Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lepo, da si se nam pridružla na čveku. Zadnej dva dni je kar zatišje in rabimo okrepitve, drugače bo naša trdnjava padla Za kg se ne sekiraj preveč, je tu kar nekaj atletov in manekenk, pa nobenemu nič ne manjka, sitni so ravno tolk kot tisti težko kategorniki, kajne Naty?. Naša je tud med njimi Če želiš damo Matevža na seznam, samo napiši nekaj podatkov in še kaj o sebi, ker smo majčice zečlo firbčne po naravi O, fino, z veseljem vam posredujem podatke o Matevžu: Rojen 10.5.2008 (17 dni čez PDP) v CE: 3630g, 54cm 17.6.08: 4600g, 59,5cm 11.8.: 5710g, 65,5cm 25.9.: 6450g, 68cm Se še vedno doji, vendar počasi že primanjkuje mleka, tako da čez dan dodajam mlečno in sadne kašice, zelenjave pa ne mara . Toliko o Matevžu. Jaz sem priseljena celjanka, po poreklu gorenjka (Škofja Loka), poročena s korošcem, na šiht pa hodim na Dolenjsko. Fajn, a ne? Sedaj si me pa nasmejala. Zgleda , da je škofjeločankam všeč ime Matevž, a ne VALENTINA?Jaz sem pa do maja živela v Medvodah, pa sem se preselila v Godovič. Imaš pa v Celju Jano81 Podatke napopam ju3. A je to tvoj 1 ? Sem pa vidla, da veliko čvekaš na Celjankah. Kake mlečne kašice pa daješ??
|