|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
5.11.2008 9:54:59   
thaiss
zrak, ne skrbi...vse bo nadoknaduuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
5.11.2008 20:24:12   
asso
user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
5.11.2008 20:32:24   
n€na
ojla,

samo na hitrco vas pozdravim in vam zaželim lahko noč.

Povem vam samo to, da imam doma gužvo in da stanovanje opremljam na polno. Ko bo vse končano vam pa pokažemuser posted image user posted image

Zala pa vsem pošilja mokre poljubček.

papa

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
5.11.2008 20:32:30   
thaiss
nočkauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
6.11.2008 4:45:45   
dskubin
Jutro! user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
6.11.2008 9:12:22   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Jutro! user posted image

Ti si res zgodnjauser posted image

Danes ni Zraka, da nas dvigne malo gor. Kje pa ste ostale????

V glavnem jaz sem se včeraj malo razvajala. Najprej sem šla do frizerke tam sem bila itak ene dobre tri urce in potem sem šla v Trst (v Godino) in sem si kupila eno dobro drago majčko... in tudi v H&M sem skočla in vsaka čast Tržaškemu H&M-u. Tako je urejen, da res mogoče kaj najdeš, ker tisti v Udinah je tako razmetanuser posted image  V Trstu pa je res vse lepo zloženo in upam, da bo tako tudi ostalo. Sicer sem si samo en rdeč šal kupila, ampak vseeno lepo za videt.

No, danes pa začnem pripravljat za praznovanje Nastinega rd in upam, da bo čim prej konec tega, ker sem že zdej štufa. Pa tudi vreme upam, da nam bo po godu...

allo se scrivemo

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
6.11.2008 10:44:33   
thaiss
Čau pupe

ma kje ste vse da je taka tuga zadnje dneveuser posted image
eni samo čekirajo, nič ne pišejo....

asso kje boste praznovali RD?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
6.11.2008 13:12:29   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Čau pupe

ma kje ste vse da je taka tuga zadnje dneveuser posted image
eni samo čekirajo, nič ne pišejo....

asso kje boste praznovali RD?

Mah, neko čudno varianto bomo naredili. Za tiste, ki bodo bolj zgodnji po 15. uri se bomo dobili pri nas in ob 17. bomo šli v Gažon na igrišče. Prej tam ne morejo, ker je tekma tako, da... bomo malo pozneje pač šli tam. Samo upam, da bo lepo vreme, da bomo do 17. bili lahko zunaj.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
6.11.2008 14:20:08   
thaiss
kaj v Adrii nisi dobila fraj???????

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
6.11.2008 14:28:21   
asso

kaj v Adrii nisi dobila fraj???????

Nisem niti spraševala... zakaj? Boo... za une tri urce se mi ne da do tam vozit. Mi je bolj komot, da je bliže...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
6.11.2008 18:16:28   
dskubin
Čveke čvekaste, tolk ste zgovorne, da vam niti sledit ne uspem user posted image . Mi je žal za prejšnji teden, da nisem pršla jezika vrtet, ampak ko ste se začele menit za torek, smo doma lepo splanirali, da gremo na podaljšan vikend, pol ste si pa premislile user posted image . Pa drugič, ampak ne čez pol leta!

Trenutno si kravžlam možgane z Draževo torto, je sicer imel RD prejšnji teden, ma je bil na počitnicah. Biskvit se že peče, ideje pa nekako ni prave. Sem jo že pred časom imela - the idejo, zdej se pa ne morem in ne morem spomnit, kaj sem hotla naredit user posted image Se mi začenja EMŠO poznat zgleda. Mogoče bom pa danes sanjala, kaj naj naredim.

Tanto pa moram it še zvečer še malo v službo, pol pa jutri spet sredi noči, pa upam da potem uspem res prit domov, ker če ne se bojo obiski sladkali v eni roki s suhim biskvitom pa v drugi roki s koščkom čokolade user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
6.11.2008 21:58:46   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

navt....user posted image user posted image user posted image user posted image ...a ti ju mama čuva???...ma Aljoša je v vrtcu??

Ja, mama in tata in ja, Aljoša je itak že ves čas v vrtcu. V ponedeljek in torek je bilo super, v sredo zjutraj se me je Neža držala kot klop. Zgleda je pogruntala, da zjutraj izginem in me predolgo ni nazaj. No, pol ko sem šla, ni bilo nobene panike. A vseeno sumim Nežo, da je našuntala Aljošo, naj prinese kaj iz vrtca. In mali je začel včeraj zvečer bruhat. No, tako sem že doma. V nedeljo sem se tolažila, da itak ne bom dolgo v službi, ker se pri nas skozi neki dogaja in bom hitro ostala doma na bolniški. A da bo tako hitro, si pa nisem mislila.

