|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
1.12.2008 11:05:02   
OliveOyl
evo,sem šla gledat utripe v tastare MK in ugotovitve:

1. je bil user posted image  št utripov 167 min
2.je bila user posted image  št.utripov 154 min
3.je ?  št.utripov 158 min
bo punčka al ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
1.12.2008 11:05:25   
avokado
OliveOyl - ma ti si že tretjič nosečka. Ja čestitam. To pa ni kar tako.

Pa še eno vprašanje - v katerem tednu so ti morfologijo delali? Pa tudi druge povejte.

No, dovolj vprašanj zaenkarat!?

Pa lep praznični december vsemuser posted image .

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
1.12.2008 11:06:38   
Blueeyes
avokado 3.5. pa še nič ne čutim.. neki metuljčki so skoz prisotni, ampak nisem še zihr

ella. za št. utripov pa ne vem.. mi ni nič rekla...  ja ja, un je že res k da je iz mošeje, smpak mislila sem s tem, da se klanjam chiari da bo na pregledu vse ok...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
1.12.2008 11:08:08   
Obelix
ella. moj sin je imel na nuhalni utrip 155, hčerka pa 165 (ker sta dvojčka je lažje primerjati). Na CTG se bo videlo še bolj konkretno glede utripa, ampak do takrat boš pa že itak vedela spol.
Pri zdajšnjem pa je bil utrip 148 user posted image  -  jaz itak skoz govorim, da bomo imeli še enega fanta. Saj mi je čisto vseeno, ampak tako govorim, ker eni ful pametujejo glede določanja spola.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
1.12.2008 11:08:09   
OliveOyl
avokado ja tretjič bo.hvala

morfologijo mislim,da delajo tam okrog 22.t.

(odgovor članu avokado)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
1.12.2008 11:11:11   
Blueeyes
jz pa še nisem tko podrobno gledala v MK... kje pa sploh piše o utripu otrokovega srčka?? bom prov doma pogledala če mam kej napisano...

morfo bom mela v 23t  

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
1.12.2008 11:13:09   
OliveOyl
tam kjer imaš razpredelnico UZ meni piše pod -srce.Zdaj,za tazadnjo,sem pa pogledala na izvid od NS.user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
1.12.2008 11:14:05   
copka
Pridne klepetulje!user posted image

Jaz ne sledim vecuser posted image  

Glede srcnega utripa, sem tudi jaz slisala, da nekateri tako ugotavljajo. Mi je pa kolegica povedala, da so njej na NS povedali da naj bi nosila deklico na podlagi kostiuser posted image  Mi ni jasno kako. Bomo videli, ko rodi.

zoja10- najprej cestitke za izpit. eni prof. so res idioti na kubik. Jaz se kar ne morem spravit k zadnjemu izpitu, ker je stari Anglez ocitno toplovodar, ki ne mara zensk. Enkrat sem na enem izpitu izgovorila eno besedo narobe, je zarjovel, kot da sem mu ne vem kaj rekla. Pa sem ga samo mirno gledala in sem ze hotela rect, da ce ga to tako moti, lahko tudi grem. V tistem mi je rekel: nadaljujte.user posted image  In mi dal 6, ceprav sem kar nekaj nakladala. Bi pa sla sedaj na izpit s trebuhom, da vidim reakcijouser posted image

avokado- jaz sem v 19t pa se nic ne cutim. No, ene dvakrat se mi je zdelo, da me je mogoce nekaj oplazilo, samo ne vem ce ni to prebava. Se ne mislim sekirat tja do 22tedna, potem pa jauser posted image  

V petek smo imeli v sluzbi zurko, pa je v LJ fuuul snezilo. Me je skrbelo ali bom sploh prisla do doma (najbolj me je skrbelo, da me ne bo lulat user posted image  )Sem se okoli 23h odpravila domov na Notranjsko in je bila Smartinka nespluzena, obvoznica tudi, cim sem prisla do razcepa Kozarje pa cista cesta. Je pa v Logatcu padal leden dez, saj je bil zjutraj avto cisto zaledenel.
Sedaj pa dezujeuser posted image  in piha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
1.12.2008 11:18:11   
copka
na NS je moj mali imel utrip 164, star pa je bil 11t2d

To mi deluje, kot da bo fant- ceprav cakam na presenecenje majauser posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
1.12.2008 11:22:31   
Obelix
da ne bo več dilem, sem poiskala en star Pušenjakov odgovor:

