Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Nisem vprašala za spol, čeprav mi nobeden ni verjel. Z mojim sva se odločila, da bi rada presenečenje, čeprav sva oba vedela, da bo fantek. Celo moder voziček sem kupila

! Čeprav dvomim!? Več ali mamj leti vsaka, ki zanosi. Pa toliko je govora o zaščiti nosečnic in bla bla...jebeš to- papir vse prenese
. Ah se ne bomo razburjali, ker to ne bo spremenilo nič. Ampak! 16. 12. imam pregled in potem k šefici na raport- že zdaj se mi tresejo kolena. Malo me skrbi kaj bom počela potem 6 mesecev. Ali si lahko na zavodu, do porodniške? Če ja, bo potem tudi temu mrimerna porodniška? Se pravi nižja!? Če se kateri kaj sanjo okoli tega, naj mi prosim odgovori.
Srčno upam, da ni kaj narobe.
pa skoraj nič.
. Zdaj si grem pa naštimat eno fino kopel, da se mal pogrejem. Aja, kako mnenje imata o toplicah oz. o javnih kopališčih med nosečnostjo? Sama si tako želim namakanje v bazenu pa mi mami zatrjuje naj se tega raje izogibam!?