Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Še ko sem šla v SŠ sem htela it za frizerko...
!

Mogoče že drug teden? Sredo, četrtek?
Pove - rokice, nogica, glavica, bla bla... Ampak meni je kul, sam da je na konc vse ok. In predvsem zaupam v njeno strokovnost, da ce bi bilo kaj anrobe, kar se da vidt, da bi to prepoznala. V njenem intervijuju je rekla, da MF ni happening za starse, ampak nekaj zelo strokovnega. Da bi morali imeti dva UZ - enega strokovnega in enega za starse
. Moram pa še jutri nekaj v službo in računam, da kontrole še ne bo, saj mi do ponedeljka še služba plačuje bolniško. To bo že moj tretji dan ta teden v službi. Grem za kakšne 4 ure, potem bi pa rada še v kakšno trgovino skočila, a se mi ne da. Grem raje domov na kavč. Seznam za nakupavanje pa se iz dneva v dan veča. Še dobro, da pride v soboto mož s službene poti, da bom imela nosača.
vse v redu in lepo raste
?!
nočem škodit moji mali bebici. Saj drugače ga tudi spijem samo eno trikrat v celem letu...