahko potem bolj na počas. Zdaj smo se vse navadile na večerni maraton in tudi filma več ne gledamo. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
4.11.2008 7:39:48   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

DOBRO JUTRO

Ste pa čist resn zagrable... sem misnla, da ste že na 4. delu user posted image ... skratka tok napišete, da tud sledim ne vč... zdej pa 1 user posted image , da bote lahko hitr spet v polnem zagonu za pisanje user posted image .

user posted image

Hvala valentina, bo prav pasala kavica!

Aja pa DOBRO JUTRO vsem skupaj!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 4758
4.11.2008 7:43:58   
Anonimen
Dobro jutro....

No dones sem pa tud jaz takole user posted image . Spala nisem nic...se. Omar se je hranil 2 x ponoci...ko pa ni on pokonci je Samia jokala...Nos ima zabasan, useknit se ne zna...spucat ne pusti...potem pa dihat ne more, pa se zbuja pa joka...
Ni da bi clovek govoril...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
4.11.2008 7:56:02   
valentina2006
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj, naj za 6 mesecev

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4760
4.11.2008 7:58:31   
valentina2006

Valentina saj ko bomo na 4. delu bomo imele veliko prednost pred zasledovalkami in lahko potem bolj na počas. Zdaj smo se vse navadile na večerni maraton in tudi filma več ne gledamo. user posted image

Vem ja kk to glede TV zgleda user posted image ... sam učer vas pa res nisem sledila user posted image ... BRAVOOOO

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
4.11.2008 8:29:21   
špelin@
Dobro jutro user posted image

****, boga Samia user posted image  Naj se revica čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas si prehladi oz. viroze kar podajajo roke, mala pika in princ nonstop smrkata.......... user posted image  Velika je zbolela le 1x, moj user posted image  pa tudi kar naprej boleha. Samo jaz vozim slalom med prehladi in upam, da ne bom zadela vratic user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj, naj za 6 mesecev

user posted image  
user posted image  za Ello!!!!!!!!!!

Meni je včeraj računalnik zaštekal od čvekanja. user posted image  Sem ga mogla na "silo" ugasnit., ker je samo roštalo.
user posted image user posted image
In user posted image , da nalepke učinkujejo.

valentina2006, kavica izgleda božanska user posted image

katy82, daj ti meni malo pomagaj: koliko in kaj tvoja mačkica je? In koliko mleka še spije? Koliko pa čaja oz. druge tekočine?
Komot lahko svetujete tudi druge, ki veste, kaj narediti oz. kaj dajati user posted image  jest, če noče kaj dosti mleka. Več glav več ve user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 4.11.2008 8:30:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 4762
4.11.2008 8:30:49   
Estrella*

user posted image

Tudi z moje strani!!!!

Jutro!

****: user posted image  za neprespano noč. Pri nas je tud bila uzbuna, ker je Andraž 2x bruhal. Prvič malo čez polnoč, pol pa še okoli 2h in posledica je mamiuser posted image Andraž pa preventivno domauser posted image . Je pa čisto OK in se mi zdi, da sta mela prste v mes 2 krofa. No ob 5h je še Alja jedla.

Včeraj sem se nekaj trudila, da bi našla seznam pa sem obupala, ker sem pozablan na kateri strani je, sedaj moram počas pregledat, da povlečem tapravga.

Grem previt malo, ker ga je mastno narinila v plenicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4763
4.11.2008 8:34:35   
Estrella*
Špelin@: pri nas je bila ista pesem in je sedaj bolje, spet pije mleko in ziza. Drugače sem jaz mleko švercala v doma pripravljene kaše ; banana+40ml AM+ piškot ali dva. Pa mlečna kaša 2x dnevno, samo da sem notri turala sadje, da jo je pojedla, ker če je bia sama no way.
Glede na to, da je mali že skoraj 6m star, bi mu probala podturat tuki kako sadno skuto.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
4.11.2008 8:35:05   
MARTINA25
JUTRO!!!!

Sem iskala moj zadnje objavljeni post.....sej ga nisem najdla, ker ste tok naklofale!!!
V glavnem danes sva po dolgem času spale odlično, končno sem se malo naspala.Tamala je ležala z mano v postelji, ati pa je imel nočno!!!!
Včeraj se končno našla cunje zase za na krst!!!Se je moj izkazal in mi jih častiluser posted image user posted image

Edina jst pa mislim da bi vidva s tvojim mogla imet še eno dojenčico,da bi imela Anja sestrico!!!

TANA7 kakšno poroko pa bosta imela če ni skrivnost??

Neposredna povezava do sporočila: 4765
4.11.2008 8:41:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

JUTRO!!!!

Sem iskala moj zadnje objavljeni post.....sej ga nisem najdla, ker ste tok naklofale!!!
V glavnem danes sva po dolgem času spale odlično, končno sem se malo naspala.Tamala je ležala z mano v postelji, ati pa je imel nočno!!!!
Včeraj se končno našla cunje zase za na krst!!!Se je moj izkazal in mi jih častiluser posted image user posted image

Edina jst pa mislim da bi vidva s tvojim mogla imet še eno dojenčico,da bi imela Anja sestrico!!!

TANA7 kakšno poroko pa bosta imela če ni skrivnost??

