|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
28.11.2008 13:45:07   
martka
sedela, dva popadka, v tretjem pa rodila

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
28.11.2008 14:12:01   
katja_p
Sm že doma.

Bethany: z Elino sta super, lepo se že dojita ... Gresta jutri domov. Je pa žal (kot je že Uroš povedal) imela CR, ker se je odpiranje mal ustavilo user posted image  Ampak je tamala tak cukrček user posted image  Pa kr jedla je skoz user posted image . Js res komi čakam, da še mi dobimo user posted image

Pol sm bla pa še pr eni Celjanki na obisku, ki je pa včeri ponoč rodila. Tu je šlo pa hitro. 3 urce, popadki, nč rezanja, pa je bil tamali zuni user posted image  Je bla čist naspidirana dans, kot da ne bi blo nč user posted image  Tamali je pa tud sam spal, dojila še ni, ker še menda niti nima mleka.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
28.11.2008 14:12:27   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ker že verjetno težko pričakujete, da se moja miška javi, vam sporočam, da so punci super. Doma jih pričakujem v soboto, saj mora zaradi carskega ostati dva dni dlje. Med tem sem že naredil nekaj fotografij in jih za pokušino nekaj objavil v albumu.

Torej v soboto lahko pričakujete novice, kako je bilo in tudi vse ostalo.

lp vsem

Uros

miiii ke lepa punčka... čestitke še enkrat družinici in naj si Bethany lepo odpočije, no pa saj pri tko super možu bo to zagotovo vse super.

no...ker naš malček ravnokar brca medtem ko jaz pišem...vam pošiljam eno nežno brciko v pozdrav...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
28.11.2008 14:13:54   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

05.12 
Katja_p 
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  4.12.,SG,user posted image +14,5kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 1.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  ?, CE, user posted image +7kg    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +9 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.12, CE, user posted image + 9 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., CE,  user posted image   +4,5 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 

user posted image  - 5 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Skupaj nas je 22 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
28.11.2008 14:18:20   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sm že doma.

Bethany: z Elino sta super, lepo se že dojita ... Gresta jutri domov. Je pa žal (kot je že Uroš povedal) imela CR, ker se je odpiranje mal ustavilo user posted image  Ampak je tamala tak cukrček user posted image  Pa kr jedla je skoz user posted image . Js res komi čakam, da še mi dobimo user posted image

Pol sm bla pa še pr eni Celjanki na obisku, ki je pa včeri ponoč rodila. Tu je šlo pa hitro. 3 urce, popadki, nč rezanja, pa je bil tamali zuni user posted image  Je bla čist naspidirana dans, kot da ne bi blo nč user posted image  Tamali je pa tud sam spal, dojila še ni, ker še menda niti nima mleka.

Ja, Katja ti imaš pa že kr priprave, da tko spremljaš vse novopečene mamice. No, sem vesela, da je pri Bethany dojenje steklo in da se počuti super.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
28.11.2008 16:53:21   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sm že doma.

Ja, Katja ti imaš pa že kr priprave, da tko spremljaš vse novopečene mamice. No, sem vesela, da je pri Bethany dojenje steklo in da se počuti super.

Ja, sej znam bit kr kmal na vrsti user posted image  Čeprav men še nč ne tiši dol pa nč me še ne matra v križu ... Ej, mam vedn bolj filing, da bo po roku user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
28.11.2008 17:06:22   
_kathy_
ah katja_p, ju3 se ti lahk že počutenje spremeni za 180°.tak da ... vidve z martko, se kar počasi pripravita.user posted image user posted image
zdaj se še obe tak fajn počutita, obe sta še naspidirani ...pol bo pa hec, ko bo ena iz belega dneva napisala, da se je začelo in da leti proti Puser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
28.11.2008 17:11:20   
Katjusa
katja sej ni treba kej veliko priprav v 1. sem se jst čist normalno počutla tud 3 dan po roku in sem rodila..... popadke sem imela samo v nedeljo dopoldan pol so se pa umirili in ni blo nič več v ponedeljek pa zjutraj CTG v porodnišnici (nič ni kazal) po pregledu pa so ugotovili da sem odprta 4 cm in sme šla v porodno dobla kapalno in čez 3 ure rodila.... tak da ne rabiš met kej veliko priprav......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se pa zadnji dnevi tako vlečejo da res sam čakaš kdaj bo kak znak da bo kmalu in pol se nočejo in nočejo ti znaki pokazat.....  sicer maš pa še en teden tak da ga izkoristi uživaj in si spočij da boš pol lahko cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
28.11.2008 18:21:51   
mami_1979
katja_p
Hej!

