|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
19.11.2008 9:07:13   
_kathy_
hej...ja to itak...jst sm tud takoj zasopihana, že ko si nogavice oblačimuser posted image me je sam strah da neb u stolpnci lift kaj ponagajal...pol bi pa mogla peš hodit.umrem!!!am mi je pa glede tega, da mi včasih sploh ne da dihat, rekla G da je kao to normalno oz. da se večini nosečnic to pojavlja z zadnjem trimesečju.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
19.11.2008 9:08:01   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

sm si jst zdaj tud pogledala Preverjeno.a od vas se bo katera odločila za EA?

ne!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
19.11.2008 9:48:28   
Lolita23
Živjo!!!

Kako ste kaj?

Jaz sem se prebudila bolana, nič se mi ne da, moram pa celo kuhinjo pospravt.Po noči sem imela take sanje, da joj.Sanjala sem da mi že plodovnica odteka, ko sem se prebudila sem prvo to preverjala.Groza!!!user posted image user posted image

Moram priznat, da mene poroda ni strah, bolj me skrbi, da bi šlo kaj narobe.Bolečine bom že prenesla, sam da se moja pikica rodi živa in zdrava.

Nič se slišimo še kaj!!!

P.S. Bethany poklanjam ti user posted image user posted image za dan D oz.P

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
19.11.2008 9:58:29   
Dali*
Dobro jutro!

Tko, pozajtrkovala sem, prebrala sem vas tudi...zdej grem pa hitro ven, ker je čudovit sonček. Kosilo že imam skuhano. Včeraj sem naredila krompirjev golaž, potem pa naredim še puding, pa je. Pol, ko pridem noter, pa mam za likat, pospravljat, sesat, kopalnico spucat.....Joj...

Popoldan pa grem na r.d. babice od mojega lubita, ki praznuje 98. let, pa ji razen tega, da ne more hodit in da bolj slabo sliši nč ne fali. Jutri imamo morfologijo, tko, da si tipkamo enkrat v petek spet.

No, pa sej predno grem, vas še pridem pozdravit.

Lep je dan....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
19.11.2008 10:43:44   
katja_p
Jutro še od mene!

Tole, da Bethany še ni gor, je že dober znak user posted image  Upam, da je v P user posted image

Ja, porodne zgodbe so pa res čist različne ... sej, vse je odvisno od tistga osebja. Eni so kul, drugi pa tečni ... Upam, da bo pr men kul.

Js bom tud najbrž malo šla ven danes, ko je tak sonček, sam morm kako stvar še prej nardit doma.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
19.11.2008 10:44:07   
martka
ena izmed predporodnih zgodb decemberke... http://marjetica-marjetica.blogspot.com/2007/07/moja-predporodna-zgodba.html

pa še porodna zgodba... JE RODILA Z EA  http://marjetica-marjetica.blogspot.com/2007/07/potem-je-lo-zares-moja-porodna-zgodba.html

jp, je zunaj res lep sonček...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
19.11.2008 10:45:21   
katja_p
EA: js je ne bom vzela, me je minilo, ko sm bla na posvetu. Nekje na tej temi sem napisala, kako je izgledalo. Malo pobrskaj nazaj po straneh, moglo je pa bit ali 30 ali 31.10., mogoče prve dni novembra - post mislim.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
19.11.2008 11:40:24   
martka
nikjer nikogar....

sem bila zdaj na sprehodu.
kako zelo lepo je zunaj!
do popolnosti manjka še sneg.
želim si tak december-
hladen, sončen in zasnežen!
wau...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
19.11.2008 11:59:57   
Bethany
Evo, se javljam na raport, itak da še vedno v enem kosu. user posted image Ni naša bebika za stvar, pridet na svet. Se ji še prelepo godi v trebuhu. Tako da, grem spet v P pogledat v petek (če ne bo kej sprememb).

Majčika, tole pa res ni bila fajna porodna izkušnja. Me je kr mrazilo, ko sem brala user posted image . Vsekakor ti želim v drugo čisto drugačno zgodbo, zdaj vsaj veš, česa nočeš, pa se je lažje zbunit, če te ne obravnavajo tako kot je treba.

Martka, tvoja izkušnja je pa kar za kopirat. user posted image Če bi se seveda dalo zbirat. Ko bi še men kr določili datum, kdaj grem rodit, bi blo boljš, kot pa tole čakanje... Ampak hočejo počakat na naravni začetek. Pol pa čakajmo... user posted image

Katja, a si se mogoče spomnila na ogledu P. vprašati kako je s tem, kdaj te dajo v porodno? Kulk moraš bit odprta, ali kako pogosto si morajo slediti popadki? Če recimo prideš v P., ko so popadki še dokaj nežni in te dajo prej kr na oddelek čakat. Ker ko si pa enkrat v porodni, je pa menda lahko partner skoz zram in skupaj predihavata popadke, ane?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
19.11.2008 12:49:21   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Katja, a si se mogoče spomnila na ogledu P. vprašati kako je s tem, kdaj te dajo v porodno? Kulk moraš bit odprta, ali kako pogosto si morajo slediti popadki? Če recimo prideš v P., ko so popadki še dokaj nežni in te dajo prej kr na oddelek čakat. Ker ko si pa enkrat v porodni, je pa menda lahko partner skoz zram in skupaj predihavata popadke, ane?

Sem vprašala: v porodno te dajo, ko si odprt nekje vsaj 3 cm, ali če imaš že dokaj močne popadke. Od takrat naprej je partner zraven, prej mora pa počakat v čakalnici. In od tega trenutka naprej se ti tud začne šteti dolžina poroda.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
19.11.2008 12:51:09   
katja_p
Js sm spet na malinovem čaju, zlikala sem srajce, zraven poslušam CD za bebiko.

