|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
20.11.2008 15:42:49   
Ko se glih pogovarjate koliko katera občina da za rojstvo otroka sem danes od ene sodelavke zvedla da občina LAŠKO da 100 eur od kar je nov župan tako da bobika nekaj bova dobileuser posted image user posted image user posted image ...

drugače pa uživajte papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
20.11.2008 15:46:22   
Lolita23
Živjo!!!

Midva sva špa šla daes malo po Velenju in vse se že krasi.Ljudje nakupujejo za miklavžka, midva sva kupila sam previjalno v pikapolonici, pa ene nogavičke, si nisem mogla pomagat.user posted image user posted image

Potem pa grem malo še v Mulerja pogledat, da mojega seznani z plenicam, ki jih bova kupovala, pa jih ni zmanjkal.user posted image En oči pa nujno jih rabi, mi se je tak smilil.user posted image

Kak vam je fajn tistim, ki boste imele user posted image za božička, se mi zdi da otroci naredijo božič, ker po resnici meni pobere vse božično veselje, to prehitro okraševanje.user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
20.11.2008 16:51:50   
_kathy_
am  uradno iz Gorice ...neuradno pa iz Celjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
20.11.2008 16:52:47   
bobika1
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Ko se glih pogovarjate koliko katera občina da za rojstvo otroka sem danes od ene sodelavke zvedla da občina LAŠKO da 100 eur od kar je nov župan tako da bobika nekaj bova dobileuser posted image user posted image user posted image ...

drugače pa uživajte papa

No tole je pa zanimivo slišat, vsej nekiuser posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
20.11.2008 17:55:59   
_kathy_
neki me zanima...sm mal že gledala seznam stvari za u bolnico...toooolk tega morš zram uzet???Bethany, ti zihr veš kk je s tem?am pa te tetra pa mako majčke...to morš met..al maš lahk kr bodije?

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
20.11.2008 21:24:57   
mbd0411
Bethany,a si še tu al si že v P??? A je že šla???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede seznama za v bolnico pa ne pretiravat,ker itak boste imele vsega preveč.
Bodiji so čist super samo najboljši so tisti,ki jih ni treba čez glavo dajat.Se na strani zavežejo ali spnejo,pa seveda spodaj.Taki so super.
Jaz sem že v bolnico nesla copatke in nogavičke,da je imel svoje,pa previjalno je fajn imet svojo,če je slučajno treba široko povijat,ker v bolnici jih nimajo in dajo plenico v tikot pa je tako nerodno previjat.Meni so jo naknadno prinesli od doma.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
20.11.2008 21:29:56   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Bethany,a si še tu al si že v P??? A je že šla???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še kr tu... user posted image user posted image Me ne jemlje resno tole naše dete. Danes spet tak halo dela po trebuhu, sploh ne vem, od kod si še jemlje plac... user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
20.11.2008 21:41:45   
Bethany
Hm, zakaj mi je pa zdej vse krepko napisalo?? user posted image ... Ok... nema veze.

Jaz imam za v P. pripravljeno samo najnujnejše: poleg dokumentacije (kartice in mat. knjižice) še svoje copate, "ta glavno" kozmetiko, nogavičke, modrček za dojenje, nekaj spodnjic, pa kremo za bradavice mazat in blazinice za v modrček. Pa seveda cd z glasbo in meditacijo o smejočem porodu ter ipod za čas, če ne bom takoj šla v porodno. Aja, pa na možeka in fotoaparat ne smem pozabit. Vse ostalo, kar si bom pač zmislila, da bi mela, mi bo pač naknadno prinesel.

Kar se pa tiče za bebico, pa kar naprej dodajam stvari, ko se tak vreme spreminja. Najprej, ko je bilo 15 st. C zunaj, sem mela poleg osnovnih cotk pripravljeno samo dekico za zavit, zdaj sem pa dodala še zimsko jaknico, pa še ene dodatne žabice. No, če bo pa konec tedna še sneg, ji lahk pa še skibucke in sanke prištimam, pa se kr odsankamo domov user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
20.11.2008 22:11:33   
mbd0411
Bethany,si me nasmejala.user posted image user posted image user posted image user posted image Skibucke ja.
Za bradavice dobiš kremo v porodnišnici,rečt je treba,pa radi dajo,saj so take male tubice.Jaz sem vsak dan eno dobila.
Če dojenje ne steče oz. če ni mleka je treba rečt za tablete in ti jih dajo.Samo sami od sebe ne dajo pa nič.Ne šparat jezik.user posted image
Bethany,saj bo.Upaj,da je plodovnice še dovolj.Meni so ves čas govorili,da jo je dovolj,potem pa na porodni mizi zvem,da je ni nič.Kam je izginila tako na hitro....Še dan prej jo je bilo dovolj...odtekla mi ni...Zanimivo.Ampak moj Nik ni bil več tako aktiven ,bolj zaspan..