Glede na to, da je bobika tud že rodila, sva zdaj na vrsti midve z martko NO, men se zdi, da bomo mi najbrž mal podaljšali ... mam nekak tak filing, da ne bo hotla prej ven - vsaj glede na to, da še nism nč odprta in da je menda še zelo visoko.

Jaz pa bi bila takoj za vama,...user posted image Če nimata nič proti, bi vaju najraje prehitela,..

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
28.11.2008 18:35:26   
mami_1979
Opazila sem, da na seznamu nimam vpisanega naslednjega pregleda. Imam ga 1.12. Vse ostalo pa nespremenjeno.
Upam, da me bo v ponedeljek pregledala, če se že kaj pripravlja,..user posted image Ko bi vsaj rekla, da imam zmehčan maternični vrat,.. Najraje pa vidim, da me kar pošlje v P. Saj od ZD do P v Celju ni daleč,...
Lep načrt, kajne?

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
28.11.2008 18:39:36   
Katjusa
mami lepo si si ti to skombiniralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene v 1. nosečnosti ni nič gledal in tud k sme šla na rok prvič v porodnišnico na CTG me ni noben pogledal no pol čez 3 dni so se pa le spomniliuser posted image user posted image user posted image user posted image drgač bi me verjetno še domov poslali pa sploh nebi vedla da sem odprta.....

sej bo za ve bo prišel svoj čas...... neučakane smo pa vse tud jst k mam še dobra 2 mesece mojmu kr naprej težim da me ful zanima kako bo in kak se bo začelo......

Neposredna povezava do sporočila: 2761
28.11.2008 18:52:37   
mami_1979
Lahko sanjam, kajne?
Sicer pa, če sem že trikrat preživala, bom pa še četrtič, kajne?user posted image
Idealno bi bilo, da bi me pričelo "ščipat" zjutraj, da bi lahko še moje mulčeke spravila v šolo in vrtec,..user posted image
Bo že, kakorkoli se bo pričelo, bo prav,..

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
28.11.2008 18:54:48   
mami_1979
Jupi !
Tudi pri nas sneži!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2763
28.11.2008 18:55:35   
Katjusa
in kak so se začeli tvoji porodi je blo kej podobnosti?

Jst bi imela najraje čist isti porod k prvič sam da bi ne bilo rezanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2764
28.11.2008 18:56:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Jupi !
Tudi pri nas sneži!!!!

ja vse je že belouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da gremo ju3 na sankeuser posted image user posted image user posted image user posted image Naš Florjan že komaj čaka že zadnič sem mu omenla sneg pa je reku bo sneg pol se bom jst sankaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.11.2008 19:14:19   
martka
jaz sem pa zdaj eno uro tako norela po snegu in se kepala in smejala z mojim Lukom...
me je enkrat vmes vprašal: " ja, mami... a ti si pa trebuh doma pustila?!?" in mi vrgel kepo za vrat...
ne, res je bilo strašno fino zunaj...
pol pa moj zdaj dragi reče: no, sneg je že, a mora bit še december? al že kr pakiram? 
joj joj ...
a sta hecna, ta dva moja princa... 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.11.2008 19:17:51   
martka
sem danes spekla marmorni kolač in zdaj tu zraven rač. pijem malinov čaj in "degustiram" pecivo!
user posted image  pa tako razgraja po trebuhu, kot sem jaz prej na snegu (no ja, pol tolk)...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
28.11.2008 19:24:52   
mami_1979
Katjusa

Jst bi imela najraje čist isti porod k prvič sam da bi ne bilo rezanja

Prvič je bil porod najtežji, bila sem tudi rezana. Ko pa si enkrat rezan in šivan, si pa naslednjič verjetno tudi.
Ne boj se, pri vsakem naslednjem je lažje, no vsaj pri meni je bilo tako, do sedajuser posted image

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 28.11.2008 19:28:51 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
28.11.2008 19:28:01   
mami_1979
martka
sem danes spekla marmorni kolač in zdaj tu zraven rač. pijem malinov čaj in "degustiram" pecivo!
pa tako razgraja po trebuhu, kot sem jaz prej na snegu (no ja, pol tolk)...

