|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 11:01:48   
rmmaja
Pozdravljeneuser posted image user posted image !

Kilce so tudi pri meni začele lezti počasi navzgor. Kmalu bom napolnila 17 tednov in sem na +2. V prvi nosečnosti sem bila že +7. Če pa primerjam, imam sedaj skupaj isto kg. Vendar enkrat za spremembo v nosečnosti moji kg niso največji problem. Bolj me skrbi rast mojih metuljčkov. Ja, ju že kakšen teden čutim. Če ne bi imela izkušenj, ne bi vedela da je to to.

Previjalno imam jaz v zgornjem nadstropju in obakrat sem brez težav hodila gor in dol zaradi previjanja. Če pa bom imela zdaj preveč težav, bo pa moj očka priskočil na pomoč in naredil še eno priročno previjalno za spodnjo kopalnico. Saj tako ali tako bolj skrbi zaradi otročkov in prostora ipd. kot vsi ostali skupaj.

Oblačila imam posojena in jih dobim čez 3 mesece nazaj. Imam pa najmanjšo številko 56 in sem se že dogovorila s kolegico, da mi od svojih dvojčkov posodi čisto mičkine pajacke. V 56 bi najbrž lahko obleka oba naenkrat. Ali pa me bosta otročka tokrat presenetilauser posted image .

Še nekaj me zanima. Vse, ki ste na bolniški na stroške ZZZS. Ali vas kaj kontrolirajo? Jaz bom še 14 dni na stroške moje firme, potem pa na ZZZS. No, saj to je oboje država, pa vseeno. Slišim, da je kar veliko kontrol. Jaz ne hodim veliko naokrog, le zjutraj do vrtca, pa kdaj k mami na kosilo, da mi ni treba kuhat. Ali zdaj res ne bom mogla nikamoruser posted image ?
Razmišljam o tem, da bi izkoristila tiste dni, ko imam preglede, a me tudi to utruja in včasih paše kakšen opravek urediti naslednji dan, ko si bolj spočit.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 11:05:59   
Skorpija
hedviga, bojda je prava cifra 50, samo ne me za besedo držat user posted image Midva bova večino cotk za prve mesece dobila in bova potem kupovala sproti po potrebi. Najin glavni projekt sedaj pa je menjava avta, ker v najinega še vozička ne spraviva. Odločila sva se za kaj rabljenega, da ne bomo šli iz rok v usta vsak mesec, ampak bomo lepo normalno uživali...

Drugače pa še delam, ja, se mi pa da vedno manj in komaj čakam novo leto, ko ostanem doma - najprej na dopustu, potem pa na porodniški user posted image Boste ve kaj delile porodniško? Midva malo razmišljava, da bi bil zadnje tri mesece doma mož, morava pa še malce razmislit vse skupaj.


_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 11:07:51   
Skorpija
rmmaja, jaz sem bila na bolniški prve dva meseca in me niso nič hodili kontrolirat, sem pa iz LJ.

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 11:23:58   
saššša
Jz sem bila na bolniški od 18.6 pa do 20.10 pa me nobeden ni kontroliral....delam pa v javni upravi...

_____________________________

Manca 28.09.2006
Živa in Ajda 20.10.2008

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 11:27:31   
Skorpija
aja, tudi jaz sem javna uprava user posted image

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 11:33:48   
taškica
Tudi jaz sem na bolniški, pa zaenkrat se prav nič ne pazim (glede komisije), saj na zrak pa ja moraš it. Čeprav mi bezlanje po trgovinah ali kaj podobnega ne paše, pa vendar moram iti v vrtec in šolo po tamaladva. Če bi imela probleme, bi jim že nekako utemeljila. Že kako. Glede hrane in kil, pa moram reči, da tudi meni počasi lezejo gor. Ampak se ne sekiram preveč, prav danes sem si privoščila horseburger in belo žemljico. Železo, proteini, ogljikovi hidrati. Imam edino probleme z glavoboli - kadar je npr. tako nizek pritisk kot danes, mi obvezno glava utripa. Ma katera kakšen dober nasvet?