Sicer pa dneva še ni konec.Morda se uresniči moja napoved.
Aja,napovem novo???? Če 6-7 dni pa 100% ali pa še kak dan zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pri eni kolegici so čakali 19 dni.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
20.11.2008 22:26:30   
Bethany
U, madonca!! 19 dni!!! Kaj so zmešani?? user posted image

Ja, men tudi skoz govorijo, da je plodovnice dovolj, je pa tudi user posted image še zelo živahna. Torej, takoj ko ne bo več, grem žnarat v P., da nej preverijo, če je vse ok?!! Sam kam ti je res lahk tak hitro zginla plodovnica??? user posted image A to lahk kr izpuhti? Al je bil Nik tak žejen, da je vso popil?? user posted image user posted image

No, upam, da se izpolnijo tvoje bližnje napovedi, tista 6-7 dni mi ne diši preveč... user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
20.11.2008 22:28:16   
Bethany
Aja, pa hvala za nasvete glede kremice in tabletk. Sem že slišala, da glede dojenja moraš kr vztrajat, da ti pomagajo, če so kakšni problemi, saj sami neki ne forsirajo več tako kot pred leti...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
20.11.2008 22:30:02   
_kathy_
mene zanima katera krema je najboljša za bradavice mazat??

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
20.11.2008 22:34:49   
mbd0411
Ja kar treba je rečt pa res dajo. Če le vidijo,da je volja in interes za dojenje.
Kam je plodovnica šla,pa res ne bom nikoli vedela.Se je pa Niku kar naprej kolcalo.Je blo kar nadležno ko mi je trebuh skakal od kolcanjauser posted image .
Sem bila tudi presenečena,ker so punce pravile,da se ne dobi nič več paketkov v P.Pa so.Nekakšen kovček je in notri nekaj vzorčkov,pa brošurce in aventov lonček za shranjevanje,rokavička za umivanje,plenička..

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
20.11.2008 22:36:56   
mbd0411
V bonici dajo za bradavice LANOLIN in je čisto ok.Vsaj meni.Res pa nimam razpok.Kak bepanten tudi ne škodi imeti zraven,samo pred dojenjem ga je treba sprat,lanolin pa ne.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
21.11.2008 6:38:41   
spps
dobro jutro!
Bethany,vsako jutro moram prit prečekirat,če si še med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče bo pa med vikendom kaj....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
21.11.2008 7:56:33   
Bethany
Juutroooo! Se kar javim, da sem še tu, da se ne boste prehitro veselile, da mi je uspelo it v Rim. user posted image Nič ni videt, da bi pakirali. Sma pa bila že pridna in opravila domačo nalogo. user posted image user posted image

Aha, pol dobiš paketek v bolnici, fajn! Se tak različno govori: eni, da ja, drugi, da nič. Je pa lepo, če je vsaj nekaj, ane? Ja, js mam tud lanolin za bradavice, od Multimam. Bo sicer šla z mano v P., ampak bom res kr tam rekla, naj bi kaj dajo, pa mam pol to za doma. user posted image

Jaz pa ugotavljam zadnje dni, da moje user posted image nič kej velik ne kolca. Prej ni bilo dneva, da je ne bi vsaj enkrat. Zdaj pa je že par dni, ko nič ne poskakuje trebuh, razen, ko se preteguje na vse strani.

No, danes pa spet na obisk v P., mal na CTG pogledat in k zdravnici. user posted image Ko bi me vsaj pregledali, če se že kaj dogaja, tak pa je CTG ful vredu in potem kar zaključijo, da se še nič ne pripravlja. Tole čakanje me spravlja ob živce, sploh to, ko sem kr doma pa čakam. Danes sem si že plan naredla, da sploh ne bom več o tem razmišljala in bom šla mal okoli pa mal pospravljala stanovanje, itak pol ko bo bebica doma, ne bo časa.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
21.11.2008 7:58:50   
mbd0411
Jutro.
Samo pogledam,če je Bethany tu...Je.....user posted image Pridem še kasneje.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
21.11.2008 8:04:56   
Bethany
Spps, glihkar sem pogledala tvoje slikce s poroke, luštna sta, tak lepo usklajena. user posted image Pa una punčka zraven, šikano. user posted image Kdaj sta se poročila? in kje? Bom js tud dala nekaj fotk svoje poroke not, čeprav je že več kot eno leto od tega, mal za lušte "tistim na koruzi" user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
21.11.2008 8:40:45   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

am  uradno iz Gorice ...neuradno pa iz Celjauser posted image user posted image user posted image

Dobro jutro vsem!

