|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
24.11.2008 18:02:46   
Fargesia
neela, pomoje da mal pa res lahko še deluje...sej to so hormoni k se ne uravnajo tok hitr...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.11.2008 18:07:03   
miska73
Kolk sm jst u gužvi - u službi...
Niti malo pavze za RR nisem imela čez dan...

leena dokler se ne vlije je možno vse. Pojdi na krvnega, boš potem bolj sigurno vedela kam pes taco moli.
Vseekar pa držim pesti za pozitivno smer.

neela pregled imam drug teden. Salsa je pa ena taka moje neizplonjena ljubezen, ki jo samo po delčkih konzumiram. V soboto sem pa kar naplesala, ampak jaz bi še.

Tale kemija pa po mojem (laičnem) mnenju ima vpliv tudi ta mesec. Jaz sem kar precej čutila jajčnike. Sicer ne tko kot v stimuliranem ciklusu, a vseeno močno.

Pozdravček tudi ostalim pupikam.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.11.2008 18:40:53   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lenna - pa kaj še čakaš???? Diretto v lab pa na test punca!!!!

Ja ja vem, ampak me je kar strah. A je potrebno na test v Lj ali ga lahko tud kje drugje narediš? Neč me nima, da bi šla jutar v Lj, sploh ker so take vremenske razmereuser posted image
Moram svojo os.gin. poklicat pa prosit za napotnico.

Kakšna zimska idila, jupiiii

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.11.2008 18:59:17   
neela
Hvala punce! Saj ne, da bi ful neki pričakovala....samo toliko, da si znam razložit to špikanje....user posted image

lenna - sicer ne vem iz kje si, vendar mislim, da ti bi morali narediti test v vsakem ZD...četudi samoplačniško. Ja, če imaš do Lj kar daleč, pa se le ne odpravljaj na pot v slabem vremenu...

miška - v službi moraš DELATI in ne surfati po rr-ju.....user posted image user posted image user posted image

Fargi - si že naredila verižico s hroščkom?

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.11.2008 19:05:30   
miska73
miška - v službi moraš DELATI in ne surfati po rr-ju.....

Od kod pa tebi take čudne ideje?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.11.2008 19:12:27   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

...sej ne vem, al sem kje slišala al sem v kakšni Lady prebrala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.11.2008 19:15:01   
miska73

...sej ne vem, al sem kje slišala al sem v kakšni Lady prebrala....user posted image user posted image user posted image

No, jst prvič slišim user posted image

Ej, neela, še dva posta pa bojo user posted image user posted image user posted image user posted image pri tebi.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.11.2008 19:52:07   
lučka 25
Ojla punce!user posted image

Končno doma, najprej služba, pa govorilne, pa aktiv, pa sneg, pa zdravnik. No v glavnem zdaj sem doma na toplem in tu tudi ostane.

Sem bila pri zdravniku, ker danes smo pa imeli v naši skupini prav pestro - rota virus, norice, škrlatinka, viroza. Ni da bi govoril. Sem šla kar k osebnemu zdravniku in mi je napisal bolniško za en mesec, naslednjič naj pa pridem še s predlogom od G, da naj imam bolniško, da me dajo na komisijo. Tako, da sem zdaj doma. Sem se odločila, da n bom več špilala junakinje in podobno. Prvo otroc, potem pa služba.user posted image

lenna, upam, da bo krvni pokazal lepši in pravi rezultat. user posted image user posted image

neela, danes spehla ne bom nič sploh. Bi p kaj jedla, pa ne vem še kaj.user posted image  Kar se pa tiče vplivov hormonov, pa je kar možno, da je kaj. Saj zato pa nam z IVF po nuspelem postopku priporočajo 3 cikluse pavze, da se hormoni ščistijo, uravnajo in jajčniki malo spočijejo. Tako, da je možno kaj.

Fargi, romantičen vikend. Še nekrat, jaz b tudi to, z vsem skupaj vred. Pa se bom mogla še kakšen mesec načakat, da bo moj kaj fraj in,....user posted image

suzi, saj res, pri kom si se naročila? Kako pa kaj hiška, napreduje. Zdaj vama jo je sigurno kar "malo" zasnežilo.user posted image

miška, salsa te je pa čisto okužila. Prav lepo. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.11.2008 20:11:31   
neela
Ja...lučkauser posted image . Ti je vendarle 'kapnilo', da se moraš paziti....nase in na tvoja user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.11.2008 20:12:57   
neela
Ej, neela, še dva posta pa bojo user posted image user posted image user posted image user posted image pri tebi.

....evo, tale je samo zate miška in mojo četrto user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.11.2008 20:16:52   
Fargesia
joj, neela pozabila sem ti povedat...takoj ko sva prišla domov, sem naredila in ga imam skos gor!!!! HVALA ŠE ENKRAT!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.11.2008 20:18:31   
En_ya
Pozdravljene,

že nekaj časa vas prebiram, saj delimo vse nekako podobne izkušnje.

