Bethany
|
Juutroooo! Se kar javim, da sem še tu, da se ne boste prehitro veselile, da mi je uspelo it v Rim. Nič ni videt, da bi pakirali. Sma pa bila že pridna in opravila domačo nalogo. Aha, pol dobiš paketek v bolnici, fajn! Se tak različno govori: eni, da ja, drugi, da nič. Je pa lepo, če je vsaj nekaj, ane? Ja, js mam tud lanolin za bradavice, od Multimam. Bo sicer šla z mano v P., ampak bom res kr tam rekla, naj bi kaj dajo, pa mam pol to za doma. Jaz pa ugotavljam zadnje dni, da moje nič kej velik ne kolca. Prej ni bilo dneva, da je ne bi vsaj enkrat. Zdaj pa je že par dni, ko nič ne poskakuje trebuh, razen, ko se preteguje na vse strani. No, danes pa spet na obisk v P., mal na CTG pogledat in k zdravnici. Ko bi me vsaj pregledali, če se že kaj dogaja, tak pa je CTG ful vredu in potem kar zaključijo, da se še nič ne pripravlja. Tole čakanje me spravlja ob živce, sploh to, ko sem kr doma pa čakam. Danes sem si že plan naredla, da sploh ne bom več o tem razmišljala in bom šla mal okoli pa mal pospravljala stanovanje, itak pol ko bo bebica doma, ne bo časa.
|