Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
našla sem dva kopalna plščka en moder en bel....do enega leta približno...če katera rabi...zs [/quotoe]
oddano
A ima mogoče katera košek za spanje za novorojenčka odveč??? MI smo naleteli na malo prostorsko stisko....pa me zanima, če ima katera za dat oz. prodat za neko simbolno ceno tak košek, da bi lahko naš dejencl not spal...prvih par mesecev.....
Ker pa se mi mamica katero sem prosila da se mi oglasi za oblačila ne javi več ker sem želela da plača stroške pošiljanja sama dajem oblačila ponovno na razpolago.
Torej ponujam oblačila za punčko 5-6 let nekomu ki si jih težko privošči pogoj je le da stroške ptt plača sama če katero zanima naj se javi.
Mi smo stari 6 mesecev in pridno rastemo. Naš Bor pa ima okoli polno punčk, tako da veliko oblek ne pride prav nikomur, ker so izrazito fantovske. Če je kje kakšen fantek "na poti", ki bi potreboval cunce, naj se mi javi na ZS. Smo iz LJ! Cunce smo pripravljeni oddajati konstantno, so zelo lepo ohranjene. Pravtako tudi cunce za punčko starosti 7 let!
copatke superfit, št.19, "adidaske", št. 19, spomladansko-poletne odprte čevlje giocattoli, št. 19 ali jesensko-spomladanske čevlje fisher price, št. 20,
z veselejem podarim. So malo nočeni, ker jih je hitro prerastel, odprti čeveljci pa so nenošeni, ker ko so mu bili prav je bila že jesen in jih ni mogel nositi.