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 12:31:24   
lara light
Kje ste 200% mamiceuser posted image

Taškica, mene tudi glava...kar pogosto. Veš kaj mi pomaga, šumeča multivitamin tableta, res. Drugega ne jemljem, ker ni zlo hudo. Me pa danes tudi, že od jutrauser posted image
Upam,da izvedkov ni več in da si super!user posted image

Hedi, tale teutonia je pa uauuuu, kam ga boš šla iskat v at? Dej bo še kej povedala, ko ga boš imela. Super se mi zdi. Jaz bom žlahti rekla naj prispevajo, če bo slučajno kdo silil kaj rabimouser posted image  Res je lep!

SSaša, super izpeljano! Iskrene čestitke!user posted image user posted image

Rmmaja, upam, da imaš boljši dan!user posted image

Mucka, meni so  pa kg kar naenkrat poskočiliuser posted image ...upam, da me g ne bo kregala v pon.

Dvojne mamice, ali pa še več, lepo vas je brat...vaše izkušnje, nasvete...hvala!!



_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 14:06:16   
taškica
Lara, ti imaš vedno tako pozitivne poste, res. Se mi zdi da skozi njih, kar sije tvoja nosečnost in navdušenje nad dvojčki. Meni forum bolj služi za reševanje problemov, tebi za širjenje tvoje sreče. Se moram pričeti zgledovati po tebi! Zdajle bom spila eno kavo, morda se mi pritisk vendarle dvigne. Sicer pa opažam, da sem postala kar malce okorna in lena in mi paše počivat. Spodaj zaenkrat vse ok, slab občutek pa skos ostaja. Mogoče zato, ker sem doma in imam več časa za premišljevati. Lepo vas je vse brat; tiste ki ste čisto na koncu in tiste ki ste rodile. Me gremo za vami! Lep dan....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 15:02:11   
emaa
Ah punce vse greste lepo za nami. Fino je z dvojčki, glede spanja v skupni posteljici pa ne vem povedat, ker sva z Lukom prišla domov pri njegovih skoraj treh tednih (36 tedenski ampak je bil dolgo v topli posteljici, pa se je utrudil in ni redil), David se nam je pa pridružil šele po 3,5 mesecih, tako da sta vedno spala vsak v svoji posteljici, čez dan kdaj pa kdaj skupaj, vendar sta bila že prevelika, sta pa užival v bližini drug drugega. Zdaj ko nimata več ograjic na posteljici, se zgodi, da če je kateremu hudo, zleze k drugemu v posteljo. Uživajte vse dele nosečnosti, čeprav je to včasih težko (ja no pri bruhanju nisem, pa tudi ležanje v porodnišnici mi ni bilo v kako veselje).

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 18:29:08   
lara light
Emamair, hmali 2 letiuser posted image user posted image  iiii,kako lepo. Prav imaš, uživat je treba v tej dvojni sreči.user posted image user posted image

Taškica, si mi spravila solze v očiuser posted image ...nič se ne zgleduj po meni, prava nadloga sem, vpraši mojegauser posted image ...ti bodi taka kot si, če si v strahu zarad izcedkov, pa to, pa ono, je to normalno...ven s strahovi, ko jih tu 'obdelamo', so zagotovo manjši...tle smo zato, da si pomagamo...jaz tud imam slabe dneve in takrat računam na vasuser posted image
Bodi fajn!

Lep večer vsem!


