|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
17.11.2008 14:51:27   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Odin,  Azi, Vani.. neee, THOR!!! a a a? user posted image

zverina!! te bom po nagi nasekala! to ne veljaaaaaaaaa!!!!
user posted image user posted image user posted image
sicer pa... ja. bravo!

ste zdaj zadovoljne? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 17.11.2008 15:03:38 >

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
17.11.2008 14:53:59   
zverinca
user posted image

hehehehe

zdej pa šibam po mojo princesko.... čaw

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
17.11.2008 14:55:27   
5ra_28
jaz pa kosilo pripravit do konca. No, kotlete obrnit, da ne bodo črni...user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
17.11.2008 14:55:49   
zverinca
hehehehhe, še to: kako vem da bo Thor? ker poznam tega psa na primorskem, imamo vikend dol, pa ma sosed psa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
17.11.2008 14:59:56   
blackcoffee
  zverina - ne me jbat! hahaha... user posted image
fora..  očitno gre za enega in istega pesjanarja... lol user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 17.11.2008 15:02:24 >

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
17.11.2008 15:24:09   
katja_p
Cipresa, ti greš kr tak rodit? Na datum ...? user posted image  CR?

Neposredna povezava do sporočila: 1756
17.11.2008 15:28:29   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

CIPRESA
Pa še novica  - jaz grem 28.11 rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

a kar tak gre to, da sta se kar zmenili? hmmm user posted image user posted image
pri meni taki dogovori ne pridejo v poštev.. mi je ljubše, da me preseneti. user posted image user posted image

Rekla je da  me bo spremljala čez porod, prvič zato ker je bil moj prvi porod 13 urna katastrofa in mi bo sedaj  olajšala kakor se le da, ker  je drugi porod popolnoma drugačen + in še rada bi spremljala naju obe do konca zaradi toxe, da se vzame potem kri in da se naredi kontrola in po potrebi da zdravila.
Za začetek bom dobila tabletko  v nožnico za sprožitev poroda in če ne bo delovalo še eno potem pa bo šlo kakor bo šlo - tak je namen.
Res sem vesela ker je odločna in te pomiri in takrat je menda dežurna in bo lahko ves čas spremljala porod. Najbolj sem vesela da bo zaradi okužbe z toxo ustrezno z mano ker pozna moje težave.
Da nebi katera zdaj res mislila da sedaj takole naročajo  za rodit. Tako ali tako je seveda odvisno od moje user posted image če bo hotela ven ali ne takrat oz. če mo morda hotela ven prej.

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 17.11.2008 15:31:14 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 1757
17.11.2008 15:35:09   
martka
nordijskega boga.

fora..  očitno gre za enega in istega pesjanarja... lol user posted image

Tudi v Celju imamo pesjana po imenu Thor...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

Neposredna povezava do sporočila: 1758
17.11.2008 15:35:17   
martka
Res se grdo sliši, sam če imam včasih dve buli, levo in desno, tako da je trebuh kvadratast ali pa je tako poševno, kot da je pijan.

kot risba malega princa .. ( kača, ki je požrla slona)..

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
17.11.2008 15:35:27   
martka
Aja, Martka...a teb je Bepanthen sponzor??? Si nam vse izdelke tako lepo opisla...

jaz sem očitno njim... saj imam vse njihove zadeve, že dooolgoooo...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
17.11.2008 15:41:56   
blackcoffee
martka
Tudi v Celju imamo pesjana po imenu Thor...

ja pa kaj zdaj tole pomeni! a samo psom dajejo taka imena???? user posted image user posted image
hmmmm user posted image  
mogoče pa nimajo jajc, da bi dali kakemu otroku... user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
17.11.2008 15:44:14   
blackcoffee
martka
kot risba malega princa .. ( kača, ki je požrla slona)..

moj trebuh tudi dostikrat tako izgleda!!! user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
17.11.2008 15:56:50   
martka
verjetno ne samo psom...
je pa lepo ime!

saj so tudi psi po imenu Lan, Nal, Nik, Jaka.... Maša, Lina, Brina (moj ata jo ima- je že imela tako ime po rodovniku), Gaja...

tko da... nič se obremenjevat s tem...

Neposredna povezava do sporočila: 1763
17.11.2008 16:19:54   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

hehehehhe, še to: kako vem da bo Thor? ker poznam tega psa na primorskem, imamo vikend dol, pa ma sosed psa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa še naj kdo reče, da svet ni mali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
17.11.2008 16:25:59   
zverinca
joj babnce, nehte no, hecala sem se, sosed nima psa.... ima pa mačkouser posted image

resno, prej sem na wikipediji pogledala, pa je bil Thor najbolj tak, močen....

Martka, potem sva že dve zasvojenki z bepantenom.. jaz modri losion uporabljam kot kremo za obraz že ene 13 let in ga ne menjam!!

