blaža
|
lubi je šel v službo po 2 tednih in zdaj ko je bil 3 dni TAAAK super mi prav manjka. sem se navadila, da sma si tak blizu...sem mela spet malo metulčkov v trebuhu in to...sma se spet ful zbližala in res je fino. prav komaj čakam da je ura pol 5 da pride Janey, meni je tudi ful tuga, ko gre v službo v ponedeljek. Midva imava tudi še metuljčke v trebuhu in vesela sem , da je tako po 11 letih od kar sva skupaj. Drugače je bil lep vikend, le da sem včeraj brala en star forum in zraven . je pisala ena mamica, ki je bila takrat stara 31 let in je opisovala kako je zvedla, da ima raka na dojki. tudi knjiga je izšla, mislim, da je naslov Mavrica v pločevinki, ali nekaj takega. nisem vspela vsega prebrati, ma je blo tako žalostno, da me je kar bolelo . Pol se pa človek sekira za vse sorte neumnosti, pa če se ti dojenček zbuja in slabo spiš, misliš, da si ubogi?! No, da vas ne zamorim. Ta teden se pripravljam za vaje , ker bom igrala igrico v vrtcu. Ne vem še al bom sneguljčica, al čarovnica. Vsako leto se z mojim javiva za nastop, ko nastopajo starši otrokom. Pol me pa čaka, da še zašijem neke kostume, za plesne, kamot hodi ta starejši. Sem se kar sama ponudla, da mi ne bo dolgčas. , V vsej gužvi se jaz spomnem še vse sorte. Včeraj smo na internetu našli neke zvezde iz papirja in smoto delali cel dan, da smo si okrasili. Ta mala dva sta bla ful vesela. Ob priliki bom poslikala. No nočka je bla tako tako, pa ni blo hudega.
|