MetiLu
|
Dan! Jaz sem tud vesela, da sva vseeno prišla sam ste se pol vse razbežale, pa nismo uspele lih veliko poklepetat Kako pogrešam naše abonmaje v kavalu, toplo je blo, uživanje v senčki, pa pol dobra hrana, ... pa en kup cajta, ki ga zdej ni več Pina sem šla v BC in tisti cuclji niso pravi, so premajhni iste sem najdla že v BC v BTC-ju, pa so bili premali... Zdej edino če jih katera najde še v kakšnem mullerju, ker je bila tam tud flaška kupljena v LJ jih ni Bamby, sem ti pozabila rečt, da si res fajn shujšala Listek, pecivo je blo noro dobr se priporočam za recept Janey ne vem kaj naj rečem Ella, že iščem pas za na vozek Itata, kava v torek? Kaj pa če se dobimo v qlandiji, ker gorenjkam že nekaj časa obljublam? Punce, teli naši februarčki so pa res eni cort otroc No, moj pobalin je v na poti domov zaspal, zdej je pa že pojedu zelenjavno čorbico, ki jo je ati skuhal cvetačka, korenček, bučke in krompir, malo olivca, pa še m,alo kruha sem mu notr nadrobila in je zmazal cel krožnik Zdej grem pa še jest neki pojest