Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

potem pa je merila MV pa me je vpr., če me kaj tišči dol pa sem rekla, da ne...pa sem vpr. če je kaj narobe z MV pa je rekla, da zaenkrat je vse ok...pa upam, da bo tako tudi ostalo...ne vem poznam punce, katere nosijo normalno pa imajo še krajši MV kot jaz...pa to samo tako sprašujem...če se jaz dobro spomnim se mi zdi, da ima Junona tudi 37 mm
...saj MV se pa lahko odpira, če imaš 1m dolg MV, to pa ni glih odvisno kako nosiš...
...moram do trgovine, ker dragi skoz dela pa nimamo več nič za jest
bomo kot ribice ;)
prevladovat,no bodo pa naše pupe imele večjo izbiro frajerjev.Jaz ne bom skoraj nič kupovala,ker vse imam,čeprav bolj fantovsko,samo mi bo prijateljica dala še nekaj za punčko,pa bomo kombinirali.Edino košek mi je možek obljubil,da mi kupi novega,ker je meni grozno všeč,prej sem imela sposojenega in sem ga vrnila kolegici,ta pa ga je že dala naprej,tako,da kljub temu,da ne bom imela več otrok mi ga je možek obljubil.Ga bom pa prišparala za vnuke,ta stvar je itak skoz v modi.