_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 18:39:34   
hedviga
O danes se je pa napisalo user posted image user posted image user posted image

Jaz sem na bolniški že ves čas od punkcije. Oz. Najprej sem še malo dopusta koristila, potem je bila itak priporočena, potem na prevm pregledu pri G pa sem dobila bolniško do porodniške. Dobila sem jo na podlagi dvoplodne nosečnosti po ICSI, emša in pa zaradi laparo pred tem... Doslej sem imela strogo varjanto - nič od doma, razen k dohtarju, zdaj pa nej bi mela sprehode. Moram odločbo zdele en dan dobit. Če mate možnost se zmenite s svojim G ali osebnim dohtarjem, da predlaga vsaj minimum gibanja. Seveda razen, če ni res priporočen strog počitek.
Jaz kontrole sicer nisem imela, tako da težko rečem. Je pa res da sem tudi kdaj "pobrisala" od doma. user posted image  

Cotk sem pa jaz posojenih dobila minimini malo. Vse moje prijateljice, znanke... imajo že ali velike otroke in nič več spravljenega, ali pa še nimajo otrok. Moji nečaki so tudi že veliki, tako da... Bo šoping... Bom pomoje kupila bolj te 56-- potem pa ko bo malo bolj jasno kako mikena bosta pa še kaj manjšega, pa bo 56 počakalo.

Skorpija, midva bova tudi mogla zamenjat avto, seveda nekaj rabljenega. Se mi zdi bolj smotrno, ampak je vseeno treba zdej do tega denarja pridt. Jaz malo škilim kakšnega rabljenega Espace-a...

Porodniške pa zaenkrat nimava namena delit,nekako zdaj lažje mene pogrešajo v moji službi (sej jim ni drugega ostalo), kot pa da bi moj ostal 3 mesece doma. Pa bo ravno z nekimi strašnimi pomembnimi projekti sredi največje akcije...

Taškica, jaz popijem en kafe, malo pojamram, pa more že kar bit. Menda pomaga kava z limono. Verjetno pa res ena ornk doza vitaminov in predvsem ful tekočine.

Larči,  bom poročala. Vidla sem ga v živo tako da lahko zagotovim, da je res huuud, kako se bo obnesel bomo pa vidli.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
13.11.2008 19:19:04   
natasa78
Živjo punce, se javljam na hitro..7.11. sta na svet prijokali naši punčki Zarja (2670 g) in Živa (2840 g), sedaj smo doma.
V glavnem smo OK, ampak takoooo neprespaniii že od prejšnega petka. Res sem vesela, da sem dočakala skoraj polnih 38 tednov, ker so me vsi strašili (pa tudi sama sebe) s prezgodnjim rojstvom...Ko bom imela čas, se še kaj javim... uživajte, pozdravček Nataša.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
14.11.2008 9:25:07   
Skorpija
čestitke Nataša - super velki punci imate user posted image user posted image user posted image user posted image

Hedviga, a ti si tudi ICSIjevka? Midva tudi... user posted image No, midva gledava malo, da bi kupila Opel Zafiro ali pa Berlingota, Doblota...ma morava jit konkretno pogledat kaj in kako. No, meni moja G ni dala bolniške, jep a res, da nisem vztrajala na njej. Najina lumpka sta zamrznjenčka, tako da s transferja sem jaz šla direktno v službo in ostala v službi do prvega UZ, oziroma do par dni prej, ko sem začela malo krvavet in sem raje ostala doma. Moja osebna zdravnica mi je dala mesec bolniške, G pa takrat zaradi izcedka še en mesec in mi je kar pasalo bit doma, ker mi je bilo pošastno slabo. Po 12. tednu sem šla pa nazaj v službo in zaenkrat je super user posted image


_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
14.11.2008 14:55:11   
hedviga
Nataša, čestitam!!!! 38 tednov in tako velike pupe...to so sanje vsake dvojne nosečke user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
14.11.2008 14:58:28   
hedviga
Skorpija! Žabačija?? Kje pa je to?? user posted image user posted image user posted image  Če ma to kaj veze z žabami, jih imam tudi jaz kar nekaj okoli sebe...user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
14.11.2008 15:01:11   
Skorpija
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Skorpija! Žabačija?? Kje pa je to?? user posted image user posted image user posted image  Če ma to kaj veze z žabami, jih imam tudi jaz kar nekaj okoli sebe...user posted image


hehehe, ena izmed njih sem jaz user posted image user posted image user posted image sem ehte lublančanka