Srčni utrip je med drugim tudi funkcija teže organizma in ta se pri plodu od začetka, ko ima utripa do 180/min počasi zmanjšuje in ob porodu doseže utrip tudi do 110/min. Seveda sem navedel ekstreme in pri mnogih utrip tekom nosečnsoti upade le za nekaj utripov recimo s 160 na 140/ minuto. Ker so deklice v povprečju za 200 do 300 g lažje od dečkov je lahko tudi njihov utrip v povprečju višji, vendar je interval normalnega utripa tako širok, da nam ta statistična ugotovitev prav nič ne pomaga pri določanju spola. Morda lahko za nekaj % povečamo verejtnost, da bo otrok z višjim utripom deklica, bolj verjetno pa drži, da bo plod z višjimu tripom lažji, z nižjim pa težji ne glede na spol. Če dam primer. Pri golem ugibanju imamo le 50% verjetnost, da spol uganemo, če pri napovedovanju spola ob roku uporabimo še utrip, pa bomo morda za 2 ali 3% uspešnejši. :-) Posebne mejne vrednosti ni, lahko pa si jo postavite kjerkoli med 110/min in 160/min, kolikor znese normalen utrip pri plodu ob terminu.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
1.12.2008 11:47:45   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 33 let  user posted image
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 19.12.,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 23.12.,
29 let user posted image
copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled 12.12.; 26 let
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled 15.12.,  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 7.1. M,  25 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) pregled ?, 26 let

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.12., M 17.12., 27 let 
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? (2user posted image );

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 04.12., (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 15.12., 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 06.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled 12.12.,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 22.12. M, 
petrazg  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 08.12. , user posted image
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.12., 22 let 
* Čebelca10  (1user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 05.01. M, 26 let  user posted image

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ?,
28 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 09.12., 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

* FLASK_A (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ? ;
13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 15.12., 25 let

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 19.12., 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled 03.12. ; 26 let 
lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 22.12. M, 27 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

20.05. 

* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 05.12., 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 22.12.;  

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.12., 23 let
* pokica_   (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 31.12.

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 15.12.,  34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,
* playgirl  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let
* 2mak  (3.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 24.12. ;
29 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 11.12.

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

meduzica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?

skupaj user posted image : 83

pričakujemo user posted image : 86

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
1.12.2008 11:57:22   
tubby
punce jaz mam en ogromen herpes na ustnici že več kot en teden in me boli nenormalno, kar še okol ust me je začelo s čeljustjo vred. bom šla k zdravnici če mi lahko pomaga. sej mam neki za mazat sm kupila u Sanolaborju pa ni pol K vrednouser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
1.12.2008 12:06:40   
OliveOyl
tubby se ti je verjetno tako fejst vnelo,da te vse boli.
če imaš  eterično olje čajevca si s tistim namaži,k zdravniku pa le pojdi po kakšno kremico.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
1.12.2008 12:09:04   
Blueeyes
tubby, sva že 2... jz ga mam tud zdej... sem kupila v lekarni obliže za herpes, pa men full pomagajo.... včer sem ga dubla, dala takoj obliž gor, zdej ga mam pa že polovico manj... poskusi

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
1.12.2008 12:44:12   
petrazg
čvekice ste spet pridne...

Mi smo danes vstopili v 18. teden... še malo pa bomo na polovici...user posted image user posted image user posted image

No jst sem dons celo dopoldne zabluzila in nisem nič pametnega naredila. Imam slabo vest, ampak klinc, sej sem jutri tudi doma...user posted image

Brcike - jih že ene 14 dni čutim... pa niti ne brcik, ampak tako nežne dotike, skoraj božanje... kot eni metuljčki. Je luštno... Pa sej bodo vsi začeli zdaj zdaj... Jst čakam angel sound, da mi ga pripeljejo, sem ga preko e-baya naročila, tako da vam povem kako je. Sem se dolgo odločala ali bi ali ne, pa smo se odločili da ne, ker je mali začel brcati, potem pa 3 dni ni, pa me je zajela totalna panika, pa smo hitro naročili... Ne vem, mene je vsako nosečnost full strah, da bo šlo kaj narobe, da sem prav jezna sama nase. Ker drugače sem full pozitiven človek, in tudi moj ne more razumet zakja takšna panika...

Za utrip in povezanost s spolom pa jst prvič slišim... user posted image Nisem nikoli pozorna... Grem takoj zdajle Anžetovo MK poiskat...

Herpes - moj spremljevalec, ki se ga nikakor ne morem znebiti user posted image ... me obišče vsake tolko časa... Sem ga v tej nosečnosti imela že cca. 3... Mi pa edino pomaga krema Sikapur... Moj malček pa očitno vrusa ni podedoval po meni, ga lohk lupčkam po mili volji pa ga še ni dobil...

Zoja user posted image user posted image user posted image za izpit...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
1.12.2008 12:53:50   
ledenka
glede AS - jaz ga sicer imam, sem dobila rabljenega od prijateljice, pa ga kar nekako ne uporabljam. nekako mi ni pretirano, ne vem, zakaj.