Neposredna povezava do sporočila: 1765
17.11.2008 16:30:59   
martka
Martka, potem sva že dve zasvojenki z bepantenom.. jaz modri losion uporabljam kot kremo za obraz že ene 13 let in ga ne menjam!!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
17.11.2008 16:36:19   
blackcoffee
kaj delate?
jaz peglam plenice! user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
17.11.2008 16:41:18   
zverinca
jest pa zabušavam... moja2 sta šla na telovadbo, tako da imam eno uro zase, potem pa ju grem počakat in gremo še v trgovino skupaj....

Neposredna povezava do sporočila: 1768
17.11.2008 16:49:26   
Nincica1
Jaz pa kuham in čakam, da možek pride, da pojeva kosilo,...se mi že blede od lakoteuser posted image pa itak že cel dan skos nekaj v usta bašem. Ta zadnji mesec je res kritičem kar se hrane tiče,...se vidi, da smo doma in lahko samo papcamouser posted image bebike pa na kilah dobivajo, tudi to je OK.
Blackcoffe mi je pa zelo všeč ime, izvirno, kratko in lepouser posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
17.11.2008 17:01:17   
lonja
Dan,

joj, dans ste pa spet naklofale, vas komaj folgam...user posted image .

Blackcoffee, a te potolažim, pri naši Ajdi v varstvu se je čuval fantek po imenu Thor, njegov bratec pa je bil Oskar. Oba sta bila tako srčkana fanta, za požret user posted image .

A Otika pa kr not ostala? Ja, bogica, čeprav je fajn, k je zdej skoz pod nadzorom, verjetn se ji je zdej pritik pa zmanjšal user posted image . KAj vse dela nervoza...Jst s tem nima težav, moj ta zgornji komajda kdaj do 100 prileze, pa še to, če me kej fejst zbuni.

Jutr imam pa spet pregled, ne vem zakaj se mi zdi, da bo zadnji???

Lepo se imejte!

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
17.11.2008 17:03:58   
blackcoffee
Nincica1:
..mi je pa zelo všeč ime, izvirno, kratko in lepouser posted image

hvala, ja, meni je zaenkrat še najbolj všeč od vseh moških imen, ki sem jih gledala...
skušam pa vseeno poiskati še kakšno dodatno ime - tako za rezervo, pa vse manj verjamem, da mi bo uspelo. user posted image

še kar likam te cunje in plenice in se pustim motit - skačem sem gor gledat, kaj je ktera napisala...
pa poleg peglanja sem maznila pol ananasa! njammmmi... to je to.. ko začneš, ne moreš nehat - jest mislim! user posted image

p.s.
lonjaaaaa to mi deli! user posted image user posted image user posted image user posted image
me veseli, no, bo pa še vedno med bolj redkimi imeni, kar mi je cool - v bistvu prav to hočem!

kar zadeva pregledov.. tudi jaz jih nimam več!! user posted image
naslednji podvig bo izgleda kar porod... huh..!!

martika - ja, se strinjam... naši ljubljenčki imajo res neverjetna imena, tako da se zarad tega ne obremenjujem. nekaj druga bi bilo, če bi izbrala pasje ime.. recimo kak Fifi, Rexi ali Đoni.. lol user posted image
če pa imajo živali človeška imena pa ni panike.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 17.11.2008 17:16:44 >

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
17.11.2008 17:10:35   
_sanja_*
Joj, ste faceuser posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem, kje naj začnem komentiratuser posted image

Hvala za pohvale za otroški kotičekuser posted image

Cipresa... Ja, bravo! user posted image user posted image user posted image To pa lepo, da veš kdaj bo. Seveda je ok tudi če te preseneti, ampak boljše da je malo prej, kot pa da čakaš in čakaš čez PDP pa še ni nič... Tako boš pa že kmalu cartala svojo punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Spletka... Ti pa že kar popadke!user posted image Ja ja, prihaja december...

IZVIRNO SPOROČILO: nadya
Sanja: Full sta lepo zrihtala za . A posteljico od  imata v vajini spalnici al ma svojo sobico?

Posteljica je pri nama. Sobice mu še sploh nisva uredila, ker bo zaenkrat spal pri nama, previjalno pa sva vtaknila v kopalnicouser posted image Kasneje (ne vem kdajuser posted image ) pa dobi sobico.

b... Se strinjam z AnaLuno. Jaz sem zelo zadovoljna z obrobo - se mi zdi, da je ravno prav debela. Ne preveč in ne premalo. Sem jo pa tudi jaz oprala na 30°, posušila pa kar na radiatorju. Isto ti svetujem - sploh, ker je AnaLuna rekla, da se v sušilcu zmečka...

