Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
:25

, če ma katera željo lahka tudi kdaj kaj spremeni, dopiše....
Zbudi se toliko, da se naje in da ga seveda previjem, ampak potem takoj zaspi. No, imam vsaj malo časa še za kake druge stvari. Prej sem pregledala e-mail in ker to ne počne redno, imam zmeraj kakih 200 sporočil v inboxu.
. Bom kar v sredo v P rekla, da mi jo ven vzamejo, ko bom ze glih pod narkozo
. je pa rjavkaste barve že cel teden al dva, sem nehala gledati na te pokazatelje pa se zanašam samo še na tabletko
(je pestro do konca
jst nimam pa nič časa za druge stvari kot za Emo..
ma mala ene težave in sploh ne more spat v posteljici .... pri meni na prsih pa z lahkoto....jo neki črviči in se močno napenja, posledično poliva kar precejšen del obroka in je pol hitro spet lačna.... nimam več idej kaj z njo počet saj se mi prav smili ko se napenja .... pa ne joka da bi jo kaj bolelo samo napenja se.... ker pa no morem gledad kako je neprespana jo pa rajši vzamem v naročje in pol brez težav spi.... danes ponoči ni spala ko pa sem jo ob 5-ih dala v svojo posteljo sve pa spali do 9-ih pa še obrok je spustila... boga je in jz z njo vred... doma že konzerve jejo k jst nič ne skuham... jo pa ne smem dat v štorkljo so mi rekli v p. ker bi bilo full mlažje a žal... no tko mal o nama