metuljčke tudi čutim user posted image  no, bolj neke mehurčke. po moje je to to? začelo se je prejšnji teden. tik pred spanjem se običajno začne oglašat user posted image  

punce, pa eno intimno vprašanje imam user posted image  mojemu ni do seksa, ga misel na user posted image  moti. moram rečt, da je tud meni libido blazno padel, ampak vsake tolko bi mi pa ustrezalo... kako naj mojega prepričam, da je seks čisto ok? sploh, ker nimam nobene prepovedi od G ali karkoli, vse je normalno... upam, da to ne pomeni, da do rojstva ne bova nič al kaj user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
1.12.2008 12:59:19   
petrazg
Ledenka sej ga bo minilo... Mi smo imeli takšna obdobja v 1.user posted image , ko ga je full skrbelo, pa ni bil za stvar. Potem ga je za nekaj časa minilo, potem se je spet spomnil, da mogoče pa le ni ok za malčka... user posted image user posted image user posted image Vglavnem počakaj nekaj dni, pa si bo premislil.. vsaj za nekja časa... user posted image Zdaj v drugo pa ne komplicira tolkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
1.12.2008 13:11:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
punce, pa eno intimno vprašanje imam user posted image  mojemu ni do seksa, ga misel na user posted image  moti. moram rečt, da je tud meni libido blazno padel, ampak vsake tolko bi mi pa ustrezalo... kako naj mojega prepričam, da je seks čisto ok? sploh, ker nimam nobene prepovedi od G ali karkoli, vse je normalno... upam, da to ne pomeni, da do rojstva ne bova nič al kaj user posted image  

Malo si skupaj na internetu preglejta izkušnje drugih parov, mogoče ga bo to malo spodbudilo... V user posted image vsi lahko brez problema seksamo (nekateri še celo večkrat, ker neakterim nosečkam blazno zapašeuser posted image ), če le nimamo nosečke kakih drugih zdravstvenih težav in nam to G odsvetuje... Upam, da to poštimata. Pa za user posted image to ni nič nevarno, še fajn je, da se mal ziba v trebuščkuuser posted image Poglejta si res mal, pa kak članek na to temo, pa bo...

Meni se user posted image nenormalno, kar parkrat na dan biuser posted image No, moj se ne pritožuje, samo ga bo pomoje kar kmalu minilo. Nobena skrajnost ni dobra, sej vesteuser posted image Je pa lepo, da me sprejema in tako lepo trebušček boža. Pa malo bolj pazi, da se ne vleže preveč name zaradi trebuščka. Mu je pa moj buši sexi, že v prvi nosečnosti je bilo tako, tako da je bilo bolj od mene odvisno al sva al nisva slončkala user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 1.12.2008 13:12:12 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
1.12.2008 13:13:16   
ella.
OliveOyl, obelix in ostale, ful hvala za izčrpne odgovore. Tale pogovor o utripih je kar mojega dvignil, v dobro, seveda ;)
Ja, moj otroček je zihr fantek (potrdil UZ v 17. tednu) in je kar velik, kar pomeni da utrtip okoli 150 je itak super, ker je zgleda malo težji od punčk zgleda...

ledenka: tudi pri nama je razlika v frekvenci seksa očitna, ampak nisva pa tega opustila...to bi bil greh ;) AMpakpo moje je ta upad libida na obeh straneh kar normalen, pri meni celo bolj očiten, se mi zdi...gre pa v prvi vrsti za strah, da bi malčka kej preveč vznemirjali user posted image

Tko bi še klepetala z vami, pa me skos služćba priganja, bodite pridne in srečne user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
1.12.2008 13:49:44   
taškica
Punce, hvala za vse. Jaz bom zdržala veste, tja do maja, 100%. Ker sem se tako odločila. Sem pripopala eno fotko, samo ne se me ustrašit. 4 mesec, dvojčki, zvečer.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
1.12.2008 13:50:11   
ledenka
no, midva sva od pluska (v začetku septembra) seksala 1x user posted image  se mi bo zarasla user posted image  sej pravim, k sreči je tudi moj libido zelo padel, ampak zadnje par tednov me preganjajo bolj eksplicitne sanje, kar je običajno znak, da je skrajni čas user posted image  upam, da ga bom uspela prepričat user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
1.12.2008 13:53:57   
lananai
Ti mu kar povej, da se ti bo zarasla in mali ne bo mogel ven. user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
1.12.2008 13:56:22   
OliveOyl
taškica kako lep trebušček,kdaj bo moj tak...

ledenka pri nas je bilo ta prvič enako,se je nekako bal da bo poškodoval otroka počasi je dojel,da mu ne more škoditi in sva se začela imeti rada.user posted image user posted image
mene niti ni kaj preveč držalo...

zdaj,ko pa ne smem bi pa kar vsak dan user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
1.12.2008 14:02:57   
taškica
Punca tudi jaz imam take sanje za znoret!!!!!! Resnično, ali je to kaj povezano s hormoni? Pa lepa sem, suha, okretna, vitka, sexy, vse kar hočete.... Tudi midva imava bolj kot ne abstinenco, zaradi teh mojih izcedkov. Se ne upava, je pa to tipična reakcija za moškega - odmik.....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
1.12.2008 14:17:33   
petrazg
Za kaj imam jst dans občutek, da bodo moški dons napadeni... user posted image ... tko prijetno... Zdej mi gre še samo to po glavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

darila
Lelly28 RR

Koliko dobrih mož obdaruje vašega otroka?

3 (23%)

2 (42%)

1 (35%)

noben (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!