Ana Luna... Ta mobile (klovni) sem videla na tvoji sliki in tam me je navdušiluser posted image Je blo treba it kar ponjuser posted image user posted image
On drugi za nad previjalno pa... Navdušil me je tisti iz Ikee, zato sem se ga spravila delat. Nikjer namreč nisem videla, da bi kaj podobnega prodajali.
Res rada ustvarjam za otročka. Včasih mi uspe - dobim kako dobro idejo, pa potem lepo izpade, včasih pa cele dneve brskam po internetu, da bi dobila kak navdih, pa se ne najde nič... user posted image Bi ga pa rada naučila, ko bo večji, da bo z menoj kaj ustvarjal, ne da bo vesel samo kupljenih igrač... Bomo vidli kak bouser posted image

5ra... Tale torba pa zanimivo zveniuser posted image Jaz sem sicer dobila nahrbtnik zraven Chicco vozička, ampak ni ravno velik. Bom šla pogledat kako zgleda torbauser posted image

Tejči... Medvedek Pu je očitno modernuser posted image Sva pa imela mi2 pripravljenih še cel kup nalepk za zraven, ampak sva se potem, ko sva pogledala "izdelek" enoglasno odločila, da ne bova nič več lepla, da slučajno ne bi blo preveč kičasto. Jaz se včasih namreč ne znam ustavituser posted image

blackcoffe... Zanimivo ime! Všeč mi je. Prvič sem ga slišala, ampak mi gre v uho. Lepo jeuser posted image
Glede psov pa... Pri tašči in tastu imajo psa, ki je NOL (že druga generacija - sklepam da tretje ne bouser posted image ), najin fantek bo pa NAL. Pa kaj pol, nama je čist vseen. Psi so dans vse... Pri sosedih imajo psičko Gajo, pa je to zelo pogosto ime za user posted image ... Pri drugih sosedih npr. imajo pa fantka Timija, za to ime pa vemo, da ga ima vsak drugi pes... Pa kaj pol.

Kar se tiče gnezdenja mene to tud grabi non-stopuser posted image user posted image Tak da bi mogla že 10x rodit. Pr men to ne drži. Vse sem že nardila kar sem lahko, dans spet pospravljamuser posted image Torbo za v P sem tudi že spakirala.

No, tud jaz hočem strelcauser posted image Že očka je strelec, pa bo fajn, če bo še sin... user posted image Vsekakor upam, da ne bo kozorog - pa nimam nič proti njimi, so/ste fajn ljudje, ampak nočem tak dolg čakat svoje štorkljeuser posted image Rada bi bla do božiča že doma... Ne več 2v1, ampak 1+1. Upam, da bo rataluser posted image

Otika
... Bogauser posted image Kaj jo jezi ta pritisk... Upam, da pride ven še kaj pred porodom, ali pa da vsaj ne bo treba dolgo čakat na štručko...

No, zdaj pa grem pospravljat spet, čeprav me že vse boli. Hodim ko raca že, ne več kot pingvinuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
17.11.2008 18:08:36   
blackcoffee
ekola... po tem peglanju pa sem konkretno crknjena. grem malo počivat.. pa napišite kaj, da mi ne bo dolgcajt! user posted image

Otika pa, kot kaže, je res šla v 'izvidnico'. user posted image le kaj nam bo povedala?!
no, držim pesti zanjo, da je vse v redu.

poslušte punce.. a se vam tudi zdi ali samo meni, da postaja vse skupaj kr malo napeto??! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 17.11.2008 18:11:56 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
17.11.2008 18:20:04   
čebeli
Evo mene...

tudi jaz sem se mal premigala, ko sem zdele posesala in pobrisala tla po celem stanovanju...ostalo mi je sam še "filanje" pomivalca (mam čist vso posodje umazano od južine-sej jih imam v lasti sam 5user posted image ) in dokončanje moje spodnje frizure. Ja, to bo tut podvig leta, ker so mi roke postale prekratke user posted image user posted image user posted image

Da o svojem apetitu ne govorim...skos mi nekej manjka, pa nobena množica mandarin, pomaranč (akcija z agrumi, dokler ne pride user posted image ), kivijev in jabolk tega občutka ne prežene...mogoče sem pa sam žejna? No, bom skuhala en čaj, sam najprej si morm pomit en pisker...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1774
17.11.2008 20:19:55   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
poslušte punce.. a se vam tudi zdi ali samo meni, da postaja vse skupaj kr malo napeto??! user posted image user posted image user posted image

ja, vsak dan bolj ...

moj pregled danes - vzela mi je bris za streptokok, izvidi so o.k. pretipala MV, ki je že krajši, vendar še zaprt. otrok je baje že čisto nizko, tako da lahko pričakujemo romanje v Rim že malo prej, rekla je čez kakšen teden, deset dni. user posted image pa to bo zzzzddddaaaaaaajjjjjjjj!!!!!! je še rekla, da se mi obeta 'en lep porod'. to sicer ne vem, kaj naj bi pomenilo. a da bom zraven kofetkala z babcami, al kaj? user posted image

pritisk - a ima še katera nizkega? meni so ga danes namerili 90/60. sestra mi je rekla, da je precej nizek, moja gin. pa (kot ponavadi) pravi, da je o.k. kaj naj bi nizek pritisk sploh pomenil?

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

katero ime ti je nabolj všeč
lisicka76

Enej (27%)

Matej (27%)

Kristian (13%)

Liam (20%)

Nej (12%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!