Je pa Aljoša ful bogi. Včeraj je začel bruhat okoli osmih zvečer in ga je dajalo do približno dveh zjutraj. Pol je okoli štirih imel neko drisko. Od takrat dalje ga samo tu in tam malo zašraufa po želodčku, ampak ne je nič. Zelo malo pije. In tako je švoh, da je zaspal ob enih. Se zbudil okoli petih. In ob sedmih je že spal. Čisto je apatičen. Res je bogi.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
6.11.2008 22:07:38   
majrim
navt----za Aljošauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in enga velikega lupčka...zdej se bo itak počasi začelo...mi je že včeraj rekla,da naj se v decembru pripravimo,da zna začet rota virususer posted image user posted image user posted image ...jaz jo filam s  sokom rdeče pese,ampak iz nosa ji kar teče,pa tudi kašelj ji nagaja ponoči...čez dan pa pravi divjakuser posted image
kje ste punce???....user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
6.11.2008 22:45:40   
dskubin
Evo mene. Sem nardila še kremo in mam dost za danes in službe in peke. Itak bom že čez par urc spet auf. Grem še pod tuš pa ležečki.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
7.11.2008 8:02:59   
Sibil_
Jutro!

Dskubin - ti si pa res pridna, jaz sem včeraj pekla do 20,30 pa mi je bilo zadosti, sem vstala ob 5ih komaj iz postelje....uff tej urniki so za zmešat, saj res paše it iz službe že ob 14.30, ampak vstat ob 5ih zjutraj je kriza, sem že čist adijo ta teden....user posted image

Kako ste ostale?Res niste/mo kaj dosti zgovorne zadnje cajte.Kaj boste delale za vikend?Mi bi kam šli, pa ne vem kam - kakšna ideja?Se kje kaj dogaja?Vreme bo baje ok, ne bo dežja.user posted image

Šibam še kaj naredit,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
7.11.2008 8:26:20   
zrak
ooo komaj sem prebrala kaj ste napisaleuser posted image
nič vas lepo pozdravim... in vsak večer naj se nekomu (ne vem komu ali bogu ali neki višji sili)  zahvalimo, da imamo zdrave otroke...prehladi , viroze. vročine, zobi, ... to vse mine...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
7.11.2008 8:58:41   
thaiss
Jutro

dskubin enga velikega lupčka Dražu za 3.rojstni dan!!! Da pa ti nimaš nobene ideje kaj skupi packat kr malo dvomim, se še spomnim lanskega vlakca user posted image

navt en košek zdravja k vam user posted image user posted image user posted image

mi je že včeraj rekla,da naj se v decembru pripravimo,da zna začet rota virususer posted image user posted image user posted image .

a da ja???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sibil a tudi ti pečeš, bravauser posted image  user posted image

Punce Martinovanje se začenja, mi gremo danes že po službi v šotoruser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
7.11.2008 9:44:14   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Kaj boste delale za vikend?Mi bi kam šli, pa ne vem kam - kakšna ideja?Se kje kaj dogaja?Vreme bo baje ok, ne bo dežja.user posted image

Če ne veš kam se dat, pridruži se kakšnemu, ki pobira oljke. Vas bojo veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
7.11.2008 9:50:37   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Kaj boste delale za vikend?Mi bi kam šli, pa ne vem kam - kakšna ideja?Se kje kaj dogaja?Vreme bo baje ok, ne bo dežja.user posted image

Če ne veš kam se dat, pridruži se kakšnemu, ki pobira oljke. Vas bojo veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  asso... mi imamo cel kup idej ... imaš oljke z leve, z desne, spredaj, zadaj.. celo gor in dol... si vidla Sibil koliko idejuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
7.11.2008 9:59:32   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

user posted image user posted image  asso... mi imamo cel kup idej ... imaš oljke z leve, z desne, spredaj, zadaj.. celo gor in dol... si vidla Sibil koliko idejuser posted image

sibil izberi varjanto C- martinovanje!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
7.11.2008 10:09:40   
melaverde
jutroo,

mi imamo podaljšan družinski vikend....bruhamo in driskamo vsi trije user posted image  Val je itak dobre volje, midva pa komaj gledava... bi klicala mamo na pomoč ampak je komaj dala pljučnico skozi user posted image

sestra in punce pa ponavljajo za nami user posted image

pozdravčke vsem !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
7.11.2008 10:17:07   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

sibil izberi varjanto C- martinovanje!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
7.11.2008 10:20:51   
zrak
jutroo,

mi imamo podaljšan družinski vikend....bruhamo in driskamo vsi trije Val je itak dobre volje, midva pa komaj gledava... bi klicala mamo na pomoč ampak je komaj dala pljučnico skozi

sestra in punce pa ponavljajo za nami

pozdravčke vsem !!

JA zdaj pa ko pridejo vabila za obiranje.. pa vsi bolaniuser posted image .. ful čudno vsako leto v tem obdobju ljudje zbolijouser posted image
malo heca... mela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
7.11.2008 10:25:14   
thaiss
ojoj mela, kje ste pa to pobrali??? A v vrtcu spet kej razsaja???

en košek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas!!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
7.11.2008 10:44:05   
zrak
asso.. SEM DOBILA POŠILJKO ZATE..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?