Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sem spala le tako ).
, bomo na morfologiji bolj sigurni ko jo imam 05.01.2009.
samo da bo moj
zdrav .
. PREDVSEM ce ma se kaksna podobne probleme.
. Preden pa grem kakat me napadejo krci vcasih tud taki da bi se lahko na WC-ju ob ploščice metala. Blato pa je kakor kdaj, vcasih se zacne normalno in se konca redko al pa tekoce (ni pa tko da bi teklo iz mene)bi Vmes med obroki nimam nobenih krcev in tud kakam ne oz. driskam al kaj ze. No bila sem predvcerajsnjem pri ginicu in je rekel da je res mal cudno da sem odprta ker so ponavadi nosecnice zaprte, vprasal me je ce sem bla k temu nagnjena ze pred nosecnostjo( in sem bila sam ne v taki meri) in je rekel da je v nosecnosti samo vse se bolj potencirano. Na vprasanje kdaj mi bo nehalo biti slabo pa je dejal : Ko boste rodila . ( jupi!!!!!!!!!
zacutim ker si bom lazje razlozila vse to crevesno zurko in pekoco zadnjico. HELP !
.
Ko operem perilo, ga lepo stresem in obesim in nato takoj zložim, res pa je, da nimam srejc...
).
, je začel vzhajat že 11i teden-malo najverjetneje zaradi slabe prebave, nekaj pa ima tudi
zraven