andy28
|
Dobro juto punce moje. Kok ste se razpisale. Sem rabla kr neki časa, da sem se prebila skozi vse. Še dobr, da zgodaj prihajam v službo. Jaz čez vikend sploh ne uprabljam računalnika, ker se raje posvečam našmu lumpku. Novim nosečkam čestitke. Nborazem, tudi jaz mislim, da si verjetno manj noseča koker misliš in da je še prekmalu, da bi se kaj videlo. Samo pozitivno razmišljaj. Bo en teden hitro mimo, pa boš videla svojo pikico. Rakica super, da si zrihtala. Sam kljub vsemu so te pozno naročili. Glede kopanja, jaz tudi ne upam, ker nikoli ne veš. Glede krem je pa tko (če misliš une za strije). Koker jaz vem, je to čist brezveze. Ali dobiš strije ali ne je dedno pogojeno. Tko, da če jih nima vaša mama, je kupovanje kreme metanje dnara stran. Moja mama jih nima in jaz jih tudi nisem mela, pa nisem z ničem mazala. Frendica se je mazala k zmešana, ker je to v njeni familiji, pa ji ni pomagalo nič, pa ni kupovala najcenejših. To je moje mnenje in izkušnje. Na NS se bom pa jaz tudi prijavila po prvem pregledu, ki je 2.12.08. "Žrtev" bo pa kr Pušenjak, če bo mel še kaj fraj. Aja to sem še hotela napisat. Sem že večkrat prebrala, da ste napisale, da kopanje s toplo vodo ni priporočljivo. Jaz obožujem toplo (zelo toplo) vodo. Meni je vse, kar je pod 40 stopinj mrzlo. Zato se poleti sploh ne kopam v morju, ker mi je voda premrzla, na bazenih pa pride v poštev samo jakuzzi. Doma prav zmrzujem, ko se tuširam z manj toplo, kot sem navajena. Kaj pa je lahko narobe, če se s preveč toplo vodo umivam? To bi bilo zaenkrat od mene vse. Lep dan. Papa.
|