_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
14.11.2008 16:04:56   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Nataša, čestitam!!!! 38 tednov in tako velike pupe...to so sanje vsake dvojne nosečke user posted image



Čestitam tudi jaz!user posted image user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
14.11.2008 17:28:59   
lyra*
Čaw dvojne nosečkeuser posted image

Mi smo se malo prej vrnili iz sprehoda,sem ju podijila zdaj pa že lepo spitauser posted image  MOram rečt,da je danes glede spanja super..nasproti prejšnjim dnem,ko sta jokali,jokali,jokali in nista hoteli zaspatuser posted image


lara light moji pikici spita že od začetka obe v eni posteljici. Ju3 bomo stari 1mesec in se mi zdi,da je super,ko sta skupaj. Vsako imam na eni strani in se še zaenkrat nič ne motita. Sta pa bili na začetku 50cm in 49veliki pa ni blo problemovuser posted image  Sem pa tudi na začetku gledala košek ampak sm rekla,da nebom denarja vstran metala. Itak so dragi,morš dva kupit in sta čist malo not. V vsakem primeru rabiš posteljico.

saššša user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoji korenjakinji!

Aja....za št. oblačil je pa čist odvisno! Jaz sem imela nekaj 56št ampak sta se veliki rodili in mi niso v poštev prišle. Ker pa se dvojčki res hitreje rojevajo pa le imejte tut kakšno 50.na zalogiuser posted image

_____________________________

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
14.11.2008 18:35:47   
taškica
Najprej čestitke vsem mladim mamicam in dobrodošli mali korenjaki. Lyra čestitke tudi tebi za veliki punci. Imaš kakšen nasvet, da se rodijo fino okrogli in veliki? Npr. pohanje, hamburgerji, a to kaj pomaga?user posted image  Se hecam. Drugače vam pa zaupam, da sem danes zjutraj ob 8ih šla na zadnjo predstavo plavalnega tečaja mojega 7letnika , ob 9ih na tečaj drsanja mojega 5letnika in si sploh ne predstavljam, da za njima prihajata še dva in da jih bomo morali stisniti v naš urnik....Lara, ti me boš ziher spet potolažila.........da se vse da.

Maja, zanima me če korenjake že kaj čutiš, ne vem ali se že pisala ali ne...isto vprašanje tudi Lari light. Meni se tko zdi, da vsake toliko kaj začutim, ampak potem spet ne...sem pa v 14t, kar bi bilo precej zgodaj.

Tautonia je carska, sem jo šla gledat, ampak kje se jo točno dobi? Avstrija?

Glede spanja imam pa jaz precej problemov. Itak. Prostora nimam več kot za eno posteljico (v njaini splanici - živimo v bloku), tako da na začetku bosta lepo v njej. Potem pa...ne vem. Jaz bom šla verjetno spat v hodnik bloka na armafleks; mogoče me pa kateri od sosedov vzame k sebi user posted image . Se hecam. Še vedno ostane dnevna soba in taborjenje v njej. Kar zna bit prav romatiiiično. Joj, kaj je že to??????user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
14.11.2008 19:57:41   
lara light
Taškica, oh si mi simpatična..kaj te bom jaz tolažila, ko se sama znaš odličnouser posted image . Ne bo lahko, še nobeni ni bilo s 4. otroci, a saj veš, da bo nekako šlo! Prva dva sta že kar velika in vsaj 7.letnik nekako samostojen...bo šlo, samo dobra volja in predvsem zdravje!user posted image

Lyra, črstitke za tvoji mesec dni strai princeski. Bravo! In hvala glede posteljice...se strinjam, da so koši dragi in malo časa uporabni. Tudi jaz se nagibam k posteljici za oba...pa glede oblačil, thanks. Pridi še kaj, te rabimo.user posted image

Vsem lep vikend!

