Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
v Avstrijo.
. Saj naslednjič boš pa menda že zato ti peljala, ker itak ne boš več smela piti, bosta s Skuštrano skupaj goste sokove po slamci cuzali
Nos se mi tako čisti, da me vse boli, gor po sinusih mi kar poka, vročine pa nimam več. Rit, ta pa še vedno boli
, potem pa sem toliko budna, da lahko začnem z ostalimi opravki. Zdaj sem pa že dva dni brez jutranje kavice, ker mi prav smrdi. Komaj čakam, da mi zjutraj spet zadiši, ker vem, da bo to tisti prvi znak k izboljšanju mojega zdravja.
dan, tako da sem se šele zdajle toliko sestavila skupaj, da se malo javim. Včeraj smo se imele kot ponavadi zelo lepo, čeprav nas je bilo manj kot bi si želele. Spat sem šla ob pol dveh, nakar se je moj mlajši otrok odločil, da on bi pa vstal ob 5.45
.
. Zvečer sem sem morala it najprej eno rundo odlaufat, da sem se začela počutit vsaj približno normalno. Grem čimprej spat, potem bom pa poskusila pozabit na ta dan.
. Je rekel A. babici: "daj pusti mamo, veš kako pozno je včeraj prišla"
.
. Pozna kdo koga?