Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 8.12.2008 17:58:36
|
|
|
|
BrankaO.
|
našla sem dva kopalna plščka en moder en bel....do enega leta približno...če katera rabi...zs
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 9.12.2008 22:00:44
|
|
|
|
tipajaz
|
Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
- Aventovo tekleničko z nastavkom - za prve mesece.
-
- Knjigici; Ana praznuje Božič, založba Ognjišče, smo jih dobili več.
-
- Par videokaset z risankami.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 9.12.2008 22:04:01
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
-
-
Jaz bi pa imela video kasete risanke .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 14:41:44
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Nošene Ciciban "gojzarje", št. 22, sive barve podarim. Dogovori na ZS. Po želji po e-pošti pošljem fotografijo. Evo, citiram in popravljam samo sebe. Pravilna številka je 24. EMŠO me daje
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 16:53:36
|
|
|
|
malamedika
|
podarim nekaj oblačil za 5-6 letno deklico in potrebujem toplje čeveljčke ali škornje za fantka št. 18 če katera ima se priporočam
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 19:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
malamedika koliko cm pa ima nogico?
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 19:57:42
|
|
|
|
mlavla
|
pozdravljene! nekaj časa vas že prebiram, zdej bi pa tudi jst prosila za vašo pomoč.. v sorodstvu imamo eno mlado družino, ki so zelo finančno šibki (mama je brezposelna, oče je trenutno v bolniški, je imel operacijo na kolenu, v bistvu odstranitev malignega tumorja, zato je že skoraj 2 leti v bolniški; imata pa tri otroke) in so res veseli vsake stvari, ki jo dobijo...zato bi vas v njihovem imenu prosila..predvsem za oblačila za otroke..in sicer bi potrebovali za fantka in punčko v velikosti za 12 let, ter za punčko v velikosti 8-10 let.. Hvala vam že vnaprej za vašo odprtost in dobroto... ELMA..zate pa bom jutri oz. za tvojega fantiča oddala na pošto...
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 20:14:35
|
|
|
|
malamedika
|
Skamp moj mali ima nogico tam nekje 8,5 -9 cm rabim pa res kaj toplejšega lp
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 10.12.2008 21:13:17
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pozdravljene! nekaj časa vas že prebiram, zdej bi pa tudi jst prosila za vašo pomoč.. v sorodstvu imamo eno mlado družino, ki so zelo finančno šibki (mama je brezposelna, oče je trenutno v bolniški, je imel operacijo na kolenu, v bistvu odstranitev malignega tumorja, zato je že skoraj 2 leti v bolniški; imata pa tri otroke) in so res veseli vsake stvari, ki jo dobijo...zato bi vas v njihovem imenu prosila..predvsem za oblačila za otroke..in sicer bi potrebovali za fantka in punčko v velikosti za 12 let, ter za punčko v velikosti 8-10 let.. Hvala vam že vnaprej za vašo odprtost in dobroto... ELMA..zate pa bom jutri oz. za tvojega fantiča oddala na pošto... HVala ti ... Glede oblačil , Žal ti nemorem kaj dost pomagat , sin je star 10 let pa pol . pa 9 mesecov ...od se pa zmeram kaj najde , ker hitro raste ...Dolga je že 80 cm .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 7:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika Skamp moj mali ima nogico tam nekje 8,5 -9 cm rabim pa res kaj toplejšega lp Sem poslala zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 8:08:14
|
|
|
|
malamedika
|
skamp odgovorila na zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 9:25:58
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pozdravljene! nekaj časa vas že prebiram, zdej bi pa tudi jst prosila za vašo pomoč.. v sorodstvu imamo eno mlado družino, ki so zelo finančno šibki (mama je brezposelna, oče je trenutno v bolniški, je imel operacijo na kolenu, v bistvu odstranitev malignega tumorja, zato je že skoraj 2 leti v bolniški; imata pa tri otroke) in so res veseli vsake stvari, ki jo dobijo...zato bi vas v njihovem imenu prosila..predvsem za oblačila za otroke..in sicer bi potrebovali za fantka in punčko v velikosti za 12 let, ter za punčko v velikosti 8-10 let.. Hvala vam že vnaprej za vašo odprtost in dobroto... ELMA..zate pa bom jutri oz. za tvojega fantiča oddala na pošto... HVala ti ... Glede oblačil , Žal ti nemorem kaj dost pomagat , sin je star 10 let pa pol . pa 9 mesecov ...od se pa zmeram kaj najde , ker hitro raste ...Dolga je že 80 cm . upam,da se bo kdo našel...
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 9:37:16
|
|
|
|
malamedika
|
mlavla imaž zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 18:44:08
|
|
|
|
tipajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
-
-
Jaz bi pa imela video kasete risanke . Ni problema, lahko dobiš tri. Ko prideš v gorenjski konec, sporoči, pa jih dobiš. LP
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 18:44:38
|
|
|
|
tipajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
-
-
Oddano.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 11.12.2008 20:34:45
|
|
|
|
buček
|
se vedno nisem oddala cisto novega kompletka za punčko (hlače in majčka)za 6m, roza barve....
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 8:50:27
|
|
|
|
Lenny
|
Gojzarji so oddani
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 10:07:09
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: tipajaz Oddam: - Aventove nastavke - okrogel del ter ročaj za večjo stekleničko. Sem jih kupila več in ti so nerabljeni.
-
-
-
Jaz bi pa imela video kasete risanke . Ni problema, lahko dobiš tri. Ko prideš v gorenjski konec, sporoči, pa jih dobiš. LP Žal sem iz Zasavlja . Vseno Hvala Punce veste mogoče kje bi dobila-kupila , video kaseto lahko je tudi DVD Teletubisi-telebajske ,ali če kera podari ali proda . Hvala za odgovore .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 11:14:48
|
|
|
|
mlavla
|
Elma..Sem danes prejela tvoje servetke..hvala
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 11:26:38
|
|
|
|
ELMA
|
Lepo Jaz pa po tvoje moram na pošto ,ker naš poštar ne ve kje je zvonec
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 17:23:41
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Elma..Sem danes prejela tvoje servetke..hvala Jih imamo že ...Hvala ti
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 19:35:54
|
|
|
|
sarcy21
|
Jaz imam tudi nekaj servetkov obe napišita na ZS naslov Če pa ima katera še kakšne za menjavo se pa tud priporočam
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 22:04:40
|
|
|
|
buček
|
kompletek je oddan
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 12.12.2008 22:08:59
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21 Jaz imam tudi nekaj servetkov obe napišita na ZS naslov Če pa ima katera še kakšne za menjavo se pa tud priporočam imaš ZS
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 13.12.2008 11:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam škatlo plišastih igrač. Bi prosila, da je možen prevzem - dostava v Lj. Pa MAM v veliko modro flaško, bila je samo prekuhana. Lp
< Sporočilo je popravil decembrka -- 13.12.2008 11:23:13 >
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?