Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps včeraj ste se pogovarjale,kje boste praznovale - mi bomo doma zdaj mi pa dajte povedat,kaj ponavad pripravljate za božično in novoletno večerjo? Grahec,da danes ne boš ostala,kr pri nečakinji v P Kdaj greš na obisk? jasna,kaj si pa to naletela na neka bedaka v P-upam,da boš tokrat imela več sreče lejca,ti imaš pa že pravega velikana pocka,ti se kr dobro odpočij to,da ti dol tiši,mislim,da je normalno,ker še majo naši zaenkrat še toliko prostora,da se gibajo prosto in prešerno -sam ne več za dolgo -verjem,da te nobena ni namerno falila felix,si dans že kaj boljše?al še kr šetaš na wc? Pupa,danes boš kaj bolj dosegljiva? čuj,men pa lahk zaštikaš ene bikinke eza poletje,če ste že pri kopalkah -ma ko bom zažigala,me noben ne bo mogel spregledat helimaša,kako je tvoja Maša,je že boljš? kje je pa mama:M ? Lolita, kako kaj?si že preštudirala,kdaj gremo rodit?mal pred rokom mi javi peugot,sem vpisala nove podatke-javi se še kaj M.Čebelica-si se že kaj naučila v MŠ? yania -lep pregled danes kaj so lah trangice da se nea matram preveč
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|