Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!moj
je šel v službo,zdaj pa nevem kaj si naj začnem...

saj sem že rekla da bo marec 09 dobra letina.
2 body pa en kompletek z brezrokavnikom. Full lepo. Pa še vrečo iz volne mi je "zaštrikala", tak da zimskega pajaca nebomo rabli kupovat. Bravo mami
! Veš to "precej bakterij" je zelo relativen pojem. Te bakterije so lahko tudi z zunanjega splovila, ker ti, saj pri nas, ne dajo nič za očistit preden daš vodo. Ponavadi pa če so te bakterije res iz vode so prisotni tudi nitriti, pa levkociti, vsaj nekaj eritrocitov, včasih celo beljakovine. Tako da, če so bile le bakterije se ne sekirat. Če pa bo naslednjič isto, jo pa kar vprašaj.
, da boš čim prej zdrava.
. Ja,mogoče je zato tako,ker je malo s špehcem obložen.A ima katera podobno izkušnjo?
sije čeprav ga danes kar ni na spregled.
Tak da ne verjamem, da bova dolgo.
.:))