Škoda, sem že mislila, da je katera kaj bližje meni.
Se bom pač mogla vozit v Celje, če bom hotla, da skupi vozičkamo. user posted image

Bethany... Zdaj si pa še mene spomnila na poroke.  user posted image Sem se čisto raznežila (hormončki verjetno user posted image ).
Od moje je tudi že dobro leto in ni mi niti malo žal. Saj v odnosu ni velike razlike, sam občutek je pa sijajen.user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
21.11.2008 9:12:49   
monty
živjo punce!

Se še jaz pofočkam pri celjankah! Sem pa bolj na začetku, nekje v  7 tednu. Čeprav moj G meni, da je manj ampak mislim, da bomo do naslednjeg pregleda toliko zrasli, da bova z datumi prišla skupaj. Sicer sem kar okej, razen SLABOSTIIIIIIII in malo utrujenosti. Bi se pa raje potepala cele dneve po naravi in še kje namesto sedela v službi! Nobena hrana mi ne paše v želodec, od pijače pa samo čaj in juici z radensko!

PDP je po mojih izračunih 6.7.2009, tako da računam na polno savinjsko nabrežje mamic.

pa čestitke vsem ki ste user posted image in vsem ostalim, ki ste to bile ali pa še boste!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
21.11.2008 9:44:08   
urskaf
Lep pozdravček monty in dobrodošla med nami! user posted image

Sam v Celju boste pa res imeli gužvo. Ne vem, če ne bo treba uvesti posebnega prometnega režima samo za mamice z vozički. user posted image

Čestitke tudi tebi, monty, za user posted image . In naj ti slabost čimprej mine! Ena user posted image za srečo!

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
21.11.2008 9:47:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Spps, glihkar sem pogledala tvoje slikce s poroke, luštna sta, tak lepo usklajena. user posted image Pa una punčka zraven, šikano. user posted image Kdaj sta se poročila? in kje? Bom js tud dala nekaj fotk svoje poroke not, čeprav je že več kot eno leto od tega, mal za lušte "tistim na koruzi" user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image una punčka je naša prvorojenkauser posted image user posted image user posted image
poročila sva se v Konjicah samo na matičnem uradu,zadnjo soboto v septembruuser posted image
ti kr naštimaj slikceuser posted image user posted image user posted image

jaz imam mal težav s podpisovanjem,no sej sem se že kr natrenirala,ko je skoraj vsak drug dan priporočena pošta,ki jo je treba podpisatuser posted image user posted image user posted image (novi dokumenti...)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
21.11.2008 9:49:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: monty

živjo punce!

Se še jaz pofočkam pri celjankah! Sem pa bolj na začetku, nekje v  7 tednu. Čeprav moj G meni, da je manj ampak mislim, da bomo do naslednjeg pregleda toliko zrasli, da bova z datumi prišla skupaj. Sicer sem kar okej, razen SLABOSTIIIIIIII in malo utrujenosti. Bi se pa raje potepala cele dneve po naravi in še kje namesto sedela v službi! Nobena hrana mi ne paše v želodec, od pijače pa samo čaj in juici z radensko!

PDP je po mojih izračunih 6.7.2009, tako da računam na polno savinjsko nabrežje mamic.

pa čestitke vsem ki ste user posted image in vsem ostalim, ki ste to bile ali pa še boste!user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image in seveda dobrodošla med Celjankami in okoličankamiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
21.11.2008 9:50:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Lep pozdravček monty in dobrodošla med nami! user posted image

Sam v Celju boste pa res imeli gužvo. Ne vem, če ne bo treba uvesti posebnega prometnega režima samo za mamice z vozički. user posted image

Čestitke tudi tebi, monty, za user posted image . In naj ti slabost čimprej mine! Ena user posted image za srečo!

user posted image user posted image user posted image  skor dauser posted image user posted image user posted image
mene prav zanima kako bo z gužvo v porodnišniciuser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
21.11.2008 9:55:54   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image  skor dauser posted image user posted image user posted image
mene prav zanima kako bo z gužvo v porodnišniciuser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Največjo gužvo bomo imele tako marčevke. Upam, da imajo dovolj postelj. user posted image
Če ne, nas bodo pa kr na hitro domov poslali. Kar pa tudi ni tak slabo. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 21.11.2008 9:56:20 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

število otrok
sarar

koliko otrok imate/nameravate imeti?

1 (15%)

2 (43%)

3 (35%)

4 ali več (8%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!