lučka 25
|
Ojla punce! Končno doma, najprej služba, pa govorilne, pa aktiv, pa sneg, pa zdravnik. No v glavnem zdaj sem doma na toplem in tu tudi ostane. Sem bila pri zdravniku, ker danes smo pa imeli v naši skupini prav pestro - rota virus, norice, škrlatinka, viroza. Ni da bi govoril. Sem šla kar k osebnemu zdravniku in mi je napisal bolniško za en mesec, naslednjič naj pa pridem še s predlogom od G, da naj imam bolniško, da me dajo na komisijo. Tako, da sem zdaj doma. Sem se odločila, da n bom več špilala junakinje in podobno. Prvo otroc, potem pa služba. lenna, upam, da bo krvni pokazal lepši in pravi rezultat. neela, danes spehla ne bom nič sploh. Bi p kaj jedla, pa ne vem še kaj. Kar se pa tiče vplivov hormonov, pa je kar možno, da je kaj. Saj zato pa nam z IVF po nuspelem postopku priporočajo 3 cikluse pavze, da se hormoni ščistijo, uravnajo in jajčniki malo spočijejo. Tako, da je možno kaj. Fargi, romantičen vikend. Še nekrat, jaz b tudi to, z vsem skupaj vred. Pa se bom mogla še kakšen mesec načakat, da bo moj kaj fraj in,.... suzi, saj res, pri kom si se naročila? Kako pa kaj hiška, napreduje. Zdaj vama jo je sigurno kar "malo" zasnežilo. miška, salsa te je pa čisto okužila. Prav lepo.
|