Sedaj pa sem se tudi sama opogumila, da se vam pridružim in hkrati prosim za nasvet oz. mnenje.

Z dragim se več kot leto trudiva nauser posted image . Sicer je "trud" zabaven ampak vseeno ni šlo brez klomifena zaradi moje PCO diagnoze.

Prvi mesec v katerem sem jemala klomifen je mimo, ovulacija je bila uspešna, midva sva se trudila in glej ga zlomka, user posted image  zaostaja. Sedaj je 3 dan in danes sem naredila test. Pokazal je  debelo prečno črto in čisto tanko vzdolžno...ker je bila tako tanka in blaga me je strah, da imam morda privide. Vem, da sem najverjetneje prehitro naredila test, pa še popoldne sem ga delala, a me zanima, če ima katera podobno izkušnjo pa se je kasneje vseeno izkazalo, da pa je srečka user posted image .
Nočem delovati neučakano, bom čez par dni ponovila test vendar me zanimajo vaše izkušnje s temi testi...saj veste, upanje umre zadnje...user posted image .

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.11.2008 20:22:35   
neela
En_ya, pozdravljena!
Poskušala se bom malce zadržati (da me tud članice ne bodo preveč kregale), ampak (bolj ali manj) sprašuješ napačne punce ...me tud na še tako nežno drugo črtico še čakamo, tako da ti ne moremo dati nasveta iz prve roke.
Kot pa lahko bereš še drugod po forumih....mislim, da je kar velika verjetnost, da si srečka user posted image , sploh, ker ti že 3 dni zamuja.
Čestitke in srečno! user posted image

(odgovor članu En_ya)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.11.2008 20:23:49   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

joj, neela pozabila sem ti povedat...takoj ko sva prišla domov, sem naredila in ga imam skos gor!!!! HVALA ŠE ENKRAT!!!

...user posted image ....jaz pa sem ti pozabila povedat, da ti s tem hroščkom resnično iz srca želim VELIKO VELIKO sreče, da bo dvojka (2 IUI) tvoja srečna številka!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.11.2008 20:31:39   
Fargesia

...user posted image ....jaz pa sem ti pozabila povedat, da ti s tem hroščkom resnično iz srca želim VELIKO VELIKO sreče, da bo dvojka (2 IUI) tvoja srečna številka!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.11.2008 20:34:55   
En_ya
neela, hvala na odgovoru.
Z vprašanjem sem se obrnila na vas, ker sem na forumu nova in sem se s klomifenkami nekako najbolj lahko poistovetila...in vse vemo kako težko pričakujemo pozitiven rezultat...seveda vsem želim čim prejšnje pluske.

Hvala vseeno na dobrih željah....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.11.2008 20:39:10   
Fargesia
uuu, neela, a si važna k maš 4 zvezdice!!!!?

(odgovor članu En_ya)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.11.2008 20:39:44   
neela
En_ya - no hard feelings.user posted image Veš, me smo tak nore klomifenke, tako da če vsaj malo dišiš po norosti, si že naša. V klubu pa je itak nekaj norih nosečk....ena več, gor al pa dol.....user posted image user posted image user posted image .. No, o članstvu pa le malo še razmisli, ker vsaka članica, ki postane srečka user posted image časti rundo papice in pupice ostalemu tropu....user posted image

(odgovor članu En_ya)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.11.2008 20:41:52   
neela

itak....samo tebi in lučki pa še do gležnjev ne dosežem.....klepetuljici klepetavi...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.11.2008 20:45:02   
lučka 25
En_ya, ti jutri lepo ponovi test in bo črtica bolj vidna verjemi mi. Ampak jaz kar mislim, da si user posted image .

neela, res je treba začet mislit za user posted image . Pa bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image .

Fargi, kakšne barve pa ga imaš? A je tudi moder, kot moj (ta sposojeniuser posted image )?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.11.2008 20:45:43   
lučka 25

itak....samo tebi in lučki pa še do gležnjev ne dosežem.....klepetuljici klepetavi...user posted image

Jaz.  Klepetava? user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.11.2008 20:48:18   
En_ya
neela, lahko sem tud nora, sam da sem user posted image . user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče teme častiti rundo pa ni dvoma....če bo/ko bo +,  imamo pojedino na kvadrat....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.11.2008 20:50:51   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: En_ya

neela, lahko sem tud nora, sam da sem user posted image . user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče teme častiti rundo pa ni dvoma....če bo/ko bo +,  imamo pojedino na kvadrat....

Jaz sem za + imela pojedino. A ne punce? Je mehička padla. Sem se kot gorenjka kar izprsila.user posted image

(odgovor članu En_ya)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.11.2008 21:12:40   
Fargesia
bemtiš, s takima joškama bi se težko NEizprsila!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.11.2008 21:13:08   
Fargesia
aja, hrošček ni take barve k tvoj..je bolj zelenkast...LEP JE!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!