Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ker pa so bile počitnice pa še je hčera šla zraven, či bi slučajno tudi ona lahko bila zraven. Da ne bom govorila, da sem imela zraven CD, DVD in še USB ključ, da bi mi lahko posneli 
.
Ko si prvič mami in ko se še ne znajdeš najbolje, je super to, da ni treba otročka full oblačit, da ima lahko gor samo bodi. Ti si lahko cele dneve zunaj in kofetkaš, on se v vozičku napančka. Družbe ti ne manjka, pa potem ko pride oči iz službe je še vedno dovolj toplo in svetlo, da lahko greš skupaj na dolg sprehod. Kratkih izletov imaš malo morje na izbiro... Poleti smo šli mi na morje , julija za 14 dni. In imeli smo se super... malega sem imela večinoma časa v plenički ali v bodiju brez rokavčkov... smo se pa normalno izogibali ta hujše vročine. Takrat smo pančali, kuhali, pa se cartali... Tako da, maj je res super mesec...
.
je tudi iz Logatca doma, mogoče se pa poznata. Bomo naredili srečanje Vrhnika-Logatec
se bo treba drugače zment...hi hi kako pa si vedela? mam Čeferina ja
tudi jaz. Zdaj živim v Postojni.