Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Oba sta se postavila glavično in tako so se odločili, da gremo kar na naravni porod. In to ko bo. TAko, da sedaj greva
, kar že zeeeeloooo dolgo nisva, pa en dolg sprehod bom naredila in šla malo po makedamu se vozit, da bo tole kmalu.
, sedaj pa takole. Hja, moja fanta še nočeta ven.

, to pa more biti šok... najprej da greste na CR, se že veseliš, potem ti pa rečejo, da ko bo, pa bo....... no, potem bo pa tako kot pri meni, sprožitev pri 38 tednih, ker bi lumpa še kar ostala v all inclusive hotelu...
. Saj sem kar mal živčna te dni, ko vem , da se bomo spet videli jutri in res upam, da je vse vredu, ker se bolj malo pazim al jem. Me je slabost kar pošteno načela in tud kar noče it. Še dobro, da zadnje dni tašča večkrat na tamalega popazi in ga pelje na sprehod, ker jaz nimam kaj velik moči al volje it kam daleč na sprehod.