|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
3.12.2008 13:22:54   
mamabranka
Nanaa čestitke za malo pupiko Hano.

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
3.12.2008 13:28:16   
mamabranka
Tejci01, čestitke za sina Martina, malega manekena.user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
3.12.2008 13:29:38   
abi
Evo blackcoffee, da popravim seznamček- torej abi je samo ena in ima PDP 28.12.208, ima 31 let, dobili bomo user posted image , smo na 6 kg+, naslednji pregled imam 10.12.2008 in obseg trebuha je pa khmmm, ja ...128cm.

28.12.
Lyla                      28 let  GO     P 09.12.              user posted image   +9 kg user posted image

Abi    

? let             P  03. 12. 
           user posted image   128/ user posted image +6kg user posted image user posted image

30.12.
abi                        31 let      ?     P                          user posted image   +4 kg user posted image
user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
3.12.2008 13:34:38   
mamabranka
Luna06, čestitke za pravega korenjaka!!!user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
3.12.2008 13:37:06   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

1. Primeš konec volne in jo začneš navijati na drugo roko okolisrednjih treh prstov (narahlo!- ne vleci volne...pomaga tudi, če prste bolj narazen držiš). Za pisane cofke uporabiš 2 različni volni, ali več...in jih navijaš izmenoma eno 5 navojev, pa potem drugo 5 navojev, pa spet od začetka... (več navojev vseskup narediš, bolj bogat je potem cof- js sem jih delala po ene 40, 50..ne vem več ziher).

Glede na to, da smo bolj nerodne v roke, kot pred nosečnostjo zaradi otekanja...sem gruntala in zgruntala, da bi blo bolš volno navijat na prazno rolico WC-papirja...

1. Rolico pripravi tako, da jo podolgem prerežeš, zato, da lahko pol tist krog zmanjšaš...da boš lažje snela navito volno dol.

2. Navij gor volno še 2-3x bolj na gosto...

3. Odreži nit...

4. V luknjo od rolice potegni volneno nit in jo zaveži 1x (ne zafaclat...oz.zavezat 2x), ter vseskup potegni čez zarezo do navojev volne in zategni...

5. Navoje volne potegni dol z rolice sedaj zafacljaj (aja, da bo bolj skup cof držalo, daj prej še malo (ene 3x) ovij navoje volne)

6. Poreži pentljice...in dobiš še enkrat večji cofek...

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
3.12.2008 13:40:37   
miši
no,tole sicer ni moja navada...veseli bomo kakšnega glasu za tole spontano fotko: http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=119547  Vsem pa veliko sreče pri porodu, ostalim,ki je že za vami pa vse dobro.Jaz pa jutri začnem s prvimi ctg-ji in že komaj čakam. LP vsem!

http://www.papicajezakon.blogspot.com

Neposredna povezava do sporočila: 3531
3.12.2008 13:47:38   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: miši

no,tole sicer ni moja navada...veseli bomo kakšnega glasu za tole spontano fotko: http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=119547  Vsem pa veliko sreče pri porodu, ostalim,ki je že za vami pa vse dobro.Jaz pa jutri začnem s prvimi ctg-ji in že komaj čakam. LP vsem!

Hehe, zgleda, da boš mela največ glasov...user posted image tut mojga! user posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
3.12.2008 13:48:48   
Sulfinija
Punce pozdrav!

Ne bom rodila tega veselega decembra,občasno sme vas kukala vidim,da se vse bližate koncu 6.12 pa moje user posted image  ne bo v objemu.

Je bil pa miklavž radodaren in nama je danes prinesel en velik +.Torej bom septemberka 2009.

Vsem  želim miren,lahek porod.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 3533
3.12.2008 13:49:20   
Anonimen
Vsem novim mamicam in očkom iskrene čestitke, malim decembrčkom pa želim čim bolj razumevajoče starše!!! user posted image

user posted image

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
3.12.2008 13:52:10   
mamabranka
Evo sm prebrala za nazaj.

Sem mela pregled. Na CTG prvo vpraša sestra, če mogoče pričakujem dvojčkauser posted image . NE. O pol je pa ful velik dojenček (upam da bo pršu vn po l....user posted image ). No me pogleda doktor (moje ni blo), sm odprta 2cm, mali je že čist spuščen! Trebuh trd k pr norcih. Ja začelo se je!!!!! Me vpraša koliko čutim otroka, v primerjavi z prej - FULL MAL. Pol pa reče da sem mejni primer: SPROŽITI POROD ALI NE? TO JE ZDAJ VPRAŠANJE. Nekaj kliče, se posvetuje, naredi UZ, Pravi korenjak - VELIK! (upam da bo pršu vn po l....user posted image ). Pa že spet SPROŽITI POROD ALI NE? Danes, jutri(se ena doktorca branla, da jih ma že preveč) ali v petek? TO JE ZDAJ VPRAŠANJE. Pol pa jaz, Bi rajš še kAkšen dan počakala (panika, a on to resno bi kr res), ne bi glih rada, da bi imela z malim isti dan rojstni dan (mi čestita) pol pa, no če ne prej se vidimo v petek ob 9.00. Če slučajno ne bi čutla otroka danes, pa naj pridem popoldne nazaj. user posted image  user posted image  A se res že dogaja????? NA POOOOMOOOOOOOČ.