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
14.11.2008 19:59:08   
lara light
Taškica, sem pozabila, glede vprašanja,če jih čutim, jaz žal še ne. Sem v 13.tednu in me občasno kej špika, boli...to je vse. Imej se fajn!

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
14.11.2008 21:19:21   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Skorpija! Žabačija?? Kje pa je to?? user posted image user posted image user posted image  Če ma to kaj veze z žabami, jih imam tudi jaz kar nekaj okoli sebe...user posted image


hehehe, ena izmed njih sem jaz user posted image user posted image user posted image sem ehte lublančanka



Tudi moja malenkost, za povrh še barjanka...user posted image


Taškica, mislim, da bi te kakšen korenjaški sosed z veseljem vzel pod streho user posted image user posted image
Sicer pa je možbo Teutonio kupit v Avstiji oz. naročit in sicer v Lutzu, Kiki ali Schmidu v Celovcu (tukaj sem jaz moj vozek).
Cena je pa cca.800 eur oz raje malo več za voziček in dva softbag-a.


Hmm, Lyra, a da 56 je bila pa že kar premejhna...jaz sem mela skos filing da bi bila to glih nekje prava številka za začetek,še celo malo prevelika...
Kako pa dojiš? Oba naenkrat ali posebaj? A moraš kaj dodajat?


Noki, nehi samo brat pa rejši kakšno modro napiši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
15.11.2008 8:31:49   
rmmaja
Živijo čvekiceuser posted image user posted image !

Taškica, jaz sem zdaj po UZ noseča 17 tednov in me otročka že kakšen teden lepo žgačkata. Tudi prej se mi je nekajkrat zazdelo, da sem začutila lahen vetrc v trebuhu, vendar na nekaj dni. Imam pa občutek, da enega bolj in večkrat čutim kot drugega, ker me božata vsak na svoji strani.

Lyra, kar ne morem verjeti, da je še 56 včasih premajhna. Jaz sem prva dva rodila velika 48 in 50 cm in jima je bila 50ka čisto prevelika, čez en mesec pa za kratek čas lepo prav.

Jaz bi tudi potrebovala recept, kaj jesti, da se otroci rodijo lepi, veliki, debeli. Meni pravijo, da mamin počitek najbolje pomagauser posted image . Jaz bi pa kaj bolj slastnegauser posted image .

Še nekaj me zanima. Vidim, da nekatere kupujete v Celovcu. Ali je že bila katera v novi Ikei ali pa je morda kaj slišala o tem? Jaz imam še nekaj malenkosti za nakupiti, pa ne mislm v Graz. Celovec bi mi bil veliko bolj pri roki, saj bi z možem skočila tja enkrat po pregledu. In to kmalu, ker ne mislim z ogromnim trebuho skakat na okrog. Že zdaj me skrbi vsak špikec v trebuhu in še te poti me je malo strah.

Pa veliko sončka v srcih, če ga že na nebu niuser posted image !

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
15.11.2008 10:08:00   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Skorpija! Žabačija?? Kje pa je to?? user posted image user posted image user posted image  Če ma to kaj veze z žabami, jih imam tudi jaz kar nekaj okoli sebe...user posted image


hehehe, ena izmed njih sem jaz user posted image user posted image user posted image sem ehte lublančanka



Noki, nehi samo brat pa rejši kakšno modro napiši user posted image user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image
Hedi, hvala za info o vozičku!user posted image
Rmmaja,tudi mene zanima kaj slastnega MORAMO jest, da bodo otroci lepi in zdraviuser posted image

Lepo soboto 200% mamice!user posted image user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
15.11.2008 10:34:54   
emaa
Moja dva sta pri 36 tenih imela 2100 in 1965 ter 47 in 46cm, pa sta imela št. 50 1,5 meseca, 56 tudi nekaj takega. David je imel še 56, ko je šel domov pri 3,5mesecih (v bolnici je bil v svojih oblačilih)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?