Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Se podpišem pod zgornje besede.... Tole čakanje se taaaaaaak vleče. Ni fajn!
,
, tudi nosečniški koledarček mi v tem tednu to predlaga, hehe. PA zaenkrat ni vidnih znakov, da bi pomagalo. Kaj še lahko? čakanje mi gre že na živce...
, do pomivanja oken, do voznje z avtom po makedamu, hoje po stopnicah... kaj pa vem
... ima katera kaksno idejo kaj naj pocnem?!
tko da me ni zaobšlo to nujno zlo.
borila za obstoj mleka, saj so se ves stres in zdravila začela poznati na manjši količini mleka (prsa sem imela kar naenkrat čist mehka in začela sva se dojiti tudi na pol ure).
Ampak dobr zdej sem ze malo bolj nakulirana. Ker ko sem prisla iz porodnisnice so mi sle pa kr solze. K se že psihično pripravis, da bos sel rodit, pa te posljejo domov.... no skratka ctg lep, plodovnice dosti, pretoki vredu, ocenjena teža okoli 4 kg, odprta še vedno 1cm, maternični vrat se mi pa že krajša (1,5cm), pa mehko imam tudi ze vse spodaj. Samo še odpirat se morm začet. V četrtek grem spet notr in so mi rekli, da ne grem več domov.
bi se lahko zdaj ko bomo mamice. na kakšni januarski razprodaji kje srečale.
še kaj zredila v teh dneh.