|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
28.11.2008 13:25:08   
n€na
thaiss upam da maš prav, ker tole kar se pa danes dogaja je pa noro. Še dobro, da grem žez dobre pol urce domov. Najlepše pa je ko bom šla po Zalo in se bo stisnala k meni, takrat bom pozabla na tega butla, ki mi je celi dan pil kri.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
28.11.2008 13:49:44   
thaiss
nena sej bo boljše...uživaj v vikendu in pozabi na službo!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
28.11.2008 14:22:14   
melaverde
nena, ma dobro kake urnike imate, kaj samo jaz delam do 16h ??? user posted image

moj šef bi tudi skakal, ma ga hitro na stol prilimam...dobi fugo še preden me pogleda... user posted image
prej mi je spet nekaj naročil, ma tipo, to kar pride zdaj s printerja poštempljaj in pošlji tam pa tam... in jaz njemu:" trenutek direktor, Izaura govori po telefonu!" user posted image user posted image  pa je vstal in si sam poslal....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
28.11.2008 14:37:40   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

... in jaz njemu:" trenutek direktor, Izaura govori po telefonu!" user posted image user posted image  pa je vstal in si sam poslal....

ma kdo je šef tam v uni pisarni?????????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
28.11.2008 15:22:52   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

... in jaz njemu:" trenutek direktor, Izaura govori po telefonu!" user posted image user posted image  pa je vstal in si sam poslal....

ma kdo je šef tam v uni pisarni?????????user posted image user posted image user posted image user posted image

danes on nosi hlače user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
28.11.2008 20:00:19   
n€na

danes on nosi hlače user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobr da je vikend, že planiram kam jo bova mahnili z Zalo. Moj je itak spet celi vikend v službi. Bova šle jutri dopoldne na otroško igrišče.

Neposredna povezava do sporočila: 2581
28.11.2008 20:08:14   
n€na
nena, ma dobro kake urnike imate, kaj samo jaz delam do 16h ??? user posted image

jaz delam na 7h. Skrajšan delovni čas, kjer ti morajo vsako naduro dva dni prej povedatuser posted image user posted image Delam pa od 7-14 ali pa od 8-15, kako mi paše pa grem na šiht. samo ponavadi grem ob 7-ih.

Pa še to moj šef je čisto OK, samo uni ki mi je dans po živcih skaku je pa kao nek vodja oddelka (se je sam postavu), Ki se dela da je bok i batina v resnici je pa en kreten.

Neposredna povezava do sporočila: 2582
28.11.2008 20:51:28   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nena26
Dobr da je vikend, že planiram kam jo bova mahnili z Zalo. Moj je itak spet celi vikend v službi. Bova šle jutri dopoldne na otroško igrišče.

pomoje ne bo nič od igrišča, je napovedan dežuser posted image Jaz se grem zjutraj pobarvat, popoldan pa jo mahnemo verjetno do Torrija.

majrim ste doma?? Kako ste se imeli?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
29.11.2008 9:10:22   
n€na
jutro,

kako kislo je zunaj......me sploh ne mika, da bi šla ven...igrišče tudi odpadeuser posted image user posted image Bova šli verjetno samo malo na teraso,,user posted image

majrim.....kako je bilo pri tastu in tašči....a si podaljšala vikend??

thaiss- kupi kaj lepega

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
29.11.2008 13:34:28   
Sibil_
Dan....kako ste?

Mi smo hoteli v Ljubljano ampak zaradi kislega vremena in šmrkeljčkov iz noskov ne gremo. Ma je lepo tudi doma, čeprav sem bila zdaj 2 uri za lonci, da bo kosilo ok.Pol se pa poje v 5 minutah, ufff.user posted image

Ste videle da bo v Kopru Miklavžev sejem, ma bo samo en dan in to petek, tako da mi ne bomo šli, ker delam do poznega in ne znese.Grrr, lahko bi dali na soboto, ne?Ma božičkov pa celo bo na soboto, tako da bomo takrat izkoristili.user posted image

Lp zaenkrat, grem kocke sestavljat...
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
29.11.2008 20:51:16   
thaiss
dober večer

ma kje ste????

sibil sta se pozdravla tvoja dva??? Kaj ste nameravali šopingirat v Ljubljani??

miklavžev sejem- če bo ta petek ne bomo šli, ker imam jaz čet-petek seminar v Portorožu, zvečer pa novoletno zabavouser posted image

melaverde sem vas vidla dežbriž v Torriju!!!user posted image

majrim ci sei???

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
29.11.2008 21:20:45   
majrim
evo meneuser posted image user posted image user posted image ...smo prisli vceraj in je kar blo...a najlepse je itak domauser posted image ....smo se hotli vstavit se na rudniku,a je vreme ze kazalo korne in smo  raje kar sli mimo user posted image ...smo pa zato danes ze kupovali bozicka za nezo in necakauser posted image ...komaj cakam letos,ker bo res zanimivo....ko vidis une ucke,ko kaj dobi...in kako me stisne...uffffffffff....sem popoldan elala puncko iz cunj in je samo gledala..zaenkart je se naga,a upam,da bom v prihodnjih dneh uspela..jutri gremo na kosilo k kolegom oz. prijateljem in spet ne bo nic casa..user posted image ...ampak mi kar pase it v dobro druzbo..user posted image user posted image user posted image ..pa vreme je itak samo za se cartatuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
29.11.2008 22:18:56   
thaiss
ojli mirjam, lepo da uživate zdej kmo ste vsi trije skupaj!!
A punčko moraš naredit celo sama???