Zdle bom pa šla mal pesmi zvadit, ker imamo v soboto v Rogaški koncert - če bom zdržala do takrat še v enem kosu user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
19.11.2008 13:00:58   
martka
Naša štorklja se je pa nekje zgubila...

se ji je kompas pokvariluser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
19.11.2008 13:02:10   
martka
Zdle bom pa šla mal pesmi zvadit, ker imamo v soboto v Rogaški koncert - če bom zdržala do takrat še v enem kosu

kje pa poješ?

jaz pri Emanuel

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
19.11.2008 13:04:17   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: martka

Zdle bom pa šla mal pesmi zvadit, ker imamo v soboto v Rogaški koncert - če bom zdržala do takrat še v enem kosu

kje pa poješ?

jaz pri Emanuel

APZ Celje

Emanuel pa ne poznam.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
19.11.2008 13:39:06   
urška13
punce dober dan

danes se vam malo bolj pozno javljam, ker sem bila prej preveč na trnih, da bi pisala. ampak važen je rezultat, sredi nosečnosti mi je uspela menjava ginekologinjeuser posted image user posted image user posted image  tako zelo sem vesela, ker sem bila res nezadovoljna z mojo prejšnjo.tako, pa je dan takoj lepši, kljub službenim obveznostim.

dali, lepo praznovanje vam želim, predvsem pa držim pestke za jutrišnjo morfologijo.

bethany, oprosti, saj vem, da ni smešno, ampak vsi tile znaki za exit in štorklje brez kompasa, me nasmejijo. user posted image user posted image

lolita23, pusti kuhinjo, počivaj in čim prej okrevaj.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
19.11.2008 13:48:10   
sonček85
bethany :a ti še pa nisi šlauser posted image noče beba prijokat na svet in pika.Kdaj greš pa zdaj kr v B ,da bo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
19.11.2008 13:53:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Sem vprašala: v porodno te dajo, ko si odprt nekje vsaj 3 cm, ali če imaš že dokaj močne popadke. Od takrat naprej je partner zraven, prej mora pa počakat v čakalnici. In od tega trenutka naprej se ti tud začne šteti dolžina poroda.

Ej, superca, glih to, kar sma se zadnjič pogovarjale. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
19.11.2008 13:54:40   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

Naša štorklja se je pa nekje zgubila...

se ji je kompas pokvariluser posted image

Haha... user posted image očitno! Al pa ga ne zna uporabljat... Aj jaj jaj!! user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
19.11.2008 13:57:50   
katja_p
Orientacija ji ne bo glih najjača vrlina user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
19.11.2008 13:58:54   
_kathy_
Bethany, a u petek greš na ctg al kr not u P?
am jst sm pa dans tk baduser posted image , kljub lepem vremenu, sončku ...sm se pelala zjutri u mb na fax, pa me je spreletelo čudno razpoloženje.mi je šlo ful na jok in tak sm celo pot do mb-ja jokala.zakaj?ne vemuser posted image user posted image user posted image pol sm se pa u mb pripelala in ko sm hotla iz avta stopit me je začelo ful špikat u spodnjem delu trebuha...tak da sm se mogla potrudit, da sm lahk sploh stopla iz avta. in pol sm šla na govorilno in domov. nism hotla reskirat.tak da zdaj doma počivam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
19.11.2008 13:59:23   
katja_p
Bethany, če boš po kakem slučaju ju3 dopoldne še doma, se oglasim po CD, predn grem na pregled.

Dali, uživajte in komi čakam, da poročaš o jutrišnji morfologiji ... madonca gre hitro, se mi zdi, da si šele nuhalno imela user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
19.11.2008 14:00:54   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: urška13
...
bethany, oprosti, saj vem, da ni smešno, ampak vsi tile znaki za exit in štorklje brez kompasa, me nasmejijo. user posted image user posted image

...

Veš kaj, Urška13, je vsaj za nekaj dobro tole zamujanje, da se lahk mal hecamo, ane?! user posted image

Sonček85, ne, nočejo me v P. user posted image Vsakič po pregledu me pošljejo domov, da se še nič ne dogaja... Jutri bo en teden zamujanja... Sam tole pa ni podobno ne meni ne mojmu, sploh ne vem po kom se bo to naše dete vzelo, hehe user posted image Za naprej pa nič ne vem... pomoje, dokler se ne začne spontano, nimam kej iskat v bolnici, razen seveda, da mi voda odteče, ali začnem krvavet.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
19.11.2008 14:01:02   
katja_p
_kathy_ ti pa kr lepo počivaj ... gre prot koncu, veš user posted image  Mene pa še nč ne špika ... da ne bom slučajno pol Bethany nasledila user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
19.11.2008 14:02:10   
Bethany

Orientacija ji ne bo glih najjača vrlina user posted image

user posted image user posted image user posted image Nič hudga, tud meni ni, hehe...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
19.11.2008 14:03:22   
Bethany

Bethany, če boš po kakem slučaju ju3 dopoldne še doma, se oglasim po CD, predn grem na pregled.

...

Velja! Bom doma, če pa ne, pa ti tak z veseljem javim, če bom na poti ali celo že v P. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Neplodnost
Vitaebella

Kaj bi storili, če bi izvedeli, da sta s partnerjem nekompatibilna pri zanositvi, kljub temu, da je z vsakim posebej vse v redu?

Še naprej bi poskušala in se borila (59%)

Šla bi v posvojitev (15%)

Šla bi vsak svojo pot in poskusila z drugim partnerjem (4%)

V življenju so še druge lepe stvari (12%)

Kupila bi si psa (3%)

Nič od naštetega (7%)

Število vseh glasov: 431

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!