|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 18.12.2008 14:49:58
|
|
|
|
skuštrana
|
Da se malo pohvalim, pri nas je pa bilo včeraj sonce - pol ure Da ne pozabimo kako izgleda... Ropotuljica, eto, z Darjo na žur Hmm, ponoči razmišljala, ko nisem mogla spat ...Mogoče pa se tebi še toliko bolj žura, ker si na faksu v družbi študentov, ki žurajo non-stop..Recimo temu, da si v centru dogajanja, pa te to full potegne noter, sploh kadar je takšen čas za žur. Meni se to dogaja samo kadar vidim kakšen plakat za kakšen dober koncert - recimo Depeche Mode v Zg...Bi takoj šla, samo..M pravi da ne morem s tistim trebuhom(s tem se seveda ne strinjam in mi dol visi ), pa kam dat oba2 tamala, ker Arsena se vsi otepaj..Itak, ko ne spi cele noči. Eh, zakomplicirano je, res. Je pa tako, da trenutno tega ne pogrešam, nič, ker mi je v krogu družine full fajn, smo v nekakšnem skladnem obdobju, ko mi je res super Upam, da bo trajalo in trajalo.....Trenutno z M pripravljava lutkovno predstavo, pa pečemo kekse, pa barvamo okraske za jelko...Ma, neverjetno ampak mi tako zelo paše. Pikecpokec, pozdravite se...
|