Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ampak enostavno ni šlo. Sem morala po material, pa se dogovarjat pa pregovarjat z delavci, jutri pa srčno upam, da potrdijo napako na mojem balkonu, ker to presega že vse meje normalnega. Spet mam vse zalit, izolacija bo itak šla k vragu, mah... res sem slabe volje. 
lohk pa ja, kar fajn mazat, mogoč preprečiš. mene tud srbi, pa v prejšni me je tud, sam strij pa nisem fasala...mažem se pa kr z oljem skoz
jst bi popizdla...
. Sam jaz sem takšna že od 5 meseca. Včasih je mal boljše, pa če se spozabim, pa jem kaj slanega je takoj slabše. Pa ne morem jest vse brez soli. Vsaj sir, pa kakšen namaz, pa kosilo pri mamici,...tko no. Za sebe ko kuham dam nastran pa nič ne solim. Imam pa srečo, da je pritisk zdaj v redu.
pa nism glih romantik
midva z mojim sva že nekja nabavla, da ne bova glih vse zadnji hip nikoli ne veš kdaj te bo prijelo, čeprav še malo manjka pa nebi rada, vse zadnji mesec nabavlala, ker so še prazniki zmes in bo tko gužva po trgovinah. Za katero znamko plenic ste se odločile npr. pampers, mullerjeve,..?