Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

In ne, tokrat ni iz H&M, da ne bodo potem vsi avgustovčki enaki okrog hodili.
Pa še eno prav nič poceni kremco sem si v L'Occitane zase privoščila.
Imajo polno lepih cunj za
. Sva z Rokom šla pofirbcat tja in na koncu še kombinezonček našla, pa še zraven eno pižamo in copatke.
Pa sva prej en dokaj všečen kombinezonček že v Pingotu našla, pa se nisem mogla takoj odločit, ker mi ni bila cena čisto nič všeč, pa še dobro, da sem oklevala.
.
? kej manj kot na začetku? moj
....
je ponoči šel za dva dni v tujino - poslovno, tako, da kdo ve, kaj me vse čaka....bi šla nazaj spat, pa mi ne bo zneslo....saj veste gospodinjska opravila
Glede nočnega (ne)spanja pa samo
, Zoja spala do 8ih, sam sva jo mi2 verjetno zbudila
. Jaša sicer odlično 18.00 - 1.00 - 8.00 (je bil na sprehodu včeraj dve uri buden namesto da bi spal in je bila zvečer nuja iti spat), Eva ga je pa lomila celo noč. Non stop je jokala, jamrala, nimam pojma kaj ji je bilo. Z mojim sva se menjevala in jo hodila tolažit. Moj je šel čisto polomljen v službo, jaz pa pišem miže. Upam da mi do jutri ne zboli.