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
29.11.2008 22:29:20   
NAVT
DaniNeli in ostale, dr.Jelen ni edina ki sprejema take male škrate. Jaz imam vse tri pri zobozdravnici v OŠ Piran (dr. Zvezdana Beden). Ful je dobra, Aljoša gre tja z veseljem. Predvsem pa mi je pomembno, da zobke tako zaščiti z nekimi "čeladicami", česar ne delajo ravno vsi. Npr. v izolskem zdravstvene domu tega ne delajo. Sicer pa je na pregledu troletnikov pri dr. Jelen ona sama rekla, naj si najdemo svojega zobozdravnika.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
30.11.2008 8:06:45   
Sibil_
NAVT - kako pa dela ta zobozdravnica? Sprejema tudi mlajše od treh let?In kako prideš do nje - mislim, OŠ v Piranu je kje točno?V centru?PArkiraš pred Piranom in greš peš?user posted image

Thaiss - ma Patrik nam je včeraj zvečer spet bruhal, zdaj čakamo kaj bo še z Lukasom.Ma klinčeve viroze no, jih imam poln kufer. Mislili smo pa it na en sestanek pa malo na sneg, šoping bi verjetno tudi padel, ja.
Kaj včeraj v Torrih si kaj kupila?user posted image

Šibam zajtrkovat,LP,
Sibil RR

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 30.11.2008 8:07:36 >

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
30.11.2008 8:42:03   
thaiss
Dobro jutro, jaz pa kar pred RRjem zajtrkujemuser posted image
Matia nas je že ob 6:40 dvignu s posteljeuser posted image , po drugi strani pa je to vredu, tako mi bo že okoli 12h zaspal, ker potem gremo k moji noni na kosilo.

sibil-pikepoke za Patrika 

Matičkotu bundo, meni pa škornje in torbico. Je bila taka gužva, kot da delijo gratis robouser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 30.11.2008 8:43:28 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
30.11.2008 9:57:30   
Sibil_
Kakšno torbico in kje in za koliko?Ho un debole per le borsette - daj kakšno fotko gor dej.....user posted image

MA zdaj barvamo in s Patrikom sva napisala pismo Božičku, ga mora potem še poslat. Izgleda ok - zaenkrat.

Torri in gužva - ja, za soboto ni to nič nenavadnega, pa jutri je že 1. december - jao. Kako hitro gre cajt, tik tak bo novo leto in Lukasov drugi rojstni dan....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
30.11.2008 12:14:14   
majrim
da vas se jaz malo pozdravimuser posted image ...nasa bo kmalu oddelala spanje popoldanskouser posted image ...polcez kako uro pa sibnemo  kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image ...o sopingu pa raje ne bi,ker trenutno ni to moj hobi user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
30.11.2008 22:27:05   
NAVT
Sibil, kar pokliči v ambulanto in se naroči. Malo sem se zmotila pri priimku, ni Beden, ampak Bedene. Telefonska: 673-11-56, mislim, da delajo ob četrtkih popoldne, ostale dni pa dopoldne. Meni so Brino in Nežo brez problema vzeli, Aljošo pa tudi.  Mi imamo sicer eno vezo, ampak to nima nobene veze. Izbereš si zobarja in če ma fraj, te vzame. Nima pa ot nobene zveze s krajem bivanja, šolanja ali kaj podobnega. V končni fazi, pediatre si tudi zbiramo kjerkoli, pa nas noben ne vpraša, zakaj ne gremo k sebi najbližjemu. Kar pokliči.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
1.12.2008 8:08:21   
thaiss
Jutrouser posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
1.12.2008 8:09:22   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Kakšno torbico in kje in za koliko?

v Segue sem jo kupla,...ma nič kej posebnega, tako ki še nimamuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
1.12.2008 9:02:51   
melaverde
jutroooo

sem jezna,

mokra do kolen gledam ven skoraj sonce ?!? a v kakem nalivu smo mi šli od doma... user posted image

thiass, lepo lepo...tivedno vidiš in nikoli ne pozdraviš... user posted image

Matičkotu bundo, meni pa škornje in torbico. Je bila taka gužva, kot da delijo gratis robouser posted image

ma kolko bund ima Matia?? Kaj nisi rekla da mu je rumena lih letos prav? +2 ??????? ma kaj tolko umaže??

sej so delili, baloneee user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
1.12.2008 9:03:04   
Sibil_
Eh, taka ki je še ti nimaš mi nič ne pove, dammi i dettagli o una foto dej.....barva, model itd.....user posted image

NAVT - kje je OŠ v Piranu?

Mene je že zjutraj namočilo in zlomilo dežnik -  ma sem klela.....user posted image user posted image user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
1.12.2008 9:06:39   
zrak
JUTRO VSEMMM...

Thaiss user posted image user posted image  za nakupe.. mislim, pa da bi nam mogla dat tečaj.. kako z minimalnimi plačami kupiti maximalno.. ...user posted image  ker očitno jaz ne znam..zdaj sem si malo nakupla in bo za 6 mesecev mir.., ker je tudi na trr mir

Asso javi se .. kako je bilo?? Ste zasneženi??

sonček sije.. juuhhuuu

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
1.12.2008 9:13:19   
zrak
Mela.. Enei je začel risat po ziduuser posted image .. mislim, da je slišal ko smo se pogovarjali, kaj dela Val.. in seveda mora tudi on znat... Ma ni pobral kakšne besede od Vala, ki bi jo lahkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Ime za fantka
123lia

Katero ime bi izbrali za fantka...?

Maks (29%)

Mark (32%)

Tomi (15%)

Lukas (24%)

Število vseh glasov: 232

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!