Jutro MARTINA!!! Razkri svoj profil , pol pa klikni na svoj nick in boš vidla svojo zadnjo objavo. Simpl ko pimpluser posted image
Kakšen krst? A pa z Aljo še vedno čakava na obiskuser posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
4.11.2008 8:44:49   
Estrella*
Mojih zadnjih 50 objav je bilo od 19.55h-23h včerajuser posted image Mislim, da je počas čas, da se mal umirim, ker potem bomo kmalu v 5 deluuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4767
4.11.2008 8:46:18   
MARTINA25
Tenx Estrella.....!!!!Se vidi da nisem baš neki računalniški guru!!!!

...Krst za Tjaško...imamo ga v soboto na Brezjah!!!

Em, obisk.....ja, em, prideva kmalu!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4768
4.11.2008 8:47:23   
kasso
Dobro jutro!

Oooo Valentina, ja take kavice si vsako jutro želim, s tako gosto penco. A tudi ta moja bela pride prav, da spregledam user posted image

ella vse naj naj user posted image user posted image user posted image

****, boga ti, ker si user posted image , pa boga Samia user posted image user posted image user posted image . A ni pri vas zelo vroče, da je kar skozi bolna. Ponavadi je to, če je kak prehod, zima pri nas....

estrella, danes pa boš imela pestro, ko je Andraž doma. Pa kar dva krofa za večerjo pojedeluser posted image

špelin@, ja mogoče bi res lahko kakšne skutke začela dajatuser posted image , ali ap kake piškotke v AM mešat.

Neposredna povezava do sporočila: 4769
4.11.2008 8:53:58   
špelin@
Estrella* in kasso, hvala za nasvete user posted image  Če mu dam piškote v AM, je isti klinc kot sam AM, mala barabca malo spije in noče več user posted image  Najlažje ga nahranim z žlico, obožuje sadje in se malo zmrduje ob mlečni kašici, ampak jo vseeno vsaj nekaj poje. Ko pa jaz jem kosilo, se mu skoraj utrga, bi mi kar v krožnik skočil in mu moram dajati malo za poskusit, če je kaj primernega user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
4.11.2008 9:00:42   
tilči
Dobro jutro!

Nejc je v vrtcu, danes popoldne grem na govorilne, da vprašam, kako se kaj vklopi v družbo; Tilen se po tleh valja, jaz pa pijem zasluženo user posted image .Valentina hvala zanjo!
 Noč je bila do 1. super, potem pa se je začelo.Od 3.30 pa do 5.30 je imel govorne vaje.Je hotel jokat, pa je ugotovil, da ni učinka, je raje pet začeluser posted image .Potem je končno zaspal, ob 6.45 pa budnica z drugega konca hišeuser posted image
Danes moram pa malo pospraviti po bajti,dnevno in kuhinjo sem že včeraj, danes pa ostalo.Ko pridem nazaj bomo verjetno že na 4. deluuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
4.11.2008 9:03:32   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

...Krst za Tjaško...imamo ga v soboto na Brezjah!!!

oo to bo pa lepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4772
4.11.2008 9:09:01   
barbaw

user posted image

Elodmy naš škrat se je za nagrado naučil pihat skozi nos. Verjamem, da je hudo, ker smo to že dali skozi. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella* in kasso, hvala za nasvete user posted image  Če mu dam piškote v AM, je isti klinc kot sam AM, mala barabca malo spije in noče več user posted image  Najlažje ga nahranim z žlico, obožuje sadje in se malo zmrduje ob mlečni kašici, ampak jo vseeno vsaj nekaj poje. Ko pa jaz jem kosilo, se mu skoraj utrga, bi mi kar v krožnik skočil in mu moram dajati malo za poskusit, če je kaj primernega user posted image

Jaz bi na tvojem kar na GH prešaltala. Jaz sem mojemu ko je delal tako kot Gregi kar začela dajat GH od začetka do konca, kar pač je primerno. Je jedel pire, špinačo, juhe, mlečni riž, gris, pudinge, ..... Nisem nič komplicirala pa mu ni nič manjkalo, pa tudi težav ni bilo. Moram priznat, da se nisem ozirala na stroko, ker je pač moj otrok bil izjema. Kaj čmo?!

Neposredna povezava do sporočila: 4773
4.11.2008 9:09:42   
nia5
Anitka, jaz bučko olupim, skuham in ji zmiksam s krompirjem, solila pa nisem, si ne upam, čeprav je pol hrana praznega okusa. Kaj res ni priporočljivo dajat hruške???
Spali smo spet za en klinc, se premetava celo noč, to je za pop...user posted image , jaz sem že kronično neprespana, pol pa sem živčna čez dan, saj hodim z kilometerskimi podočnjaki po svetuuser posted image . Ko bi vsaj kak zobek ven pokukal, bi vedela da je to krivouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
4.11.2008 9:12:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Oooo Valentina, ja take kavice si vsako jutro želim, s tako gosto penco. A tudi ta moja bela pride prav, da spregledam user posted image

ella vse naj naj user posted image user posted image user posted image

****, boga ti, ker si user posted image , pa boga Samia user posted image user posted image user posted image . A ni pri vas zelo vroče, da je kar skozi bolna. Ponavadi je to, če je kak prehod, zima pri nas....

estrella, danes pa boš imela pestro, ko je Andraž doma. Pa kar dva krofa za večerjo pojedeluser posted image

špelin@, ja mogoče bi res lahko kakšne skutke začela dajatuser posted image , ali ap kake piškotke v AM mešat.

No saj sta bila ta mala, se je pa tolažil v avtu, ker je odpadlo plavanjeuser posted image

MARTINA: O na Brezjih, to bo pa lepouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.