Drugač pa mam od včeri popoldne (z nočnim presledkom, ker sm raj spalauser posted image ) soraj nonstop trd trebuh, pa pomalem me tiši na dolgo potrebo (sam vn noče nč), boli me kot da prihaja menstruacija, mali pa se vmes mal oglas.

Neposredna povezava do sporočila: 3535
3.12.2008 13:52:12   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: abi

Evo blackcoffee, da popravim seznamček- torej abi je samo ena in ima PDP 28.12.208, ima 31 let, dobili bomo user posted image , smo na 6 kg+, naslednji pregled imam 10.12.2008 in obseg trebuha je pa khmmm, ja ...128cm.

28.12.

abi                          31 let             P  10. 12.           128/ user posted image +6kg user posted image user posted image

hvala ti za tole!
veš, da sploh nisem bila pozorna na ta podatek!! ko sem seznam začela dopolnjevati in sta že takrat bili gor dve abi.
no, hvala za info!popravki sledijo!! user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
3.12.2008 13:52:43   
Anonimen
Sulfinija, iskrene čestitke ob plusku!!!!! Želim ti, da bi bilo tokrat vse v najlepšem redu in ti poklanjam eno zadovoljno pikopoko.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
3.12.2008 13:53:03   
katja_p
Sulfinija user posted image user posted image user posted image  Upam, da se sedaj vse dobro izteče user posted image

Čebeli, hlava! Zelo nazorno opisano user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
3.12.2008 13:53:32   
nadya
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Je bil pa miklavž radodaren in nama je danes prinesel en velik +.Torej bom septemberka 2009.

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Sulfinja in držim pesti da se ti tokrat izteče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
3.12.2008 13:55:02   
katja_p
mamabranka: teb se je pa res začelo dogajat user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
3.12.2008 13:58:19   
Bimba80
Evo mene punce s ctg-ja.......no pa se že neki dogaja, ker mi je ctg zaznal popadke:)
Potem me je G še pregledal in glej MV je kratek in zmehčan tako, da je rekel, da se lahko obrne situcija kadarkoli in če ne bo prej se vidiva v soboto ponovno na ctg-ju.......
Pa ne da bom v tistem minimalnem procentu, ki rodi na PDP?

user posted image user posted image user posted image Čestitke novim družinicamuser posted image user posted image user posted image

Vidim, pa da se res hitro obračajo stvari.......hitro pride čas za v P.......
blackcoffee ti pa še nič......očitno je res tvoj datum pravi:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
3.12.2008 14:05:19   
blackcoffee
mamabranka:
...no če ne prej se vidimo v petek ob 9.00. Če slučajno ne bi čutla otroka danes, pa naj pridem popoldne nazaj. user posted image  user posted image  A se res že dogaja????? NA POOOOMOOOOOOOČ.

Drugač pa mam od včeri popoldne (z nočnim presledkom, ker sm raj spalauser posted image ) soraj nonstop trd trebuh, pa pomalem me tiši na dolgo potrebo (sam vn noče nč), boli me kot da prihaja menstruacija, mali pa se vmes mal oglas.

no, vidiš, kak je to! jaz tud še ne bi šla rodit... pa me boli q. kaj pravjo dohtarji. dete bo že samo dalo znak, ko bo tak daleč.
no, mene so naročili čez štiri dni ponovno, da se jim tam naslikam...
pol sem šla dol v porodno ambulanto in govorila z eno babico, saj me je zanimalo, če bi me hotla pogledat, da vidim, če se že kaj dogaja in ali sem že kaj odprta, saj pri svoji G nisem več naročena.
pa je rekla, da oni tega ne delajo in da če to hočem, morm imet napotnico.. mislim.. WTF??????? a je to res tak problem pogledat? sem sam zavila z očmi in šla.  pol pa je klicala za menoj, kdaj imam rok. sem rekla, danes! pa mi pravi.. ja če imate danes rok, pa kr pridte rodit, bomo sprožili porod...
faaaaaaaaak baba neumna! kar sama se nafilaj tam s tistimi umetnimi popadki in bodi zadeta.

drgač pa tud jaz vsa živčna že. user posted image

Sulfinija - user posted image user posted image drži se in lepo nosečnost ti želim!!!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 3.12.2008 14:06:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3542
3.12.2008 14:05:21   
čebeli

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Toooooo!!! Čestitam tudi jaz!user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
3.12.2008 14:11:52   
blackcoffee
Bimba80:

Evo mene punce s ctg-ja.......no pa se že neki dogaja, ker mi je ctg zaznal popadke:)
Potem me je G še pregledal in glej MV je kratek in zmehčan tako, da je rekel, da se lahko obrne situcija kadarkoli in če ne bo prej se vidiva v soboto ponovno na ctg-ju.......
Pa ne da bom v tistem minimalnem procentu, ki rodi na PDP?

