Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Lepo vas je bilo videt včeraj
. Na žalost pa pišem zdele to predvsem zato, da ti povem, da je Ana ponoči zakuhala in je zdravnica danes ugotovila, da ima angino. Upam, da je ni komu prenesla
.
. Super so zrihtali.
. Čav. 
za čimprejšnje okrevanje. Mi smo zaenkrat zdravi, še Blaž kašlja malenkost manj kot prej.
. Če vam je ostalim lažje januarja pa tudi ni problema
. Bom jaz omenila Anuš, Katjandraž se bo pa itak kaj na RRju oglasila. Bo treba počasi rezervirat
. Bi tudi ve prišle na novoletno srečanje?
.
. Too much!
....ne bo nikogar nad katermu se bom lahko znesla in stresla enih par glasnih kritik, žal ne bo
.....jooooooooooj kok je to hudo....pa tut nobenga ne bo h katermu bom lahk svoje mrzle noge stišala pod kovtrom
SAMA GREVA
nč mi bit favš
, midva z Andražem se pa ne dava. Upam, da naju še ne preseneti. Ana je danes veliko boljša, prejle je celo jedla Nestle kroglice z mlekom in zankrat še ni bruhala. Upam, da tudi ne bo, da je konec tele njene viroze al kar je že bilo. Zdajle je sicer še švoh, ampak je spala vso noč brez bruhanja