|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 15.12.2008 11:49:16
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz sem še kar na bolniški. Zdaj je pa že meni ful slabo . Kaj me bo še doletelo. Do srede sem zdaj doma, pol grem pa mal na kontrolo. Upam, da bodo izvidi boljši in da se bom jaz tudi počutila boljše. Ker tole pa ni za nikamor več. Jančika, ko je Lea letos skakala po trampolinu je mal čudno na nogico priletela ampak jo je takoj začela bolet in ni več stopila nanjo. Mi smo šli na slikanje, pa ni bilo nič vidno. Tudi na ven jaz nisem nič opazila. Naslednji dan isto - nič stopit na nogo. Pol mi je pa malo sumljiva ratala, ker res ni bilo nič otečeno. Ko sta se z Janom nekaj zaigrala, je pa popzabila, da bi jo mogla nogica bolet in je kot po čudežu shodila . Tako je bilo pri nas - najprej verjamem, da jo je bolelo, potem je pa mal fintirala. Pa zdaj jo imam tudi malo na sumu, da spet igra. Ne vem no, kaj bi ve naredile: ima vnetje ušes, od četrtka je na AB. Prvi dane je bilo tako hudo, da je cel dan jokala. To se je ponavljalo tudi ponoči. Naslednje jutro sva šli nazaj k Dr. ker ji Calpol sploh ni prijel. Dobila je Voltaren svečke in po njih je bilo malo boljše. Ampak še vedno se vsake toliko časa spomni in začne jokat, kako jo boli ušesek. Pa že 4 dan jemlje AB. Po tem času bi po moji logoki moralo že bit boljše, a ne? Greva danes itak ob 14h spet nazaj pokazat se, vseen pa razmišljam, da je tole vse bolj podobno njenemu fintiranju. Danes zjutraj sem jo na primer peljala za 30 minut v vrtcec, ker so imeli dedka mraza. Ko je zjutraj ustala je jokala, kako jo spet boli ušesek. Potem sem jo vprašala, če je tako hudo, da ne more na dedka mraza in je rekla, da bo že zdržala , ko pa sva šli čez slabo urco domov, je pa ni nič bolelo, ker ji je kao svečka prijela (pa ji je sploh dala nisem danes). Torej, kaj bi si ve mislile?
< Sporočilo je popravil Janeja -- 15.12.2008 11:54:20 >
|
|
|