Vidim, pa da se res hitro obračajo stvari.......hitro pride čas za v P.......
blackcoffee ti pa še nič......očitno je res tvoj datum pravi:)

ja kaj zdaj nekaj serješ - o kakih popadkih govoirš? pa zmehčan MV in take.... ??? pa ne tudi ti!!!!!user posted image
a ne boš ti prevzela seznama, ko bom jaz morala na romanje???? user posted image user posted image user posted image
pa kako user posted image hudirja, men nikol G ni pogledala MV - zdaj pa SPLOH nimam teh pregledov. user posted image

kar pa zadeva mojga datuma, ja resnično upam, da bom zdržala še cel teden. user posted image user posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
3.12.2008 14:25:15   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

LUNA06 vam sporoča:

Danes se je naši družinici pridružil SVIT, težek 3875 in velik 53. Vsi smo OK in presrečni da smo ga končno dočakali...

Bravo mami....

user posted image user posted image user posted image user posted image LUNA  ČESTITKE  za Svit-auser posted image user posted image user posted image

Sulfinija ČESTITKE za težkopičakovani +. Sem ti pa pošiljala ZS pa jih zgleda ne bereš. Samo mojih imaš pomoje ene triuser posted image

Drugače pa mene že od zjutraj zvija, čutim blage popadke, ki so zaenkrat iz 15min prešli na 45 min, tako da še ne delam panike, lahko se spet umiri. Mi je pa res bedno vse tole ko gledam na uro in štejem ........ pa še vedno nevem pri čem sem.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
3.12.2008 14:33:37   
lonja
Luna06user posted image user posted image čestitke za fantička Svita, dobrodošel Svit, čestitke pa tudi novopečenemu očku!!!

Ampak tuki se pa res na polno dogaja. Dve uri nisme prisotna, pa je spet kaka nova mamica. A bo katera sploh počakala na praznike?

Da ne bova midve z Blackcoffee edini tu ostali. No, ona mora, že zaradi seznama čim dalj noge vkup tiščat. Jst jih lahk saj kdaj pa kdaj dam narazen user posted image .

Sulfinija, iskrene čestitke za user posted image ali user posted image . Naj se tokrat vse izteče, kot si želiš, september je pa itak tudi en lep mesec za bejbija. No, vidiš, december je tudi tvoj srečni mesec user posted image . Še kaj se nam oglasi, OK.

Mamabranka, tudi tebi se je očitno začelo dogajati. Jutri nam spet ne bo prihranjen dan za čestitke novim mamicam, očitno. Drži se, želim ti, da bi kmalu stiskala k sebi svojo štručko user posted image .

Cipresa, pa pri tebi, kako potekajo še zadnje priprave? Si vse spucala do konca, oprala cotke za Žigata in nakuhala hrano za tvojga user posted image . No, pol pa te spustimo v P, sicer ne. Pa seveda ti želim en čim lažji porod, pa da jutri res zvemo lepo lepo novičko že zgodaj user posted image .

Otika, objemček in požgečkljaj za malo Nežko user posted image .

Tak. Moram počasi po mojo princesko v varstvo, se beremo še kaj zvečer.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
3.12.2008 14:48:58   
*nina*
čestitke vsem novim mamicam...luni in tejči  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam pa tudi sulfiniji in ji želim vse lepo v nosečnosti....

sem glih skuhala kosilo, prej sem pa pospravljala stanovanje pa mami mi je mal pomagala, ker je bila kar taka mini generalkauser posted image , zdaj pa čakam dragega, da pride s šihtauser posted image

mene je celo noč neki grablo v trebuhu, najboljš se počutim, če ležim na hrbtu in imam kakšen dodaten povšter pod nogami...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
3.12.2008 14:50:13   
mamabranka
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

pol sem šla dol v porodno ambulanto in govorila z eno babico, saj me je zanimalo, če bi me hotla pogledat, da vidim, če se že kaj dogaja in ali sem že kaj odprta, saj pri svoji G nisem več naročena.

Mene je pogledal, ker sem 6 dni pred rokom, tud v prvi me je pogledala, ko sem bla 7 dni pred rokom, prej pa ne. Je fulll bolel, ko je tipal in preverjal tam doli user posted image  bi njraj vpila, kaj bo šele, ko pride pravi cajt?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
3.12.2008 15:03:34   
*nina*
ja mene je tud ful bolelo zadnjič, ko sem imela pregled in me je dol pogledala, pa mi je rekla, da to je zato ker se vse že pripravlja na porod....pa vsaka, ki je že rodila, mi je rekla, da vaginalni pregledni med porodom svinjsko bolijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3549
3.12.2008 15:09:14   
blackcoffee
*nina*
....pa vsaka, ki je že rodila, mi je rekla, da vaginalni pregledni med porodom svinjsko bolijouser posted image

ja bolijo, če te preglduje med popadki.. - pa jim ne bi bilo treba. jaz že vem, da bom prvo kar bom babici rekla, da če že mora preverjat kolk sem odprta, da naj to počne, ko ne bom imela popadkov!!!!

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?