Super, vsaka ti čast, toliko energije imaš,..  Žal ga pri nas še ni toliko za kepanje, mogoče, ga še ponoči dobimo kaj, če bomo pridni,..user posted image
Glede kolača, pa mi ne delaj "luštov", ker je nevarno, da pridem in vse pojem,..user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.11.2008 19:33:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Katjusa

Jst bi imela najraje čist isti porod k prvič sam da bi ne bilo rezanja

Prvič je bil porod najtežji, bila sem tudi rezana. Ko pa si enkrat rezan in šivan, si pa naslednjič verjetno tudi.
Ne boj se, pri vsakem naslednjem je lažje, no vsaj pri meni je bilo tako, do sedajuser posted image

moj porod ni bil težek sam šivanje me je tok bolelo da je blo noro tista inekcija ni nič prjela prej pa tud nisme mela nič proti bolečinam torej lahko rečem kot da bi na živo šivali in tega se res mal bojim drgač pa važno da dobimo zdravo dete vse sotalo se že preživi..... in ti že četrtič..... ful lepo sej mi tud upam da še pol kakega.... so mi všeč družine z več otroci in ciljam na najmanj 3user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.11.2008 19:47:48   
martka
Glede kolača, pa mi ne delaj "luštov", ker je nevarno, da pridem in vse pojem,..

tako zelo daleč nimaš... moraš pa pohitet, ker sta moja dva tudi kar pridna pri praznjenju krožnika.... ne vem kaj nam je danes- vsi veliko jemo- kot bi si kako zalogo delali- tudi segedin sta (smo, da se ne delam, lepo) za kosilo jedla, kot bi ne vem kaj bilo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2771
28.11.2008 20:03:52   
urška13
ojla:) no, končno sem prišla do računalnika. dopoldne sem okrog zdravnikov lavfala, pol sem na hitro skuhala in sedaj cel popoldne počivala, ker sem bla uničena. še dober, da mi danes ni blo treba v službo, ker ne vem, kako bi zdržala. sem se vstala 2 uri kasneje kot ponavadi, a sem se vseeno komaj pokonci spravla. konec tedna me vedno ful noge bolijo:(

pogledala fokte od Eline- ful je luštna:))) sploh ta zadnji dve fotki sta mi mega. in super novička, da se že dojita in bosta z bethany jutri doma. super novice in zelo priden mož tale Urošuser posted image . še 1x iskrene čestitke!

_kathy_ sem v novi vasi, otroštvo pa sem preživela na zelenici. s kod si pa ti natančneje?

lolita, pa si ti si ja med nami marčevkami. a misliš, da ga bodo tako pozno poslali v toplice, da ne bi mogla zraven. no, saj te nisem mislila nič siliti. jaz vem, da bi bila raje z njim, če bi se dalo. je pa malo zoprno, ko res ne bi imela kaj veliko za delat. bosta že nagruntala najbolj pametno rešitev za vaju, kajne. vsekakor upam,da se mu ne bo treba dnevno vozit, ta je mal kruta...kje je pol rehabilitacija?!

katja_p in martka svaka vama čast- naslednji na vrsti in najbolj naspidirani:))) jaz bi tudi malo vajine energije prosim:))

sem bla danes kar mal slabe volje, ko sem stopla na vago. sem mogla hiter dol z nje:) v glavnem, moram sladko skenslat, če ne bom hudo okrogla na koncu, kar si pa ne želim. že sedaj so vsi presenečeni, ker imam tak velik buši.

jupi, sem šele sedaj vidla, da je zunaj belo. čez vikend kar naj bo tako lepo belo. čez teden pa ne bi...

hmm....neki šteka forum, ne morem boldat imen in uporabljat smeškov. škoda

no, pridne bodte..moj dragi bo vsak čas doma:)))

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
28.11.2008 20:16:34   
Dali*
joj...jst pa tok nimam rada snega...in tle pr nas na hribu ga je kr neki zapadlo. Pa cest nam nč ne čistijo, tko da je full kriza pozimi...ma ja...hvala bogu, da sem v B in tako sem fajn na toplem...

martka...dober tek...naslednjič, ko boš pekla, pa le povabi na kak čaj in kolač...

urška13...lepo se spočij čez vikend, zavij se z dragim pod odejico in uživajta.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
28.11.2008 20:17:21   
mami_1979
martka

Glede kolača, pa mi ne delaj "luštov", ker je nevarno, da pridem in vse pojem,..

tako zelo daleč nimaš... moraš pa pohitet, ker sta moja dva tudi kar pridna pri praznjenju krožnika.... ne vem kaj nam je danes- vsi veliko jemo- kot bi si kako zalogo delali- tudi segedin sta (smo, da se ne delam, lepo) za kosilo jedla, kot bi ne vem kaj bilo!!!

potem je pa danes verjetno dan za hrano!!user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
28.11.2008 20:20:55   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

05.12 
Katja_p 
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  4.12.,SG,user posted image +14,5kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 1.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  1.12., CE, user posted image +7kg    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +9 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.12, CE, user posted image + 9 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., CE,  user posted image   +4,5 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 

20.07.    
Chebellca
(?) 

user posted image  - 5 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Skupaj nas je 22 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?