Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je povabljen na večerjo s sodelavcem in še štiri ženske.Je ena rekla, da bodo može doma pustile, ter da morajo priti sami.Je moj izjavil, da bo mene vprašal za dovoljenje.Ali bi jih ve pustile na večerjo?

.
. Že par dni se mi Emilija podnevi ful joka ko je treba spat. Ma kje joka prav tuli pa nič ne pomaga če jo nosimo, ko jo hočem uspavat začne protestirat in se ta jok samo stopnjuje. Ni lačna, previta je, drugače je čisto vesela samo ko je treba spat je cel hudič. A ma še kdo take probleme z dnevnim uspavanjem? Najhujše je da včasih že miži neki časa in jaz mislim končno je zaspala, ona pa spet začne jokati
.
. Probaj jo posesti z vami za mizo ko imate kosilo pa bo mogoče vidla pa bo tudi ona hotla probat. Mi imamo Emilijo vedno pri naju ko jemo in ona kr začne mljskat z usti pa čeprav je pred tem jedla.
za Žana da mu flekec čimprej zgine.
Alja